261 / 288
    zdravý tvarohový koláč (odokáč :-D, jen proto že bylo potřeba spotřebovat tvaroh) třeba k snídani

    Spodní vrstva: rozmixované vločky se slunečnicovými semínky smíchané se lžící rozpuštěného másla a lžící špaldového sirupu. Natlačíme na dno malé zapékací formy.
    Tvarohová vrstva: 1 tvaroh v alobalu, 1 vejce, lžíce medu, asi 1/3 velkého jogurtu.
    Přelité ohřátými rozmixovanými jahodami z mrazáku.

    14. bře 2017

    Vendulko super.. ty jsi se do toho opet oprela.

    14. bře 2017

    @adenka84 No Vladi už nějakou dobu, jen nestíhám vše fotit a taky to často fotogenické není 😀. Ze začátku se váha ale moc nehýbala, tak uvidím teď. Nějak jsem k tomu asi zase musela dospět a jen si sama držím palce aby to teď vydrželo. Ale zatím se držím a je mi dobře. Nemám chutě ani nic takového. Ale nedodržuji jídelníček od Beránka. Nějak mi nesedl no, bylo to na mě asi celkem krutý a měla jsem pak hrozné chutě a časem i fakt hrozný hlad a přišlo vždycky přejedění se něčím ☹. Takže zase jojo efekt ☹. Tak prostě jen jak si sama myslím že by to asi mohlo být správně 😀. No uvidíme.
    A jak se daří tobě? Ty dodržuješ pořád jeho jídelníček? Jak se cítíš po operaci? 😉 Věřím že dobře, na fotce na fb celá záříš 🙂

    14. bře 2017

    @vendulak Vendulko díky za vše.. já se cítím naprosto skvěle.. vše se dobře hojí.. jsem neskutečně moc spokojená. Myslím, že se vše povedlo dokonce až nad moje očekávání..

    Jídelníček??, Co to je??? Přiznám se nedodržuji absolutně vůbec. Ačkoliv bych moc chtěla. Musím se k tomu dokopat!!!!
    Tobě moc držím palce. Chodíš tedy nadále Beránkovi nebo ne?

    14. bře 2017

    @adenka84 Vladi ne ne nechodím. Nejdřív na to prostě v jednu dobu nebyl čas a myšlenky, pak jsem tam chtěla až po tom co chvíli aspoň ten jeho jídelníček budu dodržovat, ale to jsem vůbec nikdy nezvládla, prostě mi vůbec nesedl, nevyhovoval ☹. Kdo ví třeba se k němu časem vrátím, ale teď tohle prostě nešlo :-/.
    Mám moc radost že se cítíš dobře a upřímně závidím, a fakt chápu žes tohle chtěla, třeba se k tomu taky jednou dostanu 🙂. Tak jsem moc ráda za tvůj pozitivní ohlas na to 🙂. A přeji aby ses i nadále cítila takhle dobře 🙂.

    14. bře 2017

    @vendulak děkuji ♥
    takže u tebe to byli vyhozené peníze za jídelníček? to mě mrzí!

    14. bře 2017

    @adenka84 No vlastně asi jo. Ale kdo ví, ono by teď kila asi šli dolů i kdybych třeba jen omezila cukr nebo jedla prostě míň a pravidelně, protože tu nadváhu mám fakt velkou, ale časem kdybych vydržela tak by to asi tak jednoduché nebylo tak třeba pak na jídelníček ještě dojde 🙂.
    Vladi a ty si při něm nakonec něco zhubla? Vím, že ze začátku jo, ale pak váha dlouho stála, tak jestli potom se pohnula? 😉

    14. bře 2017

    @vendulak od dubna do srpna jsme zhubla 8kg.. pak se váha sekla a já začala lajdačit.. nevydržela jsem stagnaci .. mám dole tedy 5kg.. 3 jsem nabrala zpět.. vše do břicha.. musím se dokopat k tomu znovu.. ale pro mě je to momentálně to nejtěžší... Beránkovi, ale stále jezdím .. ono na tuku i tak ubírám.. na poslední kontrole to bylo - 1kg tuku + kg svaloviny.. + se mě zvýšila voda v těle.. jak k němu přestanu jezdit bude konec všemu..
    od nového týdne se do toho musím opřít.. přes víkend nakoupím a zkusím vše od začátku..
    tobě držím palce

    14. bře 2017