vera_vila
13. dub 2018
1252 

Pomáháte rádi? Tak pomozte spolu s námi Dominikovi!

Pomáháte rádi? Tak pomozte spolu s námi malému Dominikovi!

Že nevíte jak?

Jednodušší už to být nemůže! Navštivte skupinu Charitativní dražba, vyberte si výrobky, které se vám líbí a o které opravdu moc stojíte, a zkuste je vyhrát! 

A jak to přesně funguje?

Mnohým z nás je princip dobročinné aukce, nebo také dražby, znám. A těm méně znalým se to pokusíme stručně vysvětlit 🙂

Aukce je v podstatě soutěž o to, kdo nabídne nejvyšší cenu za konkrétní produkt v určitém časovém období. Předmět potom získává ten, jehož nabídka je při ukončení aukce nejvyšší a cenu předmětu uhradí.

A protože v našem případě se jedná o aukci dobročinnou, znamená to tedy, že vaše peníze pomohou někomu, kdo to potřebuje. V našem případě jsou to vždy vážně nemocné a postižené děti maminek z Modrého koníka, které potřebují speciální léčbu, rehabilitace, různé ortopedické či jiné pomůcky (vozíčky, kočárky, jiná přibližovadla, ventilace, kašlací asistenty či tělocvičnu pro provádění pravidelných rehabilitačních cvičení nebo speciálně upravenou postel).

Komu vlastně peníze posílám?

Všechny finanční prostředky jsou shromažďovány na transparentním účtu veřejné sbírky, kterou zřídil Dobročinný spolek šikovných holek právě pro účely pořádání těchto dobročinných aukcí především zde na Modrém koníkovi. Poté jsou z nich na základě potřebných dokladů vypláceny penízky přímo poskytovatelům léčby, rehabilitací či pomůcek. Veřejná sbírka je kontrolována příslušným krajským úřadem a využití vašich peněz si můžete vždy zkontrolovat i na daném transparentním účtu.

Proč bych měl/a pomoci právě Dominikovi?

Děti, pro které 2x ročně aukce pořádáme jsou vybírány z navrhovaných "kandidátů" samotnými tvůrci a výrobci předmětů do aukcí. Vždy se jedná o výrobky ručních prací (tzv. "handmade") a vždy jsou vyrobeny s láskou a maximální péčí s nejlepším vědomím a svědomí speciálně pro účely aukce a pomoci konrétnímu dítěti.

A tentokrát byl z kandidátů vybrán právě Dominik, o němž si můžete přečíst zde.

Myslíte, že si Dominik pomoc zaslouží? Chcete mu umožnit, aby díky rehabilitacím a speciálním pomůckám mohl prožít lepší život?

Pak neváhejte a přijďte do aukční skupiny a pokuste se získat nějaký krásný výrobek 🙂 Není nic jednoduššího!

Předem děkujeme všem, kteří se zúčastní a přispějí třeba i mimo aukci nějakou korunkou (více o této možnosti příspěvku zde)

#drazba

@berenika39 Ivi, prosím, může být přidáno do "vybraných"? Děkuji!

13. dub 2018

Je to tam🙂

13. dub 2018
Komentář byl odstraněný
13. dub 2018

Začni psát komentář...

Odešli