vercas01
3. čer 2018
261 

Testujeme Veroval

Zdravím a mávám Všem kteří tu teď sedí za obrazovkou a čtou moje rádky 🙂

Budu psát o Naší zkušenosti s domácími testy Veroval. Jsem 25ti letá maminka která má dvě děti 😀 muže Filipa ( 30let) a dcerku Natálku (3,5roku) . Pro testování jsem se hlásila protože jsem měla nemalé podezření na Natálčinu alergii. 

Když dorazil dlouho očekávaný balíček, nechápala jsem proč na jeden test tak velká krabice, po otevření nastalo překvapení... ( že bych špatně četla? 🙂 )

Měla jsem tím pádem otestovat hned 6 produktů Veroval:

  • Mužská plodnost ( zatím nevyzkoušeno- kdo má zájem nechť se hlásí 🙂 )
  • Cholesterol ( bude testovat můj tatínek, zatím jsem ještě nepředala)
  • Zjištění alergie ( Testovala Natálka)
  • Lepek ( Testoval manžel)
  • Bolerie z klíštěte ( Mám uloženo  lékárně pro horší případy)
  • Nedostatek železa ( Testovala jsem já)

Všechny testy mají v krabičce podobný obsah a podrobný návod jak daný test použít. Vše je napsáno velmi stručně a srozumitelně což je fajn. 

Jako první jsem testovala manžela na nenášenlivost lepku. Otevřela jsem krabičku, vyndala na stůl všechny propriety ( hadřík s desinfekcí, píchátko (2 kusy, kdyby první píchání nevyšlo 😀 ), náplast, lancetu,lahvičku s roztokem a testovací kazetu) a dala se do čtení. Test má mít 98% přesnost.

Použití je jednoduché a to ve zkratce tak, že si očistíte prstík, píchnete, kápnete a čekáte na výsledek, který je během chvilky hotový. Dle přiloženého návodu zjistíme jak na tom jsme... Manžel vyšel jako negativní 😀 ( co Vám budu povídat, byl rád 🙂 )

Druhý test jsem zkoušela na sobě a to nedostatek železa... Obsah krabičky je stejný jako u balení testu na lepek... Díky tomuto testu jsem přišla na to, že mám opravdu málo železa jak jsme se domnívaly posledí dobou ( časté modřiny po těle, únava,...). Neváhala jsem a zašla si koupit tabletky železa a poctivě zobu ...

Třetí test vyzkoušela Natálka a to test na alergii... Tady bylo balení trošku jiné ale vše jsme hravě připravily... Začala jsem vše Tálce vysvětlovat a jak zjistila, že je nutné píchnout do prstíku už chtěla vycouvat 😀 ... Nakonec jsem jí přemluvila ( úplatkem) a šlo se na to. Píchnout do prstu kápnout kapku krve, nalít roztok do kazety a teď už jen čekat. Byla jsem moc ráda když jsem viděla výsledek, vše negativní. Takže se naše odhady a dohady nakonec vyvrátily... 

Vše tak proběhlo v teple ( a to doslova 😀 ) domova, bez zbytečných stresů z doktorů. Testy bych velmi ráda doporučila Všem kteří mají něké pochybnosti a rádi by věděly na čem jsou. Ceny testů na internetu se pohybují kolem 250,- což je velká paráda a člověk během pár minut ví, jestli ho něco trápí. 

Tímto bych chtěla poděkovat celému týmu testování modrého koníka, že Nám Všem umožňuje takové super testování....

#test_veroval

Začni psát komentář...

Odešli