1 / 1

    taky vsichni lyzujeme i deti od mala a zacina to docela slusne lez do penez teda.. ale maji to moc radi..

    14. led 2024

    U nás se taky lyžuje bez táty. A rozhodně ho k tomu nedokopem, jede svoje sněžnice 🙂.

    14. led 2024

    @plksv u nas totez. Jednou kdysi se mnou obul bezky, jednou sel na sneznicich , ale uz leta zustava v zime zalezly doma. Nesnasi snih. Driv aspon bruslil, ale ted uz ani to ne. Jo a uz vetsinou lyzuju sama, deti presly na snowboard😅

    14. led 2024

    @plksv
    @konidana zatím manžel říká, že začne lyžovat až budou lyžovat všichni kluci 🤣👍🏻 uvidíme …

    15. led 2024

    @fyii lyže a praskace se u nás dědí a dovolenou na horách prozatím zvladame u nás v Čr …. Jak to bude do budoucna s tím sněhem uvidíme 🤷🏻‍♀️ ale takový týden v Alpách bude jiná cenová kategorie 😅

    15. led 2024

    @vodnarka2013 jj tak do 10 let deti dedily lyze, prezkace bohuzel ne, pze starsi dcera ma uzkou nohu a synek sirokou. No a pak prisel kovid a puberta, takze od te doby pucujeme, to uz se fakt nevyplati kupovat. Navic decka zacly stridat lyze a snowboard. No a do penez to leze silene, hlavne na permicich.....do Alp jsem se s nima chystala, hodil nam do toho vidle kovid, no a ted uz na to nemam.

    15. led 2024

    @vodnarka2013 budes prekvapena, ale cena v Alpach nemusi vyjiit vubec hur nez v CR.. kdyz kouknu na pernamentky treba v Harrachove pro 4 clenou rodinu+ ubytovani tak za to ty Alpy dame taky.. staci jen vybrat termin ne uplne na prazdniny a lyzarsky podminky jsou nesrovnatelny.. jako my taky jezdime dost, ale uz je to cenove fakt dost otravny.. ale zdrazuje se vsechno, takze asi tak..

    15. led 2024

    @fyii no jo, ale do Alp je delsi cesta a musim tam nekde zaplatit ubytovani. V cechach platim na sdilenym baraku v dojezdove vzdalenosti od vrchlabi 150kc/os/noc. 3 az 4 dny pro 3 lidi v Alpach budou min.15 tis, spis 20. Ono i 10 tis.uz je pro mne moc.

    15. led 2024

    @konidana nevim co je sdileny barak- jestli spolecny socialky, tak to fakt nedam. dojezdova vzdalenost me taky nebere, ja chci proste zaparkovat nazout boty v baraku s dojit k vleku.. s malyma detma me jakykoliv dalsi presunu fakt otravuji, milion kramu apod. a uz vubec snehovy podminky jsou nesrovnatelny. Pro nas je to proste dovolena s klidem, lyzovanim, sankovanim, prochazkama a tak .. nepotrebuje zadny mega luxus ubytovani, ale cisto a vlastni socialky teda ano. tak ssmozrejme dneska je vsechno o penezich, ale ceny vleku v CR a v Alpach rozdilne teda ani byt nemusi..

    15. led 2024