9 / 45
    CAM cortina X3Tris Evolution 2013 Col.159 - můj favorit, láska na první pohled.. uvidíme, zda projde do užšího výběru

    Jooooooo to je on :D jestli si ho koupíš budu k tobě chodit okukovat :D ten když jsme viděla tak jsem byla úplně hotová :D

    2. dub 2014
    wildy
    autor

    @luuucyyy To mi ani neříkej! Já už jsem z něj hotová teď a to jsem ho na živo ještě neviděla.. Ty kamínky, to je prostě něco pro mě.. 🙂)) Jen jsem nechtěla s jedním kolem vepředu. No, uvidíme.. 🙂)

    2. dub 2014

    Máme sice z druhé ruky v trojkombinaci, tzn. autosedačka, korba a sedačka a s nafukovacími koly vřele doporučuji, byla jsem moc spokojená. Pokud se nepletu, dělají nově i čtyřkolku s menšími předními koly.

    2. dub 2014
    wildy
    autor

    @alma13277 To ráda slyším! Měl nějaké nedostatky, nebo závady? A jak se s ním jezdí v terénu? (les, pole, atp)

    2. dub 2014

    @wildy Z nedostatků vidím jedině skutečnost, že s těžším batoletem cca od 13 kg se kvůli jednomu přednímu kolu obtížněji zvládají obrubníky. Co se terénu týká, tak stačí přepnout na pevné kolo a jezdí se překvapivě dobře. Loni jsme skvěle zvládli i neupravené chodníky. Sportovní sedačku používám jen po směru jízdy, takže syn dobře vidí, jen já na něj moc ne, ale jsem zvyklá a vyhovuje to oběma. V pozici obličejem ke mně, mi kočárek přijde nestabilní a hlavně hůře ovladatelný. Mám velké auto, takže velikost složeného neřeším. Velikost se mi stejně zdá srovnatelná s jinými kočárky, jako Hoco Alu Spacer nebo hluboká Inglesina. Autosedačka je větší než Römer, kterou jsme měli a syn v ní tedy vydržel déle. Hluboká korba je sice užší než u klasických hlubokých kočárků, ale malá mimča stejně bývají klidnější zakuklená a je zase delší, takže hluboký jsem nakonec prodala a dál syn jezdil v Cortině. Kočárek není klasicky houpací, možné jen do stran, což by mohlo někomu vadit. V každém případě doporučuji kola nafukovací, plná jsou celkem nepohodlná pro dítko. Snad jsem si vzpomněla na vše. Vlastně, ohromně mě bavily doplňky - stříška na auto sedačce, dvojí použití pro "deku" korby i pro autosedačku a integrovaná síťka ve střeše korby. A taky hmotnost kočárku je prima.

    2. dub 2014
    wildy
    autor

    @alma13277 Děkuji moc za vyčerpávající odpověď! 🙂)

    3. dub 2014

    mám trojkolku tuto starší ale typ .. a vozim tam kluka 13 kg (2 roky ) a musim rict ze na orubniky se najizdi normalne zadný problem. mám oboje kola jka nafukovací tak i pěnová a nafukovací jsou jednička...vystřídala sem několik kočárků a u tohoto sem zůstala

    28. dub 2014