#test_famille_bio
    Konečně, poprvé si to užijeme s manželem, děti u moře a na nás taky něco zbude ❤️ Ha, umeje mi záda 😁 Ta vůně je skvělá! Jsem zvědavá za 14 dnů

    #test_famille_bio dnes dorazil voňavý balíček na testování 🍎

    konik_testuje
    12. čer 2023    Čtené 1196x

    Zkušenosti s řadou produktů pro celou rodinu Famille Bio od Yves Rocher

    Léto pomalu klepe na dveře. Čekají nás výlety, dovolené, prodloužené víkendy... Také máte pocit, že na kosmetiku pro všechny členy rodiny potřebujete jeden celý kufr zvlášť? Líbí se vám představa, že by vám stačilo jen 5 produktů, které poskytnou péči o pleť, tělo i vlasy celé rodině? Ucelená řada produktů Famille Bio od Yves Rocher je v takovém případě přesně to, co hledáte a vy ji budete mít možnost testovat.

    Co budeme testovat

    Produkty z řady Famille Bio od  Yves Rocher představují certifikovanou bio péči pro celou rodinu. Byly vyvinuty za použití pouze těch nejzdravějších ingrediencí. Hlavní roli tu má oblíbené ovoce - jablko v bio kvalitě. Ekologicky pěstováno a sklízeno každou sezónu během září až listopadu v Bretani - kolébce značky Yves Rocher. Tato organická jablka překypují základními živinami, které jsou důležité pro celou rodinu.

    V Yves Rocher spolupracují s bretaňským společenstvím výrobců jablečného cideru, se kterými sdílí 100% organická jablka. Rozhodli se upcyklovat zbytkovou část jablek, které jejich partneři lisují na cider. Tyto zbytky jsou stále plné cenných živin a látek, z nichž dokázali vyvinout FAMILLE BIO – řadu základní péče o pokožku pro celou rodinu.

    Díky unikátní technologii dokázali v Yves Rocher objevit a získat 3 inovativní aktivní látky, které získaly patent:

    -        jablečný extrakt bohatý na cukry a polyfenoly, které jsou nezbytné pro ochranu pokožky,

    -        jablečný olej bohatý na mastné kyseliny, které jsou nezbytné pro posílení kožní bariéry,

    -        jablečnou vodu, která pomáhá udržovat pokožku hydratovanou.

    Všechny produkty této řady jsou certifikované jako bio, lze je používat od 3 let věku a byly dermatologicky testovány. Některé produkty obsahují až 99 % složek přírodního původu a jsou parfémované jemnými tóny čerstvých a kyselých jablek v bio kvalitě.

    Obnovující péče Famille Bio Yves Rocher37 je obnovující a vyživující krém pro namáhanou a poškozenou pokožku. Okamžitě hydratuje a zceluje těžce poškozená místa následkem vlivů vnějšího prostředí. Jeho krémová textura s efektem „obvazu“ napraví texturu a posílí kožní bariéru pokožky po 28 dnech pravidelného používání.

    Jemný mycí gel na tělo a vlasy Famille Bio Yves Rocher39 šetrně a účinně čistí pokožku a zanechává ji jemnou, vláčnou a pružnou a jemně provoněnou. Je nepostradatelný spojenec ve vaší sprše pro jemné mytí díky bezsulfátové čisticí bázi. Obsahuje 97 % složek přírodního původu (koncentrát aktivních látek z organických jablek). Jemně čistí pokožku, aniž by ji vysušoval. Vlasy jsou po použití jemné bez zatížení.

    Pečující balzám na tělo, obličej a vlasy Famille Bio Yves Rocher38 s vyživujícími účinky, obohacený o koncentrát organických jablečných složek a směs olejů včetně organického oleje z jablečných semínek, se snadno vstřebá do pokožky a vyživí i ta nejsušší a nejnamáhanější místa. Pečující víceúčelový balzám s extra vyživujícím účinkem je perfektní pro všechny suché oblasti: tělo, obličej, rty a konečky vlasů. Naneste pouze tolik, kolik je potřeba pro zjemnění suché pokožky, a používejte kdykoli pro celou rodinu od 3 let.

    Vyživující mléko na tělo a ruce Famille Bio Yves Rocher38 s koncentrátem aktivních složek z organických jablek hydratuje, vyživuje a chrání pokožku před vnějšími vlivy a denně ji posiluje. Toto mléko s tekutou texturou zahalí pokožku a dodá jí hebký, sametový vzhled a pocit pohodlí. 

    Lehký hydratační krém Famille Bio Yves Rocher39 obsahuje aktivní složky z organických jablek a byl vytvořen pro 24h hydrataci. Zároveň pleť zjemňuje, posiluje a chrání před vysoušením. Díky své svěží a tající textuře zanechává tento krém pleť zjemněnou a lehce provoněnou jablečným závojem. Vhodný pro všechny typy pleti. Obsahuje 99 % složek přírodního původu.

    Koho hledáme

    Na toto testování hledáme 40 maminek, které mají dětičky starší 3 let. Hledáme maminky, které se zajímají o kvalitní kosmetiku, ekologii a udržitelnost. Ženy, které hledáme, by měly být komunikativní, přátelské a aktivní, aby se o výsledky testování a své dojmy z něj podělily i s námi na Modrém koníku. 🙂

    Jak se zapojit

    Pokud jste se v předchozích větách našly, neváhejte se zapojit, hledáme právě vás. Stačí, když nám do komentáře pod tímto článkem napíšete, jak se vám líbí nápad společné řady produktů pro celou rodinu.

    Čas na zapojení máte do 18.06. a v průběhu dalšího týdne vybereme 40 maminek, které potěšíme a oslovíme interní poštou.

    Už teď se těšíme na vaše komentáře.

    konik_testuje