Nadšení bylo i probuzení, takže dnes opět budem uzdravovat zvířatka, koníky od Schleich 👍😉

    #test_schleich_horseclub
    #konik_testuje

    Dnes dorazil baliček a co v něm??
    Schleich - pojízdná veterina, to je radosti, děkujeme, nezahálíme a testujeme celé odpoledne 😉👍

    #test_schleich_horseclub
    #konik_testuje

    (3 fotky)
    konik_testuje
    24. říj 2022    Čtené 1796x

    Zkušenosti s hracími sety schleich® HORSE CLUB

    Sledovat dětskou hru je úžasná podívaná. Představivost jede na plné obrátky, fantazie se propojuje s realitou, a na podlaze dětského pokoje se odehrávají ty nejkouzelnější příběhy. Děti si mohou hrát, jak dlouho chtějí, a během hry dokáží, cokoliv si zamanou. Od představ je jen kousek ke snu, a od snu jen krok k jeho splnění. Pokud vaše ratolesti doma sní svůj dobrodružný sen plný elegantních koní, atraktivních stájí a dobrodružství prožitých z koňského hřbetu, nezmeškejte toto testování, které je pro vás jako stvořené.

    Co budeme testovat

    Hrací sety a figurky schleich® probouzí v dětech představivost a samostatnost. Dokonce i odborníci s tímto tvrzením souhlasí! Figurky schleich® jsou modelované s velkým důrazem na detail a vypadají téměř stejně jako skuteční tvorové. Právě proto jsou naprosto dokonalé pro vzdělávací hry.

    Elegantní koně, atraktivní stáje, velké výběhy, kavárna pro jezdce a jízdárna v Lakeside… schleich® HORSE CLUB je skutečným rájem pro jezdce na koních. Ve světě HORSE CLUB sledujete dobrodružství čtyř nejlepších kamarádek s jejich jedinečnými koňmi.

    Hrací set Kavárna pro jezdce schleich® HORSE CLUB2 - V kavárně pro jezdce z kolekce schleich® HORSE CLUB dostaneš ten široko daleko nejlepší jablečný koláč. Skvěle si ho vychutnáš společně s nejlepšími přáteli ze stáje. A díky terase se k vám mohou připojit i vaši koně! Vaši přátelé s kopýtky samozřejmě dostanou vlastní chutnou hostinu, která se podává ve žlabu. Zajímalo by mě jestlipak chutná stejně dobře jako dort?

    Hrací set Mobilní veterinární stanice s hannoverským hříbětem schleich® HORSE CLUB 2- Tu, túúú! Při dovádění se někdy stane, že se jedno z hříbat zraní. Naštěstí tu máme mobilní veterinární stanici z kolekce schleich® HORSE CLUB, která je na místě během okamžiku. Obratně navede zvířecího pacienta do mobilního rentgenu a zvedne palec nahoru - nic zlomeného! Po léku proti bolesti a spoustě mrkve hříbě už zase skáče přes kaluže.

    Hrací set Box pro koně s Tori a Princess HORSE CLUB1 - Koňský box s Tori a Princess ze schleich® HORSE CLUB je dokonalé odpočívadlo pro Princess, překrásnou klisnu fríského koně, a nabízí spoustu úžasného příslušenství. Byl zařízen s veškerou láskou. Stuha pro vítěze, zlatá medaile a pohár ukazují společné jezdecké úspěchy plně pohyblivých figurek Tori a její Princess, překrásné klisny fríského koně. Stěny boxu jsou vyzdobeny překrásnými nálepkami, které lze libovolně popisovat. Střecha je odnímatelná a slouží zároveň jako samostatný přístřešek. Uzda, otěže a sedlo jsou po ruce pro příští trénink – a nechybí ani odměna v podobě mrkve. Zatímco klisna spokojeně stojí u krmicích jeslí a napajedla, peláší legrační čivava Beauty, která patří Tori, kolem krabice.

    Koho hledáme

    Na toto testování hledáme maminku, která rozumí dětské hře a vidí v ní víc než jen chvíli klidu pro sebe. Chápe důležitost představivosti, kreativity a vyprávění příběhů při dětském hraní. Pokud jsi maminka malé milovnice koní ve věku 5-9 let, znáš produkty schleich® a umíš ocenit jejich schopnost probudit v dětech představivost a samostatnou hru, hledáme právě tebe. Samozřejmostí je ochota podělit se o svoji recenzi a fotografie z testování s námi na Modrém koníku.

    Jak se zapojit

    Pokud ses v popisu výše našla, stačí, když napíšeš do komentáře pod tento článek, proč bychom na testování měli vybrat právě tvou dceru. Přesvědč nás, že ona je tou nejlepší kandidátkou. Klidně připoj i fotografii a nezapomeň napsat, kolik je jí let.

    Čas na zapojení se do testování máš do neděle 30.10.2022 Následně vybereme 5 maminek, které oslovíme interní poštou.  

    Těšíme se na komentáře a držíme vám palce!

    konik_testuje