apacheeeAMBASADORKA
    19. dub 2024    Čtené 130x

    Ušetřete při nákupech Baby sortimentu v dm

    Kde jinde se najde tak široká komunita maminek od malých dětí, než tady u nás na Koníkovi 🙂 Věřím tak, že se vám dnešní článek bude opravdu hodit. Poradím vám, jak ušetřit nemalé peníze při nákupu produktů z BABY sortimentu a doporučím vám také výrobky privátních dm značek (opět z BABY sortimentu), které by vaší pozornosti rozhodně neměly uniknout.

    Ušetřete díky selektovaným eKuponům

    V rámci věrnostního dm programu jsou každému zákazníkovi nabízeny selektované slevové eKupony, které mu jsou ušity přímo na míru. Pokud v dm běžně nakupujete BABY sortiment, je velmi pravděpodobné, že nyní - přesněji řečeno, od 04.04. do 01.05.2024 máte ve své aplikaci tuto pětici eKuponů, se kterými můžete ušetřit nemalé peníze:

    • 30× více bodů za lib. mn. produktů značky Kendamil (nevztahuje se na počáteční mléčnou výživu a potraviny pro zvláštní lékařské účely)
    • 30× více bodů za lib. mn. produktů značky NIVEA BABY
    • 30× více bodů za lib. mn. kaší značky Hami
    • 30× více bodů za lib. mn. vlhčených ubrousků značky Hipp
    • 15× více bodů za lib. mn. plen a pants řady Premium Care značky Pampers

    Všechny tyto eKupóny je možné využít pouze 1x za dobu trvání akce.

    Jak díky eKuponům ušetříte?

    Pojďte se se mnou podívat na jeden příklad, který vám ukáže, jak vícenásobné body fungují🙂

    Nákupem produktů za 1 000 Kč získají členové věrnostního programu dm active beauty běžně 40 bodů. S aktivovanými eKupony na 30násobné body ale získají celkem 1 200 dm active beauty bodů, které představují reálnou slevu 300 Kč na příští nákup.

    Doporučuji produkty z BABY sortimentu

    U nás doma se už produkty z řady pro miminka s ohledem na věk našich dětí logicky moc nekupují, ale když byli moji kluci malí, nakupovali jsme většinu potřeb právě v dm a našli jsme TOPky, které jsme si opravdu oblíbili. Měli jsme své favority jak u běžných značek, tak u těch privátních dm - a právě z těch bych vám ráda ukázala produkty, které byste v regálech rozhodně neměli minout:

    A jaké produkty z dětského sortimentu jsou oblíbené u vás doma?

    apacheeeAMBASADORKA
    27. bře 2024    Čtené 113x

    Jak na krásné nehty

    Snad každá z nás už někdy v životě slyšela rčení, že nehty jsou vizitkou každé ženy. Můžeme s tím nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co s tím můžeme dělat. Tak to prostě je 🙂

    Nehtová móda se sice neustále mění a vyvíjí, ale upravené ruce budou "in" asi vždycky. Aby byly nehty krásné, je samozřejmě potřeba, aby byly zdravé.

    Jak na zdravé nehty...

    Zdravé nehty potřebují dostatek minerálů, důležité jsou především zinek, vápník, selen a také vitamíny C a D. Když potřebujete zdraví nehtů lehce posílit, můžete samozřejmě sáhnout po výživových doplňcích. Pokud však chcete jejich zdraví posílit raději přírodní cestou, zvyšte příjem špenátu, para ořechů, dýňového semínka, luštěnin, tučných ryb a vařených vajec.

    Nezapomínejte na pitný režim...
    Špatný pitný režim se vždy velice rychle projeví suchou pokožkou a také lámavými nehty. Pijte proto co nejvíce čisté neperlivé vody a hydratujte tak tělo zevnitř.

    Jak na krásné nehty...

    Základem pěkně vypadajících rukou je samozřejmě také hydratace. Pokožku na rukou a nehty je potřeba pravidelně promazávat. Vybírejte krémy, které zjemňují a vyhlazují nehty, nehtové okolí a pokožku rukou.

    Pilování...

    Slyšely jste již o tom, že i pilování má svá pravidla? Seznamte se s nimi🙂

    Nehty vždy pilujte od vnějších stran směrem dovnitř ke středu nehtu. Každou stranu tedy pilujte směrem dovnitř, ale nepřejíždějte pilníkem sem a tam. Když budete po nehtu přejíždět místo toho, abyste ho pilovali jedním směrem, mohli byste si nehty roztřepit a polámat.

    Lakování...

    Abyste ochránily své nehty před nežádoucím obarvením, nalakujte je správně. Vždy lakujte nejprve spodní lak, poté barevný a až po zaschnutí tzv. top coat lak.

    Odlakování...

    Pro odlakování si vybírejte šetrný odlakovač a s četností jeho používání to ani tak nepřehánějte.

    Jak o své nehty pečujete vy - nosíte upravené přírodní, lakujete si je samy, nebo chodíte k profíkům?

    apacheeeAMBASADORKA
    19. bře 2024    Čtené 234x

    Velikonoce jsou za dveřmi aneb Inspirace ze světa dm

    Již za pár dní tu máme Velikonoce, svátky jara a hlavně malých koledníků🙂

    Velikonoce jsou nejvýznamnějším křesťanským svátkem, oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista. Vedle toho jsou Velikonoce ale také obdobím lidových tradic spojených s vítáním jara, které s náboženským svátkem souvisejí jen volně.

    Zatímco velká spousta dospěláků Velikonoce nijak zásadně neprožívá, děti je mají rády. Jak by také ne, pro většinu z nich jsou spojeny hlavně s tím, že si vykoledují, či jen tak dostanou spoustu velikonočních dobrot🙂

    Velikonoce jsou spojeny s mnoha dobrotami - vzpomeňme mazance, Jidáše, vajíčka na milion způsobů a rozhodně nesmíme zapomenout ani na čokoládové figurky a plněná čokoládová vajíčka. Mňam.

    Velikonoční sortiment v dm

    V prodejnách dm už nějakou dobu najdete velikonoční a jarní sortiment. Vybírat můžete z mnoha dobrot, které se hodí jak jen tak na mlsandu, tak pro rozdávání malým koledníčkům. Za zmínku ale zaručeně stojí i dekorace a produkty určené pro jarní tvoření.

    Pojďte se společně se mnou podívat na velikonoční a jarní TOPky, které nejvíce zaujaly mě.

    Pojďme si velikonočně zamlsat...

    null


    null


    null


    null

    V dm myslí i na jarní výzdobu a pomoc při zdobení krasliček

    null


    null

    A jak se na Velikonoce těšíte u vás doma?

    apacheeeAMBASADORKA
    28. únor 2024    Čtené 187x

    Nemoci, už táhněte aneb Podpora imunity

    Máme tu konec února a přijde mi, že letošní zima nezima všechny kolem nás docela drtí - rýmy, kašle, nemoci a pořád dokola. Snad každý, kdo má malé děti, moc dobře ví, o čem je řeč. Je to otravné, protivné a unavující, a tak stále všichni hledáme nějaký zázračný “lék”, který tenhle kolotoč jednou provždy přeruší. Existuje však něco takového? Řekla bych, že ne a jedinou cestou je pravidelná podpora imunity.

    Co to ta imunita vlastně je?

    Imunita je propracovaný systém našeho organismu, který nás chrání zevnitř i zvenčí – například před bakteriemi nebo viry. Oslabit ji může například počasí, častý stres, obezita či nezdravý životní styl. Když je imunita oslabená, jsme mnohem náchylnější k různým onemocněním, a jejich průběh navíc může být výrazně horší.

    Jak podpořit svou imunitu

    • Pohyb, sportovní aktivity

    Ve zdravém těle zdravý duch - tohle rčení musel slyšet snad každý. A ať chceme, nebo ne, je prostě pravdivá. Při cvičení a po něm se do organismu uvolňují protizánětlivé cytokiny, dochází k vyšší aktivitě bílých krvinek a vylučování antibakteriálních látek z potních žláz. Studie ukazují, že lidé, kteří pravidelně sportují, jsou odolnější vůči nemocem

    • Spánek

    Zatímco spíme, dochází ke zvýšené produkci látek, které likvidují patogeny. Mimo to se navíc posiluje i imunitní paměť, aby byli tito škůdci příště zastaveni ještě rychleji. Lékaři doporučují alespoň 7–9 hodin čistého času spánku denně.

    • Zdravá strava

    Jste to, co jíte. Další moudro, které známe určitě všichni, a přesto na něj tak rádi zapomínáme🙂. Zvlášť během podzimních a zimních měsíců je potřeba, abychom do těla dostali dostatečnou dávku vitamínů, minerálů a esenciálních mastných kyselin. Pokud chcete nakopnout svou imunitu, do svého jídelníčku určitě zařaďte ovoce, zeleninu, luštěniny, celozrnné obiloviny nebo třeba ořechy a semínka.

    • Otužování

    Studie Academic Medical Centre v Amsterdamu odhalila, že každodenní sprcha studenou vodou snižuje nemocnost až o 30 %. Nemusíte se ale bát, podle odborníků se stačí otužovat pouze 90 sekund každý den.

    • Podpořte svou imunitu i doplňky - vitamíny, minerály, bylinkami

    Nejdůležitější roli v podpoře imunity hraje vitamín C, který působí jako antioxidant, chrání tělo před volnými radikály a podporuje tvorbu bílých krvinek. Neméně důležitý je ale i vitamín D, který zvyšuje přirozenou imunitu a odolnost proti virům.

    Na správném fungování imunitního systému se podílí také minerály, a to zejména zinek a selen. Zinek se stará o to, aby se viry nedostaly do jádra buňky, zatímco selen zbavuje tělo jedů a chrání ho před nemocemi.

    Produkty k podpoře imunity najdete i v dm, mrkněte společně se mnou na těchto 5 tipů🙂

    A jak svou imunitu podporujete vy?

    apacheeeAMBASADORKA
    29. led 2024    Čtené 151x

    Leden - čas zvolnit a hýčkat se

    Nevím, zda to tak máte také, ale pro mě je začátek roku vždy obdobím, kdy se snažím trochu zvolnit. Najít si čas sama na sebe a zrelaxovat po náročné pracovní sezóně, která mi finišuje Vánocemi.

    Jedním velkým důvodem je samozřejmě odpočinek po pracovním maratonu, který trvá vlastně od května až do prosince. Dalším důvodem je pak i jistá cykličnost, kterou v přírodě intenzivně vnímám. Stejně jako příroda v zimě odpočívá (ideálně pod sněhem) a připravuje se na rozpuk, i člověk přirozeně přechází do klidnějšího a volnějšího režimu.

    Zima, čas na sebe samu...

    V zimní měsíce máme většinou více času na čtení, lenošení či na péči o sebe. Naše pleť bývá navíc kvůli povětrnostním a klimatickým podmínkám vystavována poměrně náročným chvílím, a tak si rozhodně zaslouží zvýšenou péči.

    Inspirace ze světa dm

    Pojďte se společně se mnou podívat na malou inspiraci z prodejen dm. Tentokrát si společně posvítíme na pleťové masky.

    • Alverde NATURKOSMETIK noční pleťová maska Hyaluron

    Tato maska je určena pro noční péči a díky jejím účinkům a nádherné vůni si ji stoprocentně zamilujete.

    • Balea pleťová maska z Mrtvého moře

    Bahno z Mrtvého moře má v kosmetice opravdu ceněné postavení a přináší velmi výrazné účinky.

    null
    • Balea pleťová maska Milky Cocos

    Tato maska je jako stvořená pro milovníky kokosu. Já se mezi ně rozhodně řadím. A jak to máte vy?

    • Balea slupovací pleťová maska Aktivní uhlí

    Tato slupovací pleťová maska s aktivním uhlím je určena k péči o normální a smíšenou pleť. Maska účinně čistí pleť, a to až do hloubky pórů.

    • Balea MEN Q10 pleťová maska

    A ať nezapomínáme na ty naše silnější polovičky, přináším i jeden tip na pečující masku pro muže.

    Vyzkoušeli jste již některou z těchto pleťových masek, nebo jste si v sortimentu dm oblíbili jinou? Podělte se do komentáře🙂

    apacheeeAMBASADORKA
    18. led 2024    Čtené 140x

    Nový rok, nové začátky - objevte společně s dm nové chutě

    Se začátkem každého nového roku si mnoho lidí dává nejrůznější předsevzetí, jejichž cílem je ve svém životě něco zlepšit. Mnoho z těchto předsevzetí se pak týká hubnutí a kvalitnějšího a hlavně také zdravějšího stravování.

    V rámci těchto předsevzetí tak mnoho z nás objevuje nové chutě, které se snažíme zařazovat do svých jídelníčků. Pojďte se společně se mnou mrknout na na chutné a zdravé přílohy, které součástí běžných jídelníčků tak často úplně nebývají. A je to rozhodně škoda.

    • Pohanka

    Tato přirozeně bezlepková obilovina je na přípravu velmi jednoduchá. Pohanka obsahuje cca 11 % bílkovin (více bílkovin už obsahuje jen oves), vlákninu a je důležitým zdrojem zinku, mědi, selenu a manganu. Z vitaminů obsahuje hlavně B1, B2, B3 (niacin), E a C a rutin. Největšími světovými pěstiteli pohanky jsou Rusko a Čína.

    • Quinoa

    Slovo quinoa pochází z kečuánského názvu kinwa nebo kinuwa, ale pod českým názvem ji můžete znát i jako merlík čilský. Quinoa byla poprvé pěstována k jídlu cca před 7 000 lety v Andách. Původem je z Jižní Ameriky, kde ji Aztékové a Inkové považovali za matku zrn a za posvátnou potravinu.

    Velké oblibě se těší kvůli tomu, že je bezlepková a mohou ji tedy konzumovat lidé s celiakií, alergií na pšenici nebo ti, kteří si chtějí odlehčit jídelníček.

    • Červená čočka

    Červená čočka je poměrně známou a také oblíbenou luštěnina, která se běžně jí ve formě přílohy. Červenou čočku tvoří až z 50 % sacharidy, z 24 % bílkoviny a z necelých 2 % tuky. Obsahuje také velké množství vlákniny. Obsahuje hodně železa, mangan, selen, zinek, fosfor, kyselinu listovou nebo vitamín B6.

    Červená čočka působí pozitivně na hladinu krevního cukru, pomáhá se zlepšením krvetvorby, dále čočka snižuje hladinu cholesterolu nebo působí příznivě na trávící soustavu a je báječnou prevencí například proti zácpě a dalším střevním potížím.

    • Beluga

    Černá čočka neboli beluga je mezi čočkami tou úplně nejmenší. Ačkoliv má černou barvu, uvnitř je bílá. Přezdívá se jí také čočkový kaviár.

    Stejně jako další druhy čoček se může pochlubit slušným zastoupením bílkovin, okolo 25 procent. Obsahuje také komplexní sacharidy,vlákninu, minerály jako je hořčík či železo a vitamíny skupiny B. Za její černou barvu mohou podobné pigmenty, jaké se nachází v ostružinách či borůvkách.

    • Kuskus

    Kuskus je forma těstoviny vyrobené ze suché směsi krupice a vody. Kuskus je často hlavní částí jídel v kulturách severní Afriky. Veškerý kuskus je vyroben z krupice, konkrétně ze semoliny, mouky mleté z tvrdé pšenice. Ta má vyšší obsah bílkovin než klasická bílá pšeničná mouka.

    U nás doma jsme již ochutnali všechny tyto přílohy. A jak jste na tom vy?

    apacheeeAMBASADORKA
    22. zář 2023    Čtené 120x

    Podzimní pohoda a dm inspirace

    Zítra, tj. 23. září v 8 hodin a 50 minut začne astronomický podzim a nastává tedy čas rozloučit se s létem - schovat opalovací krémy, tvořítka na led, sluneční brýle, nafukovací hračky do bazénu a místo nich vytáhnout slabší čepice, houbařské košíky, škrabky na okenní auta, podzimní draky, atd. Zamáčknout slzu a začít se těšit na krásné a příjemné zážitky, které s sebou přináší podzim 🙂

    Dlouhé podzimní večery...

    Se zkracujícím se denním světlem se každoročně těším na pálení svíček. Nedokážu říct, co na tom mám tak ráda, ale jemný plamínek ohně ve mně vyvolává neskutečný pocit domácí pohody a hezkého času stráveného s rodinou. V létě doma víceméně jenom spíme a pořád jsme někde venku. S brzkou tmou pak ale trávíme mnohem více času doma a tyhle chvíle máme moc rádi.

    Pokud svíčky milujete i vy, přináším vám inspiraci na voňavé a krásné svíčky, které aktuálně pořídíte v dm:

    Co by to bylo za podzim bez šálku dobrého čaje...

    Kromě svíček pro mě k podzimu patří bezesporu také hrníček dobrého teplého čaje.

    Samozřejmě s medem!

    A pokud se vám nechce trávit podzim jenom doma na peci, bude se vám stoprocentně hodit i šikovná termoska.

    Co vy a podzim? Máte jej rádi, nebo je to pro vás depresivní roční období? A jaké věci se vám vybaví, když se řekne podzim?

    apacheeeAMBASADORKA
    9. srp 2023    Čtené 173x

    Letní dm tipy pro krásné nohy

    Ačkoliv to tak v posledních dnech rozhodně nevypadá, máme tu léto. Nevím, jak to máte vy, ale podle mě k létu naprosto neodmyslitelně patří koupání, plavky, šaty všemožných střihů a hlavně ŽABKY.

    Všechny výše uvedené letní atributy spojuje jeden společný jmenovatel - a tím jsou holé a bosé nohy. A pokud chceme, aby naše nohy (nejen) v létě vypadaly krásně, je třeba věnovat jim po celý rok pravidelnou péči. Právě PRAVIDELNOST je pak naprostým základem péče o nohy.

    Pokud nechodíte na pedikúru, neměli byste rozhodně zapomínat alespoň na domácí péči a také dodržování určitých pravidel:

    • nezanedbávejte hygienu - chodidla myjte mýdlem, čistěte i prostory mezi prsty, nohy vždy důkladně osušte
    • při výběru ponožek dejte vždy přednost přírodním materiálům a noste pohodlnou obuv
    • stříhejte si pravidelně nehty na nohou


    null
    • po sprše či koupeli chodidla hydratujte vhodným krémem

    S přibývajícím věkem však tato běžná péče přestává stačit a mnoho žen začínají trápit suché paty se ztvrdlou a mnohdy i bolestivě popraskanou kůží. Jak si s tímto neduhem poradit?

    • tvrdou kůži na patách je nutné ideálně jednou až dvakrát týdně brousit. Pro domácí použití jsou vhodné různé pilníky, škrabky a pemzy, které účinně odstraňují zrohovatělou tvrdou kůži, aniž by vám hrozilo riziko poranění
    • mazat, mazat a ještě jednou mazat - aby byl výsledek vidět, je potřeba mazat opravdu každý den a poctivě
    null


    null


    • péči podpořte bylinnými koupelemi či peelingy - tato část je navíc velmi příjemná a uvolňující


    null


    null

    Tip ambasadorky:

    null

    Jednou za čas aplikujte exfoliační ponožky - ty odstraňují ztvrdlou, hrubou kůži na chodidlech a zároveň pokožku nohou hydratují, zvláčňují a vyhlazují. Jejich použití je naprosto jednoduché - nohy pořádně omyjte mýdlem, osušte a oblečte je do exfoliačních ponožek. Poté již postupujte podle návodu na obalu. Po nějaké době (cca po týdnu) se začnou nohy vylupovat. Jen pozor, vylupovací část nevypadá úplně vzhledně, takže před důležitými akcemi, kde budou vaše chodidla vidět, radši nepoužívejte🙂

    A jak se suchými patami bojujete vy?

    apacheeeAMBASADORKA
    14. bře 2023    

    Dneska přináším zase jeden #tip_ambasadorky - aktuálně u mě na blogu probíhá soutěž, kde si o něj navíc můžete zasoutěžit 😀

    Myslím, že většina z nás už má ve své domácnosti myčku a ta je samozřejmě občas potřeba vyčistit. Pokud stejně jako já bojujete s tím, že se málokdy poštěstí, že je myčka prázdná, tak určitě zkuste tenhle čistič myčky.

    Jsou od #denkmit, tedy privátní #dm značky - balíček vás vyjde na 39,90 Kč a obsahuje 3 tablety na čištění. S produktem jsem moc spokojená, ale co na nich považuju opravdu za nejlepší je to, že se používají normálně při mycím cyklu myčky. Myjete tedy nádobí a zároveň čistíte myčku. Ušetříte tak vodu, energie a hlavně čas 👏

    https://www.dm.cz/denkmit-cistic-mycky-3x20g-p4...

    Připomínám, že parní mopy se musí pravidelně čistit. Taková zanesená tryska, to není dobré. Stačí pořídit jakýkoliv čistič na presovače a nechat projet 🙂

    #vileda
    #tip_ambasadorky

    apacheeeAMBASADORKA
    Zpráva byla změněna    7. bře 2022    

    Kdysi dávno jsem tady na Koníkovi objevila tip, že je super na praní utěrek používat tablety do myčky 😀

    Tenkrát jsem to vyzkoušela a od té doby už utěrky jinak neperu. Je to totiž bomba 💣 A prý to i hezky vyčistí pračku 👏

    #dm #tip_ambasadorky

    apacheeeAMBASADORKA
    Zpráva byla změněna    3. pro 2021    

    #tip_ambasadorky Pro dnešní okénko adventního kalendáře jsem pro vás vybrala krásnou sadu olejů do koupele, který se hodí jako hodně univerzální dárek, minimálně pro každého, kdo má rád koupele a vlastní vanu 😀

    Já ji mám třeba pořízenou pro mamku i babičku 😍

    V #dm ji pořídíte za 149 Kč, nebo ji můžete až do zítřejších 8:00 zkusit vyhrát v soutěži u mě 🍀

    https://www.modrykonik.cz/blog/apacheee/message/ve-tretim-okenku-adventniho-dm-kalendar-5a4gsq/

    apacheeeAMBASADORKA
    27. srp 2021    

    Dneska vám přináším zase jeden #tip_ambasadorky 😀

    Myslím, že většina z nás už má ve své domácnosti myčku a ta se musí samozřejmě občas vyčistit. Pokud stejně jako já bojujete s tím, že se málokdy poštěstí, že je myčka prázdná, tak určitě vyzkoušejte tenhle čistič myčky.

    Čistič je od #denkmit, tedy privátní #dm značky - balíček vás vyjde na 39,90 Kč a obsahuje 3 tablety na čištění. S produktem jsem moc spokojená, ale co na něm považuju opravdu za nejlepší je to, že se používá normálně při mycím cyklu myčky. Myjete tedy nádobí a zároveň čistíte myčku. Ušetříte tak vodu, energie a hlavně čas 👏

    Za mě je určitě jeden z těch nejvíc TOP produktů z celého "déemka"

    A pokud jste se ještě nezapojili do nové soutěže, tak určitě zkuste své štěstí - výhra je tentokrát ryze praktická, hrajeme o balík produktů na mytí nádobí - a tento čistič v balíčku samozřejmě nesmí chybět:
    https://www.modrykonik.cz/blog/apacheee/message/soutez-s-dm-nova-soutez-bude-ryze-p-ef1ccl/

    apacheeeAMBASADORKA
    27. črc 2021    

    Strašně často kolem sebe slyším, že se dětem nechce dostatečně pít, takže třeba se bude dnešní #tip_ambasadorky hodit i vám🙂

    Pokud malé děti něco nebaví, ať je to fakt cokoliv, musíte té aktivitě dodat něco, čemu neodolají. Udělat z toho zábavu. A fakt to platí na cokoliv - na uklízení, na spaní, nebo třeba právě pro ono zmiňované pití.

    Moji kluci tedy s pitím neměli problém nikdy, i když většinou pili a pijí JEN obyčejnou vodu z kohoutku, ale od té doby, co jsme si pořídili sklenici s kohoutkem, ze které si mohou pití čepovat sami, pijí jak nedovření 😂 Až už je musím trochu krotit🙈

    Kromě toho je také skvělé, když mají děti krásný hrneček či kelímek, který se jim líbí - a nebojte se, klidně je nechte vybrat samotné. Uvidíte, že to ocení! Naši kluci milují tyhle kelímky z #dm a já oceňuji, že jsou nejen moc hezké, ale hlavně taky nerozbitne 😂

    apacheeeAMBASADORKA
    22. lis 2020    

    Kdopak tu má rád sladké?

    Pokud jste to vy a půjdete kolem těchto vanilkových rohlíčků, přihoďte si jich pár do košíku, protože to je naprostá BOMBA. Fakt nebe v hubě 😍

    A to vám říkám já, osoba, která do teď vanilkové rohlíčky vůbec nejedla. Bože, jak já jsem byla blbá 😂

    Mám tu ještě jeden balíček a šetřím si ho na dobu, kdy budu doma sama a nikdo mi nebude ujídat 😇

    #tip_ambasadorky #dm #vanoce

    apacheeeAMBASADORKA
    28. říj 2020    

    Čas od času vám doporučím něco z #dm, bez čeho prostě nemůžete žít 😁

    A tohle je právě jedna z těch věcí😍 Rýžové chlebíčky s medem - neskutečná dobrota. Skvěle se hodí jako svačinka na výlet, do školy a klidně i jen tak doma na chuť.

    Má slova potvrzuje i to, že je rád jí i můj muž, který jinak tyhle "polystyreny" absolutně neuznává 😂

    Značka dmBio, v každém pytlíku jsou 4 kusy a balení obsahuje 3 pytlíky. Cena 39,90 Kč.

    A nemáte zač 😇

    #tip_ambasadorky

    apacheeeAMBASADORKA
    Zpráva byla změněna    17. říj 2020    

    O tohle se s vámi prostě musím podělit 😁

    Ve čtvrtek jsem vyrazila do #dm na velký nákup a objevila jsem tam tuhle pracovní knížku s maskama zvířat, tak jsem ji přihodila do košíku.

    Jakmile ji objevili kluci, tak je úplně nadchla. Nejraději by všechny masky vytvořili hned, ale to jsem jim zatrhla, aby jim chvilku vydržela 😂

    V knize najdete 24 masek zvířat (každé zvíře je tam 2x,což rozhodně ocení maminky sourozenců (myslím, že velmi dobře víte, o čem mluvím😂😂😂). Masky se nemusí stříhat, jsou perforovane, takže je velmi lehce vyndají i menší děti (případně s lehkou dopomoci dospělého). Papír je pevný a něco vydrží.

    Cena je 109 Kč, značka Profissimo a v naší prodejně bylo umístěno v čele uličky s dalšíma věcma na tvoření.

    A zvířátka jsou fakt povedená, žádné divné paskvily, jak občas dnes bývají 😍

    #tip_ambasadorky

    apacheeeAMBASADORKA
    Zpráva byla změněna    10. zář 2020    

    Jedna dnešní zpráva tady na 🐎 mě přivedla na myšlenku, že bych vám zase mohla dát jeden #tip_ambasadorky 😁

    V září se ve velkém začíná chodit opět do škol a školek a dříve či později snad každá z nás najde na nástěnce sdělení:
    "Kontrolujte dětem hlavy, v naší třídě se objevily vši!"

    U většiny rodičů se v tu chvíli objeví panika, protože samozřejmě nikdo z nás nechce mít tyhle mrchy v hlavě svého dítěte. Nebo dokonce v té svojí 🙈

    Velmi doporučovanou prevencí je olej z čajovníku australského (tea tree oil). Jako učitelka v MŠ jsem tuhle radu dávala vždy rodičům a používám jej léta jak pro sebe, tak později i pro moje kluky - a samozřejmě vám nemohu stoprocentně tvrdit, že je to jen díky tomu, ale věřte - nebo nevěřte 😁, že to funguje opravdu spolehlivě.

    Tenhle olejicek koupíte v #dm za 59,90 Kč a vydrží vám opravdu dlouho. Na fotce mám ještě staré balení produktu, dnes jej v dm koupíte už v novém designu pod značkou Mivolis.

    Takže příště, až se na nástěnce objeví upozornění o všich, zůstaňte v klidu a každé ráno před odchodem do školky či školy maznete svým dětem kapku oleje za uši a za krk. I tak ale samozřejmě každý den radši jejich vlásky překontrolujte. Pro klid duše a jistotu 🍀

    apacheeeAMBASADORKA
    16. črc 2020    

    Strašně často kolem sebe slyším, že se dětem nechce dostatečně pít, takže třeba se bude dnešní #tip_ambasadorky hodit i vám🙂

    Pokud malé děti něco nebaví, ať je to fakt cokoliv, musíte té aktivitě dodat něco, čemu neodolají. Udělat z toho zábavu. A fakt to platí na cokoliv - na uklízení, na spaní, nebo třeba právě pro ono zmiňované pití.

    Moji kluci tedy s pitím neměli problém nikdy, i když většinou pili a pijí JEN obyčejnou vodu z kohoutku, ale od té doby, co jsme si pořídili sklenici s kohoutkem, ze které si mohou pití čepovat sami, pijí jak nedovření 😂 Až už je musím trochu krotit🙈

    Kromě toho je také skvělé, když mají děti krásný hrneček či kelímek, který se jim líbí - a nebojte se, klidně je nechte vybrat samotné. Uvidíte, že to ocení! My budeme muset zajít koupit nějaký nový, protože se teď kluci o tenhle kelímek z #dm pořád přetahují. Ještě že tam mají přímo tenhle stejný stále ke koupi - navíc i za fajn cenu 89,90 Kč. A k dispozici je ve více krásných designech.

    apacheeeAMBASADORKA
    Zpráva byla změněna    23. čer 2020    

    V zimě jsem psala o tom, jak miluju vonné olejicky a pálení aromalampy. A přidalo se vás ke mně opravdu hodně ❤️

    Nevím, jak vy, ale já na to v létě nějak nemivam náladu, nebo možná spíš čas, ale abych si připomněla své oblíbené vůně, tak vždy přidám pár kapek do kýble s vodou při vytírání. Stačí fakt maličko a za chvíli je provoněný celý domov 👏
    #tip_ambasadorky #dm

    apacheeeAMBASADORKA
    Zpráva byla změněna    10. čer 2020    

    Minule jsem vám ukázala svoje #dm TOPky na praní, dneska vám ukážu, bez kterých přípravků se neobejdeme v kuchyni 👏
    🛒 kuchyňské hadříky - sice se jmenují kuchyňské, ale můžete je použít naprosto všude, perfektní jsou třeba i při mytí auta, v balíčku najdete krásných 5 barev a stojí asi 54 Kč. Jo a dají se prát v pračce i myčce 🙂
    🛒 odpadkové pytle s vůní - pytle jsou pevné, zatahovací a ta vůně je naprosto úžasná
    🛒 čistič na trouby a grily - o tom jsem se tu rozepisovala již několikrát, tenhle produkt je za mě naprostý zázrak, který mi ušetří spoustu času i nervů
    🛒 odmašťovač multipower - na mytí celé kuchyně
    🛒 čistič na sklokeramickou desku - perfektně čistí a navíc na desce vytváří ochrannou vrstvu, která usnadní odstranění připeklého jídla. Cena je 29,90 Kč a je to ten nejlepší čistič, který jsem kdy měla. A že už jich bylo 😀
    🛒 čistič odpadů - používáme zatím spíše prevetivně, odpad se nám ještě nikdy neucpal (ťuk, ťuk) - občas ale voda hůř odtéká, nebo je cítit divný zápach, a to vyřeší vždy a jedničku🙂
    🛒 sůl do myčky - tady asi ani nemá cenu se rozepisovat, prostě klasická sůl do myčky🙂
    🛒 nature tablety do myčky - opět už jsem je chválila mockrát, jsou prostě absolutní TOP TOP TOP produkt z celého dm - a při mytí používám jen polovinu tablety, takže jedno mytí vyjde na 1,65 Kč (v dubnu došlo ke zdražení produktu, předtím vycházely ještě levněji)
    🛒 čistič myčky - perfektně vyčistí, ale hlavně se dá používat při normálním mycím cyklu, takže nemusíte čekat na prázdnou myčku, což je prostě většinou fakt SCIFI🙂 - 3 kusy, cena 47,90 Kč
    🛒 vůně do myčky - vydrží dlouho a krásně provoní
    🛒 a pak nesmí chybět kuchyňské utěrky - vyrábí se v limitovaných edicích, takže se čas od času střídají obrázky na nich. Jsou krásné a fakt skvělé, pevné, silné a jiné už mi domů přes práh ani nesmí 😎

    Jsem absolutně spokojená se všemi z těchto produktů, ale kdybych měla vyzdvihnout jen pár z nich, byly by to: tablety do myčky, čistič myčky, čistič sklokeramiky, čistič trouby, papírové utěrky a kuchyňské hadříky. Menší výběr fakt udělat nedokážu, i když jsem chtěla vybrat jen 3 kousky 😂 Tak skvělý ty věci jsou, navíc zase opravdu za pár kaček 👍

    #tip_ambasadorky

    apacheeeAMBASADORKA
    14. kvě 2020    

    Dneska přináším zase jeden #tip_ambasadorky 😀

    Myslím, že většina z nás už má ve své domácnosti myčku a ta je samozřejmě občas potřeba vyčistit. Pokud stejně jako já bojujete s tím, že se málokdy poštěstí, že je myčka prázdná, tak určitě zkuste tenhle čistič myčky.

    Jsou od #denkmit, tedy privátní #dm značky - balíček vás vyjde na 47,90 Kč a obsahuje 3 tablety na čištění. S produktem jsem moc spokojená, ale co na nich považuju opravdu za nejlepší je to, že se používají normálně při mycím cyklu myčky. Myjete tedy nádobí a zároveň čistíte myčku. Ušetříte tak vodu, energie a hlavně čas 👏

    Znáte je? A jak často svou myčku čistíte?

    apacheeeAMBASADORKA
    17. dub 2020    

    Na výlety a procházky do přírody chodíme pořád, samozřejmě i mimo karanténu. Dřív jsme ale byli zvyklí se dost často stavit někde na nějakou dobrotu. To nám teď bohužel padlo, takže jsme museli začít nosit svačiny 😇

    Většinou bereme jen ovoce a zeleninu. Občas si vezmeme třeba mazanec, vánočku, atd. Ale v poslední době nesmí chybět tyhle "bonbóny" s hroznovým cukrem a magnesiem 😎

    Jelikož to tu máme kolem samý kopec či skálu, tak už se stalo takovým nepsaným pravidlem, že po té největší makačce vždycky následuje malá odměna, která navíc pomáhá doplnit ztracenou energii👏

    #tip_ambasadorky #dm

    apacheeeAMBASADORKA
    Zpráva byla změněna    31. bře 2020    

    Troufám si říct, že masáže musí milovat snad každý. Nebo se pletu a je tu někdo takový, kdo je rád nemá?

    Ať tak či tak, tak stejně teď máme smůlu a na masážní salony musíme na nějakou dobu zapomenout. Nebo ne? V dnešním #tip_ambasadorky vám představím naprosto dokonalý masážní olej, se kterým si můžete masáž doma užít kdykoliv. Teda za předpokladu, že máte ochotného muže. A pokud ne, přesvědčte ho, že se budete střídat 😂

    Roky jsem nám domů kupovala masážní olejíčky od Saloosu, které jsou sice úžasné, ale hodně lezou do peněz:( Na zkoušku jsem proto zkusila vzít masážní olej od alverde a po vyzkoušení můžu s jistotou říct, že u něj zůstaneme.

    Moje recenze:
    + nádherná vůně
    + skvělá cena (109 Kč/100 ml - pro srovnání Saloos 149 Kč/50 ml)
    + i na hodinovou masáž vám stačí jen velmi malé množství a opravdu vydrží po celou dobu, nemusíte přidávat
    + dávkování pumpičkou, nemusíte nic otevírat ani zavírat, prostě zmáčknete a nanesete požadované množství
    + certifikovaná přírodní kosmetika a vegan produkt

    I když se snažím sebevíc, mínus vám nemůžu napsat ani jeden, protože jsem prostě žádný nenašla 😎

    👏alverde NATURKOSMETIK masážní olej s bio arnikou👏

    apacheeeAMBASADORKA
    10. bře 2020    

    #tip_ambasadorky Dnes večer vám nejdu dát tip na žádný konkrétní výrobek ( i když tyto tablety na fotce jsou za mě absolutní TOP, co jsme kdy měli), ale podělím se s vámi o radu, která se ke mně dostala a vážně se nám osvědčila.

    Na podzim loňského roku se nám něco pokazilo v myčce a musel dorazit opravář. Během své práce nám dával nejrůznější rady týkající se domácích spotřebičů a mimo jiné říkal, že naprosto stačí používat jen polovinu kupovaných tablet. Mám pocit, že jsem tenkrát nenápadně protočila oči a myslela si své. Jenže pak mi podobnou radu dalo i několik holek v #dm skupině a já si řekla, že za za zkoušku nic nedám.

    A jaké bylo mé překvapení, když jsem zjistila, že to bohatě stačí. Mám tedy zkušenost jen s tabletami Denkmit Nature (jinak jsme kupovali gelové), ale i myčka absolutně našlapaná špinavým nádobím byla s půlkou tablety umytá naprosto dokonale.

    Pokud tuto radu neznáte, můžete vyzkoušet. Dá se díky tomu docela ušetřit - př. tyto tablety stojí 89,90 Kč a v balení jich je 30 ks. Jedna tableta vás tedy vyjde na 3 Kč, což vůbec není špatné. Když ale budete používat jen polovinu tablety, vyjde vás 1 prací cyklus jen na 1,50 Kč, což už je vážně skoro zadarmo.

    A teď mě ještě zajímá, kdo z vás tuto radu už slyšel? Kdo z vás to takto dělá? Nebo jestli jsem zase poslední, ke kterému se tahle "novinka" donesla 😂