Doporučujeme: Modrastrecha.cz Beremese.cz Modrykonik.sk

Chodíte s prckama v mrazech ven?

6. úno 2012  •   •  Otázka  • 
fotoportrét
fotoportrét
adrianav
Registrovala se 5. dubna 2007 na modrykonik.cz. Přidala 110 příspěvků a 1 album. Region Olomouc.
  • Daniel4 roky
 Maminky zajímalo by mě,jestli chodíte s Vašimi mrňousky ven tady v těchto mrazech..U nás přes den teplota nejde pod -12 stupňů.Už 5 dnů jsme nebyli venku.Mám chlapečka 9 měsíců a všude čtu,že se s tak malými dětmi nemá chodit ven.Jenže si nedovedu představit,že by jsme nešli ven ještě min.týden nebo 2,když hlásí pořád takovou zimu....jsem vzduchomil a už mi z toho doma začíná harašit emoticon ......děkuji za odpovědi..Adriana
6. úno v 11:57  •  1 dítě  • To se mi líbí
 Přidej svoji odpověď
fotoportrét
fotoportrét
iv123
Registrovala se 30. listopadu 2010 na modrykonik.cz. Přidala 98 příspěvků.
 Když nemusím, tak taky nechodím :(
6. úno ve 12:00  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
aajina
Registrovala se 11. října 2007 na modrykonik.cz. Přidala 158 příspěvků, 3 alba a 25 inzerátů. Region Nymburk.
 Chodíme, spíš tedy až odpo a pořádně se nabalíme a na chvilku max.tu půl hodinku jdem.Mrazy mají být ještě pár dnů a neumím si představit být po celou dobu doma. emoticon
6. úno ve 12:06  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
ivular
Registrovala se 22. srpna 2011 na modrykonik.cz. Přidala 151 příspěvků. Region Praha.
  • Jeníček1 rok a 3 měsíce
 Mám ročního chlapečka a chodíme. Na dno kočárku jsem dala dvě deky, malého vždy nabalím, dám do fusaku, přes něj teplou peřinu a přes kočárek pláštěnku, takže si tam vytvoří mikroklima. Chodíme i na 2 hodiny, malý spokojeně spinká a já jen průběžně rukou zkouším, že má pod tou pláštěnkou opravdu teplíčko - a má emoticon
6. úno ve 12:13  •  1 dítě  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
arianka
Registrovala se 4. srpna 2010 na modrykonik.cz. Přidala 2917 příspěvků. Region Praha.
 Ne. Protože nejde o to, jestli jsou zachumlaní a v teple, ale o to, že ten ledový vzduch nemají dýchat....

A s plínkou nebo dekou přes kočár už třeba moje děti neusnou ...
6. úno v 18:55  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
lucmart
Registrovala se 20. října 2010 na modrykonik.cz. Přidala 762 příspěvků. Region Břeclav.
 vůbec nejít? to snad ne, pokud je tedy dítě zdravé, my chodíme denně tak na půl hoďky určitě, vynechala jsem jen dvakrát, kdy fakt foukal vítr. Ale čekám, až bude venku tak -10 minimálně, jinak bych taky nešla.
6. úno ve 12:34  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
zvirka
Registrovala se 24. května 2010 na modrykonik.cz. Přidala 1171 příspěvků a 34 inzerátů. Olomouc, Region Olomouc.
 Našemu je 16 měsíců a taky jsme už týden nebyli venku. Částečně i kvůli mě, mám mrazovou vyrážku, teď jsem ji doléčila od středečního pobytu venku a ve středu ji určitě zas chytnu, musím opět do práce. S malým vyrazím až bude tak těsně pod nulou, dřív ne. Ale taky nám už hrabe, už ať je teplo a můžem se jít vyřádit na hřiště. emoticon
6. úno ve 12:13  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
fram
Registrovala se 6. února 2010 na modrykonik.cz. Přidala 4631 příspěvků, 1 album a 30 inzerátů. Region Hradec Králové.
 Někde jsem četla, že kojenci můžou ven do -5 a děti 1-3 roky do -10. Není to kvůli nastydnutí, ale mohou jim omrznout sliznice. Takže my to nezkoušíme a jsme doma. Malá mi doma skoro nespí, tak ji dávám v kočáru k otevřenému oknu. Už aby se oteplilo.
6. úno v 15:28  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
camelinka
Registrovala se 6. listopadu 2009 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 15083 příspěvků, 1 album a 4 inzeráty. Region Kutná Hora.
 my na tu pulhodku vyrazime, nemocny nejsme emoticon
6. úno v 11:59  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
hasky24
Registrovala se 30. listopadu 2009 na modrykonik.cz. Přidala 334 příspěvků a 3 inzeráty. Praha 4-Chodov, Region Praha.
 chodíme denně na 30 minut - jsou nám 2 roky emoticon emoticon
6. úno ve 12:20  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
olcab (27 r.)
Registrovala se 30. ledna 2011 na modrykonik.cz. Přidala 69 příspěvků a 1 album. Vlašim, Region Benešov.
  • Maruška1 rok a 8 měsíců
  • Snažíme se otěhotnět
 To nejsi sama,taky už mi to leze na budku,Máje je 1,5roku ale taky ven nechodíme,tady se to teda drží kolem-10,ale stejně,máme AE apři takovémhle mrazu se nám to zhoršuje emoticon
6. úno ve 12:00  •  1 dítě - snaží se  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mili84
Registrovala se 30. května 2007 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 5453 příspěvků. Region Pardubice.
 Když je míň jak -10, tak vyloeně na procházku nejdeme, to není příjemné ani mě. Do krámu nebo s odpadkama do popelnic neo tak něco nutného, to jdeme. Když je kolem -10, tak nabalím do fusaku do kočáru, namažu tváře a jedeme se nadýchat čerstvého vzduchu. Stačí 15min. Sama si pamatuju, jak jsem jako malá bruslila v -15 a vůbec mi to nevadilo emoticon Jsem si jistá, že to dětem určitě neuškodí - naopak, je krásně čistý vzduch, tak se člověk trochu nadopuje emoticon
6. úno ve 12:04  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
lojzina
Registrovala se 11. prosince 2009 na modrykonik.cz. Přidala 15681 příspěvků a 9 alb. Ujezd, Region Brno.
 ja myslim ze 30minutama odpoledne se nic nepokazi...a ja ani dyl stejne nevydrzim emoticon
6. úno ve 12:10  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
bocinka (23 r.)
Registrovala se 31. října 2009 na modrykonik.cz. Přidala 5827 příspěvků, 6 alb a 2 články. Oborná, Region Bruntál.
  • ♥♥♥Sofie♥♥♥2 roky a 5 měsíců
 Tak my teda nechodíme, jen k tchýni, to máme hned vedle a venku jsme max 10 minut, já mám vrozenou vadu průdušek a tyhle mrazy mě stahují až k neudýchání.... Malá si drží šálu u pusy a říká, že "kašle" ale nejde to.... takže nechodíme když je víc jak -10° a to je u nás už dlouho, umírám doma, ale venku se to taky neda.... emoticon Jako nakupovat chodíme, teda jezdíme autem, ale jinak nee...
6. úno ve 12:13  •  1 dítě  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
llllucka
Registrovala se 5. června 2007 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 1589 příspěvků. Region Brno.
  • Matěj1 rok a 1 měsíc
  • Adam3 roky
 Doktorka mi říkala,že děti do tří let věku mají dodržovat teplotu do -5C kvůli průduškám.U mladšího to dodržuju,sama vidím i na tvářích,že i po natření speciálním krémem je má stejně osmahlé od mrazu.U staršího tuhle teplotu takhle neberu a na chvilku ven chodí,pokud svítí sluníčko.
6. úno ve 12:26  •  2 děti  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
pejtho
Registrovala se 23. září 2008 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 522 příspěvků. Region Pelhřimov.
 Já mám holčičku 6,5 m. V těchto mrazech chodíme tak obden ven, ale jen tak na půl hodinky a pak jí nechám spinkat v kočárku ve verandě, kde je chladněji.
Já stejně déle venku nevydržím emoticon
6. úno ve 12:26  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
apollo11
Registrovala se 13. dubna 2010 na modrykonik.cz. Přidala 766 příspěvků.
 S kojencem bych asi nešla, teď (20měs) chodíme tak obden na chvilku, 30 min, dopoledne. Včera ale fučel ledovej vítr, tak jsme pěkně rychle zase zalezli.
6. úno ve 12:30  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
zdezli (29 r.)
Registrovala se 13. května 2008 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 7469 příspěvků. Německo.
  • Michael Alexander11 měsíců
  • Natalie Eléna2 roky a 6 měsíců
 No ja davam mladsiho spat pres poledne na balkon - nabaleneho, namazaneho , v berancim fusaku a dekach az k obliceji. Koukaji mu vlastne jen oci emoticon Ma tam jak v pokojicku, navim stoji na slunicku. Takto to resim, pokud je mene jak -10. Dcerka ma atop, ja taky, a v mrazu to dost boli. Do tech -10 chodime na hodinu.
6. úno ve 12:53  •  2 děti  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
meleri
Registrovala se 6. září 2007 na modrykonik.cz. Přidala 9302 příspěvků.
 taky mi z toho harasi tady sedet navic mam deti skoro kazdy tyden nemocne. ja chodim tak max na pul hodiny. nez je oblecu a pak zas vysvlecu a sebe taky tak to zabere vic casu nez ta prochazka....jsou dny kdy se nato vyprdnu a pak mi hrabe....jsem vylozene typ co musi porad chodit ven
6. úno ve 13:09  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
leandre
Registrovala se 24. března 2006 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 39 příspěvků a 1 album. Region Praha.
  • Filípek4 roky
 Ahoj,
tak mi většinou ven alespoň chvíli chodíme. Chodíme tak kolem 11 hodiny o víkendu ven, kdy je tepleji nebo když jdu odpoledne pro malého do školky tak rovnou zůstaneme chvíli v parku nebo na hrišti, aby se trochu děti vyběhali a syn si sám řekne, kdy chce domů. Ráno jsem syna 4,5 let vedla do školky a s malou 1,5 let jsme chvíli ťapaly venku a to jsem se pak dozvěděla, že byla dnes nejstudenější noc letošní zimy Ale myslím. že tu chvíli jí to nevadilo a sama ani do kočárku nechtěla a chtěla chodit.
No každopádně chodíme pořád alespoň na půl hodiny ven, v sobotu jsme byli asi 2 hodiny. Malá zabalená spala v kočárku (tedy pak už po dvou hodinách jí také začala být zima, tak jsme šli domů) a malý běhal po zamrzlém rybníce a ani domů nechtěl.

Když jsem měla děti menší, tak jsem je zabalila a alespoň na půl hodiny jsme chodili ven. I hygienik a pediatr minulý týden ve zprávách říkali, že děti nad půl roku mají chodit ven i kvůli imunitě a my jsme také přece chodili na sáňky nebo bruslit a vydrželi tam dlouho.
6. úno ve 13:35  •  1 dítě  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
zoditka
Registrovala se 25. října 2011 na modrykonik.cz. Přidala 640 příspěvků.
 Nechodíme. U nás je už týden "nejtepleji" -15, to je šílený. Jo, dneska se vlastně už oteplilo, je -14 emoticon . Už se nemůžu dočkat, až ty mrazy poleví, aspoň trošku, jsme už týden doma a myslím že už nám to všem leze na bednu emoticon . Chtěla jsem dneska aspoň na chvilinku jít s děckama ven, ale když jsem viděla těch -14... mě stačilo na vteřinu vystrčit hlavu ze dveří, abych se podívala na teploměr a málem mi umrzl mozek... Kéž by už bylo aspoň -8, to bych už ven určitě chodila, ale v -15 fakt nee emoticon . Já chci teplooooooooooooooooo!!! emoticon
@myskin Taky jsem školku teď na 14 dnů odhlásila, ráno tu bývá -20 i méně emoticon .
6. úno v 15:21  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
miskadis
Registrovala se 9. března 2007 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 1257 příspěvků. Region Strakonice.
 My ven chodíme, protože jinak by mě doma už asi trefilo emoticon Každej den jdeme aspoň na chvilku, stejně musíme jít nakoupit a třeba i něco vyřídit , takže tak. No a většinou se z tý chvilky vyklube hodina nebo hodina a půl. Malá je nabalená a hlavně je spokojená, že může lítat emoticon Ona stejně střídá kočár a chůzi, takže když je jí náhodou zima, tak šupajdí do kočáru. Ale ona potvůrka nechce nikdy přiznat, že je jí zima emoticon
6. úno v 15:23  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
beruska1989 (22 r.)
Registrovala se 24. srpna 2009 na modrykonik.cz. Přidala 354 příspěvků, 2 alba, 1 článek a 2 inzeráty. Bystřice, Region Benešov.
  • ღஐღ Natálka ღஐღ 2 roky
 tak my chodíme ven každý den odpoledne, na hodinku, nedovedu si představit že bychom byli celej den doma, bych s ní asi nevydržela emoticon , je moc hyperaktivní
6. úno v 15:25  •  1 dítě  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
rydal
Registrovala se 1. dubna 2010 na modrykonik.cz. Přidala 140 příspěvků, 2 alba a 14 článků. Švýcarsko.
 Chodime. Na chvilku je to preci pro zachumlane mimi bez problemu.
6. úno v 18:25  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
vrana
Registrovala se 23. října 2006 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 8822 příspěvků a 4 alba. Region Praha.
 Tak v Norsku je to krapet jinak... ten mráz co je tady, hlavně na místech bez sněhu je nebezpečný, právě proto, že je suchý. Nad -10 ven cíleně courat nechodíme. Teď teda vůbec, protože máme všichni atb, holky obě měly pěkně zarudlý krk (těžko říct, jestli k tomu ten mráz nepřispěl) a malé padla rýma na průdušky.

Člověk by to měl brát už podle sebe - pokud vám samotným je v tom nepříjemně, zima, špatně se vám dýchá a těšíte se domů, pak se na procházku vyprdněte a nechte děti doma.

Letošní zima je fakt na pytel, kdyby byl aspoň sníh emoticon

A ad školka, tak u nás školka ven chodí a pěkně mě tím štvou. Protože jsou sice jen na zahradě, asi 20 minut, ale děti tam lítají jak pometla (vidím je z okna) a silně pochybuju o tom, že všechny dýchají nosem nebo přes šálu. emoticon
6. úno ve 21:44  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
brutus
Registrovala se 19. března 2008 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 78 příspěvků a 3 alba. Region Příbram.
 chodime take kazdy den na 30-60min,jsme teda uz starsi 18mesicu,nedovedu si to predstavit byt doma tolik
dni...
6. úno ve 21:46  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
lukza
Registrovala se 29. dubna 2009 na modrykonik.cz. Přidala 8430 příspěvků a 1 album.
  • Tomášek ( 3250g a 50cm) 39tt6 měsíců a 2 týdny
  • Lukášek ( 2800g a 48cm) 37 tt.2 roky a 3 měsíce
 s mladším nechodím ten má necelé 3měsíce a když mám hlídaní tak ze starším 2roky jen když svítí sluníčko a nefouká a to jen tak nanejvíš na hodinku u nás je skoro stále okolo -13 a přes poledne kdy je lépe tak mě děti spí.nebo dám mladčího do prujezdu do kočárku a ze starším vyběhneme na zahradu. a nemá se chodit hlavně skrz studenej vzduch né mráz já bych teda miminko nedala ven ani náhodou jak tu některé píše že s prcekm vyleze.a dá se to doma vydržet furt vymýšlíme nové aktivity at se zabaví.
7. úno v 00:17  •  2 děti  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mami29 (27 r.)
Registrovala se 30. ledna 2009 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 1528 příspěvků.
  • Vašík9 měsíců a 1 týden
  • Míla4 roky
 Ja jsem s nimi bohuzel sama a nikdo za me nenakoupi takze na nutnou vychazku je beru emoticon
6. úno ve 12:01  •  2 děti  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
ined77
Registrovala se 4. března 2009 na modrykonik.cz. Přidala 5460 příspěvků, 4 alba a 38 inzerátů. Region Zlín.
  • Kateřinka1 rok a 3 měsíce
  • Matyášek 3 roky
 ahojky emoticon ,
taky jsme zavření doma, ale zvažuju jestli odpoledne nejít aspoň na takových 45 minut ven....je to děs emoticon .
malou nabalím do kočárku a možná dám i pláštěnku na kočárek, taky to udrží teplo a malého navleču jako kuličku emoticon emoticon .
6. úno ve 12:01  •  2 děti  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
rozarka65
Registrovala se 18. července 2010 na modrykonik.cz. Přidala 4087 příspěvků, 3 alba a 2 inzeráty. Region Jablonec nad Nisou.
 My tu máme ráno kolem -20st. i méně...Aninka chodí do školky, už jsem se jí ptala,jestli nechce radši zůstat doma...nechce,naštěstí jen seběhneme kopec...paní učitelky s nima teď ven vůbec nechodí...a já jdu s dětma ven odpol. i v těch -12st,ale jen když svítí sluníčko...většinou jsme venku půl až hodinu...Eli mi v hlubokém kočárku spí...
6. úno ve 12:06  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
madormi
Registrovala se 12. září 2008 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 3130 příspěvků a 5 inzerátů. Karlovy Vary, Region Karlovy Vary.
 já řeším to samé, malé je 5,5 měs a už nám doma hrabe venku azuro, ale děsný mráz emoticon asi už to zítra zkusíme nabalím, dám jí pláštěnku a na 30 min vyrazíme, ono doma moc nespí a je protivná pak emoticon
6. úno ve 12:14  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
1983hr
Registrovala se 20. prosince 2011 na modrykonik.cz. Přidala 482 příspěvků. Region České Budějovice.
 Já malýho 9mes.ven neberu,starší děti vozí muž do mš a zš a přijdou kolem 16hod takže nikam nemusim
6. úno ve 12:21  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
eloana
Registrovala se 31. října 2007 na modrykonik.cz. Přidala 4754 příspěvků, 2 alba a 2 inzeráty. Region Liberec.
 Moc nechodime... syn v tu nejprihodnejsi dobu spi mezi 12-15. Nase vychazka je takova, ze jedeme nakoupit autememoticon)
6. úno ve 12:22  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
kukuca (28 r.)
Registrovala se 1. ledna 2008 na modrastrecha.cz. Na modrykonik.cz přidala 973 příspěvků.
  • princezna8 měsíců a 1 týden
  • Dráček2 roky a 6 měsíců
 Taky jsme nechodili, ale starší se šíleně nudí a menší doma nezalomí.Třeba jen 30 minut a jak už tu někdo psal, pak se s ní nedá vydržet. Jelikož mrazy prý potrvají min. ještě 14 dní, dneska půjdem tak na půl hoďky a pak malou nechám dospat v chodbě.Dám plenku přes korbičku,nato slídu ať to moc neprofoukne a vzduch se jí tam maličko ohřeje.Jenom to oblíkání a vyslíkání plus 30 minut venku, to už je zábava aspoň na hodinku emoticon
6. úno ve 12:27  •  2 děti  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
ivarei
Registrovala se 5. ledna 2007 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 619 příspěvků.
 Nechodíme, i když máme problém doma vydržet, milujeme procházky - děti chtějí ven a já bych si ráda odpočinula u kočárku.
6. úno ve 12:39  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mates22
Registrovala se 17. června 2009 na modrykonik.cz. Přidala 1198 příspěvků.
 obden v poledne tak na 15 minut vyvětrat - jinak naše dětská říká, že při teplotě pod -5 nemaj batolata venku co dělat...... ale v kočárku, hodně zabalenej a namazanej to snad zvládá, i když má stejně červenej nosík a studený tvářičky. Starší předškolačka chodí tak na půl hodinky bruslit....
6. úno ve 12:40  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
nikiii
Registrovala se 20. července 2007 na modrykonik.cz. Přidala 527 příspěvků. Region Brno.
 Taky dodržujeme to že do tří let by se nemělo ve větším mrazu do víc jak -5, takže nechodíme, max. přeběhneme do auta, nějaká velká nemoc mi za to nestojí, raději vymyslím pro děti zábavu doma.
6. úno ve 12:40  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
kfitecko23 (27 r.)
Registrovala se 22. října 2010 na modrykonik.cz. Přidala 60 příspěvků a 2 alba. Krnov, Region Bruntál.
  • Filip1 rok a 5 měsíců
 Mám ročního chlapečka a chodíme kolem poledne ven tak 15-20minut. On už chodí tak pocapká po svých a jdem domů.
6. úno ve 12:45  •  1 dítě  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
pelenka
Registrovala se 4. května 2010 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 306 příspěvků a 2 inzeráty. Region Kutná Hora.
 Také ne, od úterka jsme byli včera na půl hodiny, když to kolem poledne vylezelo na -5, dneska už zase sluníčko "sálá" a je minus 12, takže smůla. Ale začínám pozorovat pozitivní změnu, náš domácí nespavec, který spal doma v kočáře max 30 minutek dává s každým dalším dnem víc a víc, dneska už skoro hodinku asi pochopil, že se jinak nevyspíemoticon.
6. úno ve 12:47  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
kami1984
Registrovala se 5. srpna 2008 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 6110 příspěvků. Region Karviná.
 My ven nechodíme, jen minulý týden, museli jsme na rehabky abylo -15:( mě zima,malý byl zababušaný,ale neumím si představit v tom mrazáku chodit 1-2hodďky, nestojí mi chvilka na vzduchu,abych pak onemocněla a chytil to maličký:( Jak jsme šli z rehabek, stavila jsem se na převážení u pediatričky a sestra mě sprdla, že nemám vystrkovat ani nosemoticon Bydlím na Karvinsku, takže k tomu inverze a překrocení 4-6x limitu..
Tu i v poledne bylo nejvíce -11:( a je pravda, že už mi doma trošku hrabe!!!
6. úno ve 12:53  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
anieanne
Registrovala se 27. října 2009 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 7050 příspěvků a 54 inzerátů. Region Kladno.
 Chodíme, minimálně jednou, ale většinou dvakrát denně - ráno v kočárku do krámu, odpoledne po svých obejít bytovku. Takže jsme venku tak tu dvakrát půlhodinu.
6. úno ve 12:57  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
lu777
Registrovala se 6. června 2007 na modrykonik.cz. Přidala 16897 příspěvků a 2 alba. Region Praha.
 chodím ale tady je teda max. -10 C... takže jdeme každý den tak na tu půlhodinu, i kdybysme nechtěly, tak stejně musím pro staršího do školky emoticon
ale tak pokud není pod -10 C a není to malý mimčo, tak to neřeším emoticon musí se holt chodit, pokud malá nechce jít moc, tak ji strčím radši do kočárky, zabalím a jdeme rychle....
jen teda dávám pozor, aby byly obě děti namazaný krémem a taky dávám probiotika, Imunoglukan a malé od té doby co měla potíže s jedním ouškem, tak preventivně kapu Audiron (super kapky, doporučuju!)
6. úno ve 13:02  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
blanches (29 r.)
Registrovala se 5. července 2007 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 2176 příspěvků a 1 album. Region Praha.
  • Radim1 měsíc a 4 týdny
  • Honzík2 roky a 2 měsíce
 Moc nechodíme, jak je nad -10 tak nechodíme vůbec, navíc já už jsem hodně unavená jak jsem těhule, takže stejně maximálně objedeme blok a rychle dom, mě se stejně chce hned čůrat a Honzíkovi to stačí.
6. úno ve 13:19  •  2 děti  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
lienka4343
Registrovala se 19. září 2011 na modrykonik.cz. Přidala 32 příspěvků. Region Praha.
 mna by zaujimalo ako chodia mamicky domov z porodnic?!tie ktore nemaju auto?ked sa tu vlastne vsade hovori ze miminka nemaju chodit v takych mrazoch vonku...no ale ako sa inak oni dostanu domov?:(
6. úno ve 13:26  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
zurkova (28 r.)
Registrovala se 29. října 2008 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 25 příspěvků a 8 alb. Region Zlín.
  • Jindřišek9 měsíců a 3 týdny
  • Eliška3 roky
 Mám půlročního chlapečka, dávám ho spát na chodbu, kde není taková zima, ale kolem nuly tam je, takže ho pořádně obleču, hodím přes něho 3 deky a spinká tam i 3 hodinky, jelikož doma mi ani zaboha neusne. Ta starší je pořád nemocná, takže mě to vyhovuje, že jsme v teplíčku. A pokud ven musíme nutně, tak maximálně na hodinu, a to pak někdo z nás je stejně nemocný :(
6. úno ve 13:32  •  2 děti  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
johnatanka
Registrovala se 27. listopadu 2009 na modrykonik.cz. Přidala 5801 příspěvků, 2 alba a 17 inzerátů. Region Hradec Králové.
  • Viktorie1 rok a 7 měsíců
  • Honzík5 let
 ještě jsme nebyli, byla u nás rýma, ale plánuji třebas kolem poledne na půl hoďky na sluníčko s nimi jít, jinak se chystáme do mateřskýho centra a v pátek asi do solný jeskyně, už je vezmu snad i na nákup do nákupního centra, aby měli změnu, syna mám ze školky doma, školka s nimi chodí normal na procházky ven, nechápu....půjde až poleví mrazy....jinak asi naplánuji návštěvy u kamarádek apod...rýma konečně odchází...ale stejně s nimi radši pojedu autem...

a holky, co máte děti ve školce - chodí s nimi učitelky teď ven????
6. úno ve 13:38  •  2 děti  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
anehap
Registrovala se 5. října 2011 na modrykonik.cz. Přidala 293 příspěvků.
 zatím chodíme každý den - tak půl hodinky až hodinku, kolem jedenácté a nejlíp na sluníčko. Malá má 1,5 roku - vždycky jdeme aspoň do obchodu a zpátky. Pořádně ji obleču a přes kočár přehodím pláštěnku, takže ji ještě drží teplo. Chodily jsme i loni, to sice nebyly mrazy tak dlouho, ale vzhledem k předpovědi bysme musely sedět doma celkem měsíc, zatím to na teplejší počasí nevypadá emoticon Dr. mi říkala, že na to striktní rada není - důležité je dítě pozorovat, každé je jiné - pokud je spokojené, v kočárku sebou vztekle nemele,nepláče, ale v pohodě spinká, tak mu mráz nevadí. I děti dají najevo, jestli jim mráz vadí.Malá je vyloženě spokojená, ale opravdu víc jako hodinku rozhodně ne, zase to nesmí jít do extrémů emoticon
6. úno ve 13:42  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
myskin
Registrovala se 6. května 2009 na modrykonik.cz. Přidala 116 příspěvků.
 Ven nechodíme. Mladší je 9 měsíců a ta druhá má 3,5 roku. Školku jsem na tento týden odhlásila, máme to kus cesty, starší to sama neujde, jezdí na stupátku u kočárku a to by umrzla. Jsme doma už druhý týden (před tím jsme byli nemocní). Je to pakárna a už se fakt těšíme až ty mrazy skončí. Jít na půl hoďky nás nevytrhne, jsme zvyklí být dost dlouho venku. A zatím mi každý doktor potvrdil že nevylejzat. Ta starší už chudák je natěšená i na to že pojede se mnou autem nakoupit. Jak tady někdo zmínil solnou jeskyni tak to je výborný nápad, to by se jí mohlo líbit. Přeji všem aby se brzy oteplilo emoticon . Ale zase nastoupí bacily emoticon .
6. úno ve 14:05  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
janey_1
Registrovala se 13. listopadu 2011 na modrykonik.cz. Přidala 30 příspěvků. Region Prostějov.
 ahoja, náš malej bude mít 4 měsíce, naposledy jsme byli venku v kočáře minulý čtvrtek, věřím tomu, že malej byl úplně v poho a spokojenej, ale já málem umrzlaemoticon vydržela jsem 40 min a pak útěk domů. Od tý doby, max autem k našim. Jinak prý se v takových mrazech nemá kvůli tomu, aby ti úplně nejmenší ten vzduch nedýchali, kvůli průduškám, ale nevím. Pokud nemusím, tak nejdu. Mám pocit, že se mi tím prcek naučil pěkně spát doma v postýlce, ptž. byl zvyklý jen na kočáremoticon
6. úno ve 14:52  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mcfc (29 r.)
Registrovala se 27. prosince 2011 na modrykonik.cz. Přidala 37 příspěvků a 4 alba. Region Praha.
  • Lucinka9 měsíců a 2 týdny
 ja davám malou na pul hodky nekdy na hodku do kočárku na terasu pořádně ji oblíknu zabalim a když usne tak já jdu do teploučka a chodím ji každou chvililinku kontrolovat takže jsem tam vlastně pořád emoticon
Ale už aby to skončilo a my vyrazily na procházku emoticon
6. úno v 15:14  •  1 dítě  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
misi.21
Registrovala se 27. ledna 2010 na modrykonik.cz. Přidala 2376 příspěvků. Region Žďár nad Sázavou.
 Naposledy jsme byli venku minulou středu a já ikdyž byla navalená,tak jsem po půlhodinové procházce chytla chřipku,takže jsme doma a jelikož v noci malá začala chraptět,tak asi jen tak ven nepůjdeme. Mě naštěstí doma spí,ale je to hrozný,aspoň na chviličku by to chtělo. Já slyšela,že když děti dýchají ten studený vzduch,tak z toho může být i zápal plic a není to dobré na průdušky a na srdce. Zima je krásná,ale pro ty děti je to na prd... emoticon Ikdyž ji mám nabalenou,ve fusaku a pod dekou,tak ten vzduch prostě dýchá a studený nos a tvářičky má,to je jasný. On je to pořádný rozdíl,když doma máme 22° a venku je -10°v poledne...
6. úno v 15:23  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
popellka
Registrovala se 18. října 2006 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 3875 příspěvků a 18 inzerátů.
 My ven chodíme, tak na hoďku denně určitě, ale když je víc než mínus 10, tak ne emoticon jak píšou holky, jestli takhle bude ještě 14 dní, tak si nedokážu představit takovou dobu nejít ani na chvilku ven
6. úno v 15:29  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
llluckaaa
Registrovala se 24. října 2011 na modrykonik.cz. Přidala 2318 příspěvků.
 Asi se doma už zblázním. Ven nechodíme, protože roční dcera byla teď nemocná. Ale i kdyby byla zdravá, tak se na žádné dlouhé cesty nevydám - leda v poledne za sluníčka a maximálně na tu půlhodinku.
6. úno v 15:50  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
petaskrdla (25 r.)
Registrovala se 1. května 2010 na modrykonik.cz. Přidala 69 příspěvků a 4 alba. Region Kladno.
  • Klárka1 rok a 8 měsíců
 Tak my jsme chodili, protože jsme zvyklé na procházku každý den a skončili jsme s omrzlinami na tváři emoticon
6. úno v 16:15  •  1 dítě  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
pitruskaskarolinkou
Registrovala se 3. listopadu 2007 na modrykonik.cz. Přidala 3905 příspěvků a 89 inzerátů. Region Brno.
 nechodíme a už mi z toho slušně hrabe emoticon Malý je moc maličký a má rýmičku, tak to nechci riskovat. Starší dcerka ven chodí s babičkou na hodku emoticon
6. úno v 16:17  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
beatris
Registrovala se 7. ledna 2010 na modrykonik.cz. Přidala 109 příspěvků.
 My chodíme kolem 13h a když je max. -10 a jen na půl hodinu emoticon
(mám mimi 4.měsíční)
6. úno v 16:18  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
coxa
Registrovala se 12. dubna 2005 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 2290 příspěvků a 44 inzerátů.
 Chodíme hned jak se malý vyspí, maximálně 40 minut a domů, ale moji kluci už jsou oproti vám @adrianav velcí. S takovým prckem jako máš ty bych ven nešla, ikdyž věřím, že je to na palici. emoticon
6. úno v 18:20  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
kutcher (24 r.)
Registrovala se 28. srpna 2009 na modrykonik.cz. Přidala 1815 příspěvků. Region Hradec Králové.
  • Thomas7 měsíců
  • Michael3 roky
 máme 3,5 roku a druhý 3 měsíce a ven chodíme - ten starší to dokonce snáší hůř, než malej
6. úno v 18:24  •  2 děti  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mrsblack
Registrovala se 11. ledna 2010 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 510 příspěvků. Region Mělník.
 Taky už se těším, až ty mrazy skončí, my ven teda nechodíme (9,5 měsíce), nechci ho brát do toho ledovýho vzduchu kvůli průduškám a dýchání. Zítra máme od 9 ráno Yamahu, tak asi vytáhnu auto (jestli mi nastartuje emoticon ) Dneska v 9 jsme tu měli -16 emoticon
6. úno ve 20:45  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mamkamarketa
Registrovala se 3. října 2010 na modrykonik.cz. Přidala 7682 příspěvků. Praha, Region Praha.
 ja mam teda 3letaka a ven se snazim chodit minimalne. ony deti 1-3 roky by meli byt venku max do -10. sme oba atopici a ten mraz fakt nepomaha. ja se drapu porad emoticon
argumenty,ze dite nabalene emoticon tam jde o to jak nekdo psal,ze detem hrozi nebezpeci omrznuti sliznice.
ani nase skolka ven v tomhle nechodi.
ja se snazim vymyslet program ve vnitr. detske koutky,skolka a tak
6. úno ve 20:58  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
dana3262 (27 r.)
Registrovala se 7. ledna 2010 na modrykonik.cz. Přidala 1643 příspěvků. Region Praha.
  • Jindřich7 měsíců a 2 týdny
  • Eduard2 roky a 3 měsíce
 My chodíme. 1-2x na pulhodinku-hodinku. Starsi je ale dost zpruzelej. Nevim, jestli je mu zima (to snad ne) nebo mu vadi obleceni (doma beha nahatej-nesnasi cokoli na sobe), takze rukavice, cepice je pro nej peklo. @mamkamarketa my jsme taky oba atopici a udajne by mel mraz pomahat. Dneska si mladej vyzadal otevrit na sebe francouzsky dvere-byl jen v tricku a pline a nechtel se hnout.. Myslim, ze mu to fakt dela dobre.
Mladsiho ale beru do nositka, tam dejcha daleko teplejsi vzduch. Do kocaru bych se asi bala nejakych dychacich obtizi.
6. úno ve 21:19  •  2 děti  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
kammka (36 r.)
Registrovala se 21. listopadu 2006 na modrykonik.cz. Přidala 5239 příspěvků a 1 album. Region Benešov.
  • Fanynka4 roky
  • 23. července 2012 čekáme miminko, pohlaví neznáme a necháme se překvapit - Antonie,Antonín (32. týden těhotenství)
 mám kamarády v Norsku za polárním kruhem, jsou to Češi, žádní eskymáci, ven se tam s dětmi chodí normálně, pokud nefučí orkán...teřba ve školce se tu opravdu nechodí, když je pod -10..ale naše malá byla třeba včera s tátou venku skoro dvě hodiny, pak si přišla ze zahrady, když už byla unavená..
6. úno ve 21:25  •  1 dítě - čeká miminko, termín má v červenci 2012 (32. tt)  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
weri1 (32 r.)
Registrovala se 8. září 2009 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 24444 příspěvků, 1 album a 25 inzerátů. Region Praha.
  • Benju 27.7.20101 rok a 9 měsíců
 no v norsku jsou asi děti zvyklý....nemůže člověk porovnávat.....v africe jsou taky zvyklý na horka a my tady až tak ne
já chodím na cca půl hodiny
6. úno ve 21:31  •  1 dítě  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
eleena
Registrovala se 7. února 2012 na modrykonik.cz. Přidala 4 příspěvky.
 Ven s malou v mrazech nechodím, pokud zrovna nemusím. Nechci nic riskovat a navíc si myslím, že procházka v téhle zimě nemá ani pro dítě, které jen leží v kočárku, žádný prospěšný účinek. Něco jiného bude, až bude dítě capkat, to pak klidně na nějakou krátkou vycházku vyrazím.
7. úno ve 12:28  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
crca
Registrovala se 21. června 2009 na modrykonik.cz. Přidala 2622 příspěvků, 3 alba a 32 inzerátů. Region Ústí nad Orlicí.
 Něco jiné jsou miminka a něco větší...Nám budou 3 v dubnu a jsme venku denně tak na tu hodinku,ono je jiné když svítí sluníčko a nefouká,nebo je zataženo,mrzne a ještě fučí jako dnes emoticon dneska asi přeběhneme jenom přes silnici k babí kde teda končíme každé odpoledne emoticon Ale ptám se jich,nebo mě i sami říkaj,že už je zima,válej se po sněhu,blbnou tak mají pohyba,le já jsem zmrzlá jak ho..o-no,co by člověk neudělal pro radost dětí že?? emoticon
7. úno ve 12:50  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
vendullka
Registrovala se 8. ledna 2009 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 594 příspěvků. Region Zlín.
  • Lucie
  • Jakub1 měsíc a 4 týdny
 Ono u těch malinkých dětí v kočárku ani nejde o to, že by jim mohla být zima, spíš o to, že jim ten ledový vzduch může vyvolat spazmus hrtanu a můžou se udusit, proto se to nedoporučuje. Do těch -10 bych to na chvilučku ještě riskla, ale jinak ne....
7. úno ve 12:57  •  2 děti  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
nerreidda
Registrovala se 5. února 2009 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 94 příspěvků. Uherské Hradiště, Region Uherské Hradiště.
 Nechodíme...u nás je stabilně -12 a fouká docela slušný fučák emoticon
7. úno ve 13:09  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mikulka
Registrovala se 5. ledna 2007 na modrykonik.cz. Přidala 4126 příspěvků. Praha, Region Praha.
 My chodili celou dobu, co jsou ty mrazy na max 40 min. Včera jen na 20, to byl velký mráz. Dnes jsme tu měli mínus 12, tak jsme nešli. Ale doma šíloený, malý je strašně hodný, ale furt zabavovat, vymýšlet zábavu, já týden před porodem, neustálé poslíčky, zdálo se mi to náročné. Tak si říkám, že zítra bych na chvíli šla. Dnes jsem četla, že mrazy potrvají minimálně do 20. února, tak to mne málem omyly.

Teď si říkám, jak to bude v porodnici, jestli tam nebude zima a co pak s novorozencem, to bych ven nešla. Radši bych porodila co nejdéle - snad je šance, že mrazy poleví.
7. úno v 18:37  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
vafle (25 r.)
Registrovala se 11. listopadu 2009 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 360 příspěvků a 5 alb. Ostrava, Region Ostrava.
  • Filip1 rok a 8 měsíců
 jdu až je malý opravdu unavený tak na 10 minut to mu stač aby usnul a pak spí další tři hodiny na chodbě kde je tak 12C
7. úno v 18:43  •  1 dítě  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mjanca
Registrovala se 6. července 2007 na modrykonik.cz. Přidala 1864 příspěvků. Region Příbram.
  • Zuzanka1 rok a 11 měsíců
  • Lucinka4 roky
 dnes uc. ve skolce rikala, ze maji zakazano s detma chodit ven, pokud je pod -10. U nas je po cele dny tak - 10, - 14 :/.
7. úno v 19:56  •  2 děti  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
jankadudova
Registrovala se 28. ledna 2011 na modrykonik.cz. Přidala 764 příspěvků, 1 článek a 6 inzerátů. Region Praha - východ.
 Synovi je 10 mesicu a my teda ven chodime. Oba nabaleni, pres den je tak -10. Tak na pulhodiny venku a pak treba dospava na chodbe v baraku a ja si tam ctuemoticon nejsme trasoritky emoticon
7. úno ve 20:00  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
antarres
Registrovala se 8. srpna 2006 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 124 příspěvků a 7 inzerátů. Region Plzeň.
 Určitě ne, starší se nadýchala ledového vzduchu a teď je nemocná(rýma, bolest v krku, ale bez teploty), mladší 5ti měsíční jsem v kočárku dávala do skleníku, ale tam pak přes poledne bylo až +25°C, tak ji dávám spát doma do postýlky. Doktorka říkala, že se starší 3,5 letou ven můžeme, ale mazat obličej krémem proti mrazu a větru od Johnsons a pusu zakrýt šálou nebo šátkem.
7. úno ve 20:01  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
slundo
Registrovala se 4. února 2012 na modrykonik.cz. Přidala 229 příspěvků.
 Máme 8m a nechodili jsme. Malý děti rychle prochladnou a pri více jak -5 by měly být venku minimálně. Navíc jde hlavně o ten studený vzduch, který není dobrý. U starších dětí už je to jiné, ale u kojenců bych byla raději opatrnější.
23. úno ve 21:26  • To se mi líbí
Nejdřív se přihlaš nebo zaregistruj. Je to jenom chvilka.....
(Zavři tuto zprávu)