Registrovala se 2. listopadu 2011 na modrykonik.cz.
Přidala 1491 příspěvků.
Region Brno.
mihule111@lucie.hasmanova Ahoooj, jasan, budu rááááda Takže jsi taky v začátcích, že ??
My máme za sebou první IUI, bohužel bez úspěchu ateď nás čeká první IVF ...
Registrovala se 28. června 2011 na modrykonik.cz.
Přidala 354 příspěvků.
Region Praha.
nemorosis
Ahoj, my se taky chystáme na naše první IVF v druhé polovině února. Za 14 dní jdeme podepsat papíry, zažádat na pojišťovnu a už se jen bude čekat.
Registrovala se 23. září 2009 na beremese.cz.
Na modrykonik.cz přidala 46 příspěvků.
Region Praha.
Snažíme se otěhotnět
lucie.hasmanova@mihule111 Já v Listopadu podstoupila první IVF ale nezadařilo se a tak ted jdeme do Ketu kde máme 3 mrazáčky. Tak uvidíme . A kam chodíš do centra?
Přidala 1491 příspěvků.
Region Brno.
mihule111@nemorosis Ahooj, tak to vítej ... Mě začíná stimulka nejspíš 2.2 pokud bude vše OK ...
Tak snad se nám všem brzy zadaří ... Ty už jedno dítko máš ??
Přidala 1491 příspěvků.
Region Brno.
mihule111@lucie.hasmanova To mě mrzí, že se první IVF nezadařilo ... Ale třeba KET už těď bude úspěšný ...spoustě holek se zadařilo ... Já chodím do centra v Brně a Ty ??
Při prvním IVF jsi měla krátký nebo dlouhý protokol ??
Přidala 354 příspěvků.
Region Praha.
nemorosis@mihule111 Děkuju Budu držet palce, aby šlo všechno dobře! My už jedno dítko máme, naprostým zázrakem. Nemám vůbec žádný cyklus a po 8 měsících snažení jsem našla dvě čárky, když jsme to nejmíň potřebovali. Tak to bývá Jenže to vypadá, že už jsme si všechny zázraky nadlouho dopředu vybrali a další se stále nedaří. Na clostilbegyt vůbec nereaguju, na min.stimulaci při IUI také ne. Doufám, že IVF už vyjde.
Přidala 1491 příspěvků.
Region Brno.
mihule111@katy2 Fakt ?? Tak to byla rychlovka A nechala sis vždycky zavést jen jedno embryjko ??
Tak to jste asi moc velké zdravotní problémy neměli, že se tak ryhle zadařilo ...
Přidala 1491 příspěvků.
Region Brno.
mihule111@nemorosis Ty jo, tak to asi byl fakt zázrak a přesně jak píšeš, vždycky když se to nejmíň hodí, tak se zadaří ...
Já to znám ... taky už mám jedno dítko, ale tomu už je 12 let ...
IVF určitě vyjde, musíš myslet pozitivně
Přidala 354 příspěvků.
Region Praha.
nemorosis@mihule111 Děkuju Už vidím, jak IVF vyjde, protože mi nakonec vychází přesně na jediný měsíc, kdy to opět nepotřebuju. Nějak se nám stále pousouval termín zahájení stimulace, až to vyšlo na druhou polovinu února a já od března nastupuju do nové práce. Ale odložit to už nechci. Dítě je vždycky dar a když přijde, budeme ti nejšťastnější rodiče. A jaký protokol budeš mít? Necháte si zavést jedno nebo dvě?
Přidala 1491 příspěvků.
Region Brno.
mihule111@nemorosis Noo, tak to tedy budeš mít docela hektické období ... Stimulka a nová práce ... ale jak píšeš, mimčo je důležitější ... a určitě to zvládneš ... aspoň budeš zaneprázdněná a nebudeš tolik nad vším uvažovat ... aspoň já to tak mám ... Kdybych seděla doma a čekala jak vše dopadne, tak mě asi hrábne ... chtěla bych chodit celou dobu do práce ...
Protokol budu mít dlouhý a zavést si chci nechat jen jedno, tím, že už jedno dítko doma máme ...
Registrovala se 26. října 2006 na modrykonik.sk.
Přidala 8557 příspěvků.
katy2@mihule111 problemy sme mali velke, manzel musel ist na operaciu na odber spermii.... ja uz mam tiez vela rokov.... pri 2.IVF vlozili 3 embryjka, cakali sme dvojicky ale jedno babo to neskor vzdalo... Pri 3.IVF vlozili 2 embryjka a jedno sa chytilo....
Inak okrem ET sme mali asi 8xKET a ten sa nevydaril ani jeden... Takze tych sklamani a cakania sme zazili dost... Ale nastastie vsetko dobre dopadlo....
Přidala 1491 příspěvků.
Region Brno.
mihule111@katy2 Katy, kolik Ti je ?? Je pravda, že čím jsme starší, tím ta šance je menší a menší a koukám, že jste
si užili hodně zklámání než se podařilo To musí mít hrozný tlak na psychiku Tak hlavně, že se nakonec zadařilo a máte mimušo To je fajn ...
Přidala 1491 příspěvků.
Region Brno.
mihule111@veromira Ahoooj, vítej Ty už máš jedno IVF za sebou ?? Taky jsme byli na IUI, ale máme blbý výsledky spermiogramu, tak další IUI nám už nedoporučují ... Ale třeba se u Tebe zadaří při IUI a další IVF nebude nutné ... to by bylo super
Region Praha.
Snažíme se otěhotnět
lucie.hasmanova@mihule111 já chodím do Pronatalu v Praze a měla jsem krátký protokol. Ted čekáme na menzes abych se mohla objednat na ultrazvuk a pak se uvidí zda nás vezmou. Tentohrát to nějak cejtím že to vyjde předtím jsem tak přesvědčená nebyla... Tak vám všem držím palečky at je Unor pro všechny uspěšný a brzy se všichni dočkáme tech //
Registrovala se 26. ledna 2012 na modrykonik.cz.
Přidala 4 příspěvky.
jezinkas
Ahoj holky zdravím a jestli se můžu přidat. Také chodím do Pronatalu momentálně 4.IVF mám 6 oocytů z toho 3 se vyvíjí lépe tak uvidíme. Jinak mám 4,5letého chlapečka z 2.IVF ale z KETu. Takže též mám něco za sebou. Musím Vám ale říct, že nejlepší pocit mám z tohoto 4.IVF, kdy jsem se dostala k primáři Vobořilovi a vždycky si mě objedná jen k němu a je to super. Věnuje mi tolik pozornosti a vše si pečlivě prostudoval, že mám Leidenskou mutaci a musím ředit krev atd.
Registrovala se 23. ledna 2008 na modrykonik.cz.
Přidala 729 příspěvků.
Region Praha.
Nicol má 3 roky
annie29
Ahoj vsichni, me ceka v utery KET. Mam za sebou 1.IVF v unoru 2008 to skoncilo potratem asi v 7tt, KET 2008 - z nej je nase kocicka, budou ji 3 roky. Pak vloni v kvetnu prirozene otehotneni a potrat opet v 7tt. Na podzim ET a o mesic pozdeji KET, oboje neuspesne. Tak ted posledni pokus s poslednim mrazackem a pak realita a hura do prace
Přidala 1491 příspěvků.
Region Brno.
mihule111@jezinkas Ahoooj, jasan .. přidej se ... budeme rádi To chodíš na stejého CARu jako Lucka Tak to je fajn, že jsi tam spokojená a dostala ses k dobrému doktorovi ... tady je to hodně o přístupu ..
A když se Ti někdo na plno věnuje a CAR nic nepodceňuje je to fajn a určitě daleko větší šance na úspěch.
Už samo o sobě takto někam docházet je někdy tak trochu stresující a když jsou tam dobří a příjemní doktoři
hned je líp na dušičce .. Takže Ty máš teď stimulku, že ??
Jinak tedy ředění krve ... to není žádná sranda ...
Přidala 1491 příspěvků.
Region Brno.
mihule111@annie29 Ahooj , koukám, že už toho máš taky dost za sebou .. Ale je super, že se zadařilo a mýš doma 3 - letou holčičku Tak jestli to bereš tak, že teď poslední pokus a pak huráá do práce ... tak to určitě vyjde Budu držet palečky ... Je zajímavý, že nějaký holky otěhotní díky IVF a některým se zadaří třeba jen na KET a to už předtím podstoupili IVF ... holt příroda ...
Přidala 1491 příspěvků.
Region Brno.
mihule111@annie29 Ahooj , koukám, že už toho máš taky dost za sebou .. Ale je super, že se zadařilo a mýš doma 3 - letou holčičku Tak jestli to bereš tak, že teď poslední pokus a pak huráá do práce ... tak to určitě vyjde Budu držet palečky ... Je zajímavý, že nějaký holky otěhotní díky IVF a některým se zadaří třeba jen na KET a to už předtím podstoupili IVF ... holt příroda ...
Region Praha.
Snažíme se otěhotnět
lucie.hasmanova@mihule111 no záleží jak dopadne ultrazvuk zda to bude vše v pořádku. Tak to víš vždy se může vyskytnout nějaký háček...
@jezinkas já si v Pronatale vyžaduju Mudr. Slámovou.
Přidala 1491 příspěvků.
Region Brno.
mihule111@go Jasan, přidej se ... To máš tedy za pár Jak jsi zvládla stimulku, dobrý ??
Kolik si necháš zavést embryjek ?? Tak budu držet palečky, aby se Ti na testu ukázaly // Taky se nejvíc bojím těch 14 dnů čekání jak vše dopadne ....