ava29
|
Registrovala se 21. ledna 2012 na modrykonik.cz.
Přidala 1 příspěvek.
|
|
ava29
Ahoj holky,
delší dobu se neúspěšně snažíme o miminko. Problém byl zjištěný u manžela - dost špatný spermiogram a další zdravotní problémy znemožňující přirozené početí. Výsledky vyšetření víme už x měsíců, chtěli jsme i tak dát přírodě ještě šanci a doufali v zázrak, teď se už ale chystáme na IVF. Manžela miluju, po miminku moc toužím, s IVF jsem smířená - nic jiného nezbývá.
S postupem času mě ale přepadají nejrůznější škaredé myšlenky - strach o mé zdraví vzhledem k nežádoucím účinkům hormonů při stimulaci a hlavně následkům do budoucna, myšlenky na opuštění manžela, touha konečně žít v klidu, netrápit se, neprožívat dokola ovulace, když už je jasné, že jsou k ničemu, a následné menstruace, nezažívat ty stavy po setkání s kamarádkami s bříšky či kočárky.... Nevím, jak to slovy vyjádřit, těch myšlenek je mnoho a často se proženou jako uragán.
Prosím, pokud mě chcete za to, že mě občas napadnou třeba i myšlenky na opuštění manžela, odsoudit, nepište sem. Z jiných diskuzí mi přijde, že jsou všechny partnerky neplodných mužů v rámci možností nad věcí a nikdy by je nic podobného nenapadlo. Pokud je na tom ale někdo podobně jako já a chtěl by popovídat, budu moc ráda.
|