Doporučujeme: Modrastrecha.cz Beremese.cz Modrykonik.sk

Proč se mi ukazuje v emailu "neodpovídej"?

21. říj 2011  •   •  Otázka  • 
fotoportrét
fotoportrét
janajerie
Registrovala se 26. dubna 2011 na modrykonik.cz. Přidala 1 příspěvek a 7 inzerátů.
 Dobrý den,chtěla jsem se zeptat proč se mi v mailu na upozornění že mám zprávu na Modrý koník stále ukazuje NEODPOVÍDEJ, i když je to registrovaný uživatel a má i plno kladných hodnocení. Za odpovědi moc děkuji emoticon Jana.
21. říj 2011 v 10:01  • To se mi líbí
 Přidej svoji odpověď
fotoportrét
fotoportrét
berenika39
Registrovala se 2. září 2008 na modrykonik.cz. Přidala 8304 příspěvků, 2 alba a 5 článků. Region Praha - východ.
 ženo, to je hláška, aby jsi v tom mailu neodpovídala na ten mail, který ti přišel, generuje ho automat. vrat se z mailu na koně a tam samozřejmě odpovídej na tu zprávu, o které tě mail informoval vesele dál emoticon
21. říj 2011 v 10:22  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
tichackova
Registrovala se 13. září 2011 na modrykonik.cz. Přidala 2348 příspěvků. Region Praha.
 Nemáš odpovídat na ten email! Jinak na koníkovi si odpovídej komu chcešemoticon
21. říj 2011 v 10:08  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
hojda (33 r.)
Registrovala se 11. června 2010 na modrykonik.cz. Přidala 2989 příspěvků, 9 alb a 57 inzerátů. Region Praha - východ.
  • Naše štěstíčko3 měsíce a 3 týdny
  • Náš miláček3 roky
 A nemá se odpovídat jen přes koníka? Není to jen upozornění, že ti přišla pošta do koníka?
21. říj 2011 v 10:03  •  2 děti  • To se mi líbí
Nejdřív se přihlaš nebo zaregistruj. Je to jenom chvilka.....
(Zavři tuto zprávu)