Lehátko nesedí do vaničky, máte zkušenost?

bbibianca
27. dub 2015

Zdravím, jsem zklamaná. Koupili jsme si už dříve toto lehátko http://www.funbaby.cz/baby-lehatko-do-vany-s-po... a posléze jindy jsme si koupili tuto vaničku http://www.funbaby.cz/detska-vanicka-funny-farm.... Kamarádka mě o víkendu překvapila s tím, že lehátko do vaničky nesedí a to protože vanička je zakřivená a zúžená a lehátko je v klasickém provedení. Nemáte prosim někdo podobnou zkušenost? Které lehátko by se do vaničky tedy hodilo nebo nějak poupravit lehátko koupené a snažit se ho přizpůsobit vaničce? Jde to vůbec nebo je to ztráta času? Předem děkuji za vaše příspěvky.

v_anilka
27. dub 2015

@bbibianca a už to máte doma, nebo jenom objednáno? Já jsem to lehátkou zkoušela do pár vaniček v obchodě a do jedné šlo v pohodě a do dalších ne... takže bych nejdřív vyzkoušela...

bbibianca
autor
27. dub 2015

@v_anilka prave mame vanicku i lehatko kupovali jsme to extra po mesici. Vubec nas v obchode nenapadlo, ze by to nemuselo sedet.

lucinka_1984
28. kvě 2015

Ty jo, já se právě tomuhle zandavání a vyndavání lehátka chtěla vyhnout, tak mi manžel pořídil vaničku co to už má zabudovaný 🙂 Má to i teploměr vody a dost mi to teda ulehčilo práci. Kamarádka nám jí právě doporučovala, že je prostě vhodná i pro novorozence. Nevím, kde to přesně kupoval, ale našla jsem tenhle odkaz, kde je ukázaná http://www.babymoov.cz/produkty/hygiena/43. 😉 Snad jsem ti pomohla.