Vysazeni antikoncepce a první menstruace

girls64
4. říj 2018

Dobrý den, brala jsem antikoncepci cca 7 let (už nevím přesně). Před měsícem 30.8. Jsem HA vysadila. Ihned se dostavila MS která trvala jako obvykle 5 dni. (2-6.9.)V průběhu září jsme měli s přítelem opakovaně sex. První menstruace po vysazeni se mi dostavila 1.10. Večer. A je tedy pěkně silná mrcha. Jsem ráda, že jsem ji dostala, myslela jsem, že na ni budu čekat dny /týdny po takové době užívání. Podle ‚pseudomenstruace‘ jsem měla mít MS 30.9. Myslíte, že mi cyklus najel normálně? i s ovulaci. Nebo jsou v tom ještě hormony?( V průběhu půlce měsíce jsem pár dní pocitovala bolest zad v dolní části, a hlavně bolest v podbřišku jednou na pravé straně pak levé) jestli to byla ovulace nevím nepoznám ovulaci.
Myslíte že by to mohlo být OK? Menstruace se pořádně rozjela od úterý a trvá do teď a pořád je silná s bolestmi.
S přítelem se snažíme o miminko. A ani před užíváním HA jsem neměla žádný takový problém. Děkuji za případné odpovědi.

Děkuji za odpověď

leniczka23
4. říj 2018

@girls64 Ja jsem HA brala 6 let a pak mi najela normalne bez problemu ovulka i ms. Jestli si nejsi jista zkus si jeden mesic udelat ovulacni testy. Ale.jelikoz ti.ms.prisla celkem pravidelne a jeste ty bolesti, rekla bych ze vse funguje jak ma. Ja otehotnela po 4 mesicich od vysazeni. Drzim palce.

girls64
autor
4. říj 2018

@leniczka23 děkuji 😊tak uvidíme

priefi
4. říj 2018

@girls64 myslim, ze to, co jsi citila, byla ovulka, po vysazeni HA (9 let uzivani) me taky ovulky hodne bolely. Mno... ale mela jsem jen dve, druhy mesic snazeni se mimi podarilo, prvni mesic prisla ms 28.dc, takze jsem mela cyklus 27 dni. Drzim pesti, at se brzy mimi zadari 😊

girls64
autor
4. říj 2018

@priefi taky si myslim, že to byla ovu měla jsem i dva dny bílý výtok a opravdu mě bolelo v podbrisku na obou stranách, že jsem si musela vzit ibalgin 😁 tak to jsem ráda, že to vše pravděpodobně najelo hned.