Asistovaný hatching. Měl někdo a úspěšně?

iva9944
13. kvě 2021

Zdravím,mám na vás otázku. S manželem se snažíme o miminko víc jak 2roky. Mám PCOS. Manžel zcela v pořádku. Vkládali jsme naděje do našeho ivf. Měla sem bohužel 6 folikulů a jenom 3 se oplodnili základní metodou ale vydržel pouze 1 bojovník. Ale bohužel se nám otěhotnět nepovedlo. Momentálně sem zklamaná ze všeho a hledám na internetu jak bych mohla do příštího cyklu víc podpořit aby se nám to povedlo . Přemýšlela sem tedy o delší kultivaci a o metodě asistovaný hatching měl někdo z vás ? Byl u vás úspěch ?🍀 Děkuji za rady a typy.

katule1990
14. kvě 2021

@iva9944 Ahoj, psala jsem ti už něco i ve skupině IVF 🙂. Myslím si, že naprostý základ je prodloužená kultuvace. U nás v centru možná ani 3denní embrya nezavádějí, ale nevím, jak je to v případě, že je třeba jen jedno jediný embryo. Samozřejmě to může vyjít i s 3denním, ale u 5denního je o dost větší šance. Asistovaný hatching jsme u ET nedávali (nedoporučovali) a nevyšel. U KET nám ho doporučili, že ta mražená embrya můžou mít tužší obal a tohle může pomoct. No a vyšlo to. Jestli to bylo tím AH samozřejmě nevím 🙂. Hodně štěstí. Veřím, že může pomoct i změna centra a příště se zadaří 🍀.

haskre
14. kvě 2021

@iva9944 bohužel u IVF je to všechno o štěstí hodně....já podstupovala teď 4 IVF....také jsme změnili kliniku a podstoupila jsem 2 x minimálním stimulace a pri 3 ivf zvedli jedno 3 denni a to bylo biochemické a ťnyni zavedli 2 x 3 denni a vypadá to nadejne🍀❤️Je to hlavně o tom pokud je více vajicek určitě je super prodloužena kultivace ale pokud jsou jen 2-3 určitě jim je lepe v brisku...co se tyse nadstandardních metod já bych do toho už nesla první 2 ivf jsme měli prodlouženou i embryoglue a nic žádný úspěch...další 3 a 4 ivf na jiné klinice a vše jen základní isci a 3 den zavadeli a mělo to vetsi úspěch...bohužel je to opravdu všechno vyšší moc 🍀❤️Drzim pesti....

bluehorse2020
14. kvě 2021

@iva9944 my meli u 1. Ivf s ET asistovany hatching a vyslo nam to. Kdyz uz jsme do toho sli, tak jsme si rekli, ze zaplatime vse, co se da, abychom se pak netloukli do hlavy, ze jsme mohli udelat vic.

sanoela
14. kvě 2021

@iva9944 také jsme měli prodlouženou kultivaci, asistovaný hatching, ISCI a i PISCI. Vyšlo nám to první ivf a et, ale věřím že to bylo i hodně o štěstí a hlavě.

andyskarsgard
16. kvě 2021

Ahoj, ja mela vsechno i embryo glue, prodloutenou kultivaci, asistovany hatching a in icis, a... Vyslo nam to hned prvni ET.. Ted tady mam 5 mesicniho rostaka. S manzelem jsme si priplatily vse co nam doporučil lékař, nechteli jsme litovat, ze jsme to nezkusily. Hodně štěstí.