Co obnáší genetická konzultace před IVF?

jannahh
7. pro 2017

Ahoj holky, poradite mi, co obnasi geneticka konzultace pred IVF? Nevadi, ze mam zenske potize? Co nas ceka u IVF? Moc dekuji za odpovedi.

luciebx
7. pro 2017

Nám teda genetiku nedělali. Vzali oboum krev. Mě hormonální profil. Manžel spermio. Pak léky na růst vajíček. Pak odběr vajíček. A čeká se jak se budou embryjka vyvíjet a bude ET nebo až KET. Hodně štěstí

katryn
7. pro 2017

no nám vzali krev, a pak to bolo len také povídání aké choroby máme v rodinách, mně zistili akurát mutaci genu, kvoli ktorej neviem prijímať kyselinu listovú z normálnej stravy..a to bolo všetko..

maagda
7. pro 2017

@katryn Ahoj nemám zkušenost před IVF. Nám před IVF nedělali genetiku. Genetiku mi dělali až v 15tt po potratu miminka s VVV. Vzali nám kopu krve a pak byla konzultace s lékařkou, kterou jsme probírali anamnézu celé rodiny a plodnost celé rodiny. Měli nám dělat genetiku i s plodu ale tkáň nějak z nemocnice neodeslali ☹. Podle krve nám vyšlo, že jsme s manželem oba v pořádku a nejspíš to byla prostě jen náhoda. Teď uvidíme v lednu, jestli nám pošlou i embria na genetické vyšetřeni.

jannahh
autor
7. pro 2017

@luciebx Dekuji moc a gratuluji k tehotenstvi,a preji at porod probehne v poradku!

jannahh
autor
7. pro 2017

@katryn Dekuji za radu a odpoved.

jannahh
autor
7. pro 2017

@maagda Dekuji za odpoved. Drzim pesti, at mate vse v poradku!

maagda
7. pro 2017

@jannahh děkuji, Vám taky držím pěsti, nech je vše dobré 🙂

jannahh
autor
7. pro 2017

@maagda Dekuji moc.....