Gest nebo Gennet. Kam na asistovanou reprodukci?

liliczech
27. led 2020

Dobry den 🙂 Vybirame kam na asistovanou reprodukci. Podle komentaru na internetu zatim nejvic tihnu ke Gennet, Gest nebo Cube (Cube doporucila kamaradka) . Mate nekdo aktualni zkusenost? Budu rada za jakekoliv info...jsem "zacatecnik" 🙂 Diky moc!

vitezove
27. led 2020

@liliczech Vyzkoušela jsem Cube i Gennet. Oboje je fajn, těžko šlápnete vedle. Hodně záleží co už máte za sebou. My nejdřív byli v Cube. Jsou tam opravdu velcí profíci, příjemní lidé, velmi profesionální prostředí, nové přístroje, skvělé techniky. Mají různé techniky co třeba jinde nemají a výborné genetiky. Byla jsem tam velmi spokojená. První IVF, zmražení, KETy. Všechno v pořádku.
Potřeba přejít do Gennetu vznikla až po potratech. V Cubu jsem neměla pocit, že tomuhle tématu tolik rozumí. Nechtěli mi psát vyšetření a už nevěděli jak dál. Proto jsem přešla do Gennetu. Tam si dělají spoustu vyšetření sami, takže je klidně píšou. Mají obecně s genetikou a tak víc zkušeností, aspoň já z toho mám tento pocit. Nabídli mi genetické vyšetření co v Cubu vůbec nenabídli. Na druhou stranu, třeba s péčí před KET jsem byla v Cubu asi spokojenější. Tam jsem vždycky dostala vitamíny navíc, dostala jsem vytištěný plán, všechno se mnou probrali několikrát. V Gennetu mi jen poslali erecept s lékem a o lék na ředění krve jsem se musela připomínat, což by teda měli vědět, ale stane se. Každopádně oboje má spoustu PRO a maličko proti. Těžko šlápnete vedle.
Pokud máte pocit, že chcete hodně vyšetření, genetiku a tak. Tak běžte do Gennetu, tam vám je udělají ihned. V Cubu vám udělají jen ten základ a teprve když bude nějaký problém tak udělají další. V Gennetu je dělají automaticky. Pokud ale chcete spíš nové techniky v IVF, získání kvalitnějších embryí, příjemnější menší kliniku. (také třeba mnohem lepší parkování a dostupnost autem, což třeba pro mě bylo celkem důležité) tak bych zvolila Cube. Určitě se neseknete pokud si vyberete jedno z těchto dvou. A vždycky je můžete změnit.
Gest nedoporučuji, četla jsem na něj dost negativních komentářů, když jsem si CAR vybírala.

miki19
27. led 2020

Rozhodně Gennet..do Gestu jsme s manželem jezdili, ale několika neúspěšných pokusech a přístupu lékařů (hlavně jedné lékařky, která můj zdravotní problém vůbec neřešila a tlačila mě do dalšího IVF) jsme přešli do Gennetu a na 1. pokus u nich IVF vyšlo 🙂..přístup doktorů z Gennetu byl úplně jiný...lepší

malenka3
28. led 2020

Gennet je opravdu komplexní péče. Spokojenost největší, nemám nejmenší výhrady, zato doma dvě dcery, i díky nim.

liliczech
autor
31. led 2020

@vitezove Teda takto dlouhou a detailni odpoved jsem necekala 🙂 Hrozne moc dekuju! Urcite pomohlo. Hezky vikend!

liliczech
autor
31. led 2020

@miki19 Moc moc dekuji, vypada to jasne! Preji hezky vikend!

liliczech
autor
31. led 2020

@malenka3 Moc dekuji za Vas nazor! Hezky vikend i Vasim dceram 🙂