Ivf Clinic Olomouc. Zkušenosti?

misicka03
9. lis 2020

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s klinkou ivf v Olomouci? Pomohly vám, jak dlouho to trvalo a kolik to stálo 🙂. Nevím co je u mě za problém gyndař tvrdí, že jsem v pohodě akorát tam mám starou cystu a prý ničemu nevadí... Buď je problém ona nebo hormony nebo manžel.. Nebo i něco horšího. Jsem docela na dně můj manžel se drží a snaží se mě podpořit a být tu pro mě, ale i tak je to těžké jako bych úplně selhala. Děkuji za odpovědi a rady.

marketanova
9. lis 2020

Dobrý večer, znáte i nějakou kvalitní kliniku na Moravě?

hanca78
10. lis 2020

@misicka03 můj gynekolog taky neviděl problém, dokonce jsem podstoupila operativní zákrok. Hlídání ovulace a hormonální podpora při ovulaci nezabrala. Manželovi dělal dokonce spermiogram. Už bych pod narkózu a nechat se řezat, byť jen laparoskolicky, nešla. Dnes mě mrzí, že jsen nešla hned do IVF clinic, kde ví, co a jak a neztrácela bych tolik času u gynekologa, který jen zkoušel a nic z toho.
Na IVF clinic jsem byla spokojená, doporučen mi byl Dr. Machač, ale moc jsem si oblíbila také Dr. Souškovou., Michnovou. V pohodě je i Dr. Vrublovský. Všichni, včetně sester jsou moc fajn, jen mě osobně nepasuje nová Dr. Koutná, ale tim nechci říct, že není dobrá jako odborník, jen mi nesedla.
Nám první IVF, resp. první stimulace nevyšla, vzhledem k mé postavě jsem dostala vysoké dávky hormonů a při odběru vajíček pan doktor zjistil, že mi hrozil hyperstimulační syndrom, takže z toho nic nebylo..
Při druhem pokusu, resp. druhé stimulaci vše dopadlo dobře a hned jsem z tohoto pokusu otěhotněla a zůstalo zamražených 6 embryí.
Po nějaké době jsme chtěli druhé mini, ale to už nedopadlo... Faktorů je prý mnoho... Vzhledem k mému věku a době, jak se ty další pokusy (KETy) táhly, jsme šli do ssmoplátcovství, ale to nedopadlo. Folikly byly, ale při odběru se zjistilo, že to není dobré, takže nakonec nic z toho. Do dalšího pokusu jsme po konzultaci už nešli, zůstaneme u jednoho prcka. ❤️🙂

misicka03
autor
10. lis 2020

@hanca78 děkuji za pozitivní odpověď trošku se cítím líp 🙂

misicka03
autor
10. lis 2020

@hanca78 volala jsem tam a vyšla na mě ta Koutná, tak jsem teď nervózní :/

zuzicek2013
10. lis 2020

@misicka03 ahoj,já chodím taky do Reprofitu a byla jsem i párkrát u Koutné,není tak hrozná, přijde mi taková uzavřená a člověk se jí na vše musí ptát,ale jinak to jde.ale teď chodím ke každému, protože v této době jsem ráda,že to vůbec nechali otevřené.v pondělí jdu k Dr.Kučerové na kontrolu před KET,tak tu neznám vůbec.

hanca78
10. lis 2020

@misicka03 buďte hlavně v klidu. 🙂 Zrovna Vám se může paní doktorka líbit moc🙂 Mně neudělala nic špatně, byla jsem u ní jen jednou na kontrole. Prostě ještě než tam začala pracovat, jsem si už oblíbila (a nebo si zvykla?) jiné lékaře a u nich se objednávala. 🙂 Mně se nejlíp spolupracovalo s Dr. Machačem, kvůli kterému mi byla klinika doporučená, pak úplně super Dr. Soušková, pak doktoři Vrublovský a Michnová. 🙂 Po prvním odběru vajíček jsem něco řešila s Dr. Šimečkovou, dnes Kučerovou a té jsem se jediné vyhýbala. Je to jen má zkušenost, jiné klientky mohou být nadšené.
Nebojte se jít ke komukoliv, sto lidi, sto názorů. 🙂 👍 Většinou, když budete volat je možné se zeptat i na jiného lékaře a vybrat si, většinou slouží alespoň dva a další jsou ve druhém patře. Jinak na jejich stránkách mají, kdy který lékař ordinuje a kde a můžete se objednávat podle toho,.pokud zrovna nemusíte před odběrem vajíček nebo před KET na konkrétní den. 🙂

hanca78
10. lis 2020

@zuzicek2013 Jen pro ty, kdo neví... bavíme se tady o IVF clinic Olomouc, Reprofit je v Brně. V Olomouci je Mudr. Machač vedoucí lékař, ale má ordinační hodiny i v Brně. 🙂

zuzicek2013
10. lis 2020

@hanca78 já chodím taky do IVF Clinic jen jsem se upsala a nevšimla si toho ;)

apple_tree
10. lis 2020

Vystridala jsem tri CARy a IVF Clinic je jednoznacne nejlepsi. Puvodne jsem chodila k doktoru Machacovi, je moc fajn, ale je tezke se k nemu objednat na volny termin. Obcas jsem tak skoncila u pani doktorky Michnove nebo pana doktora Vrublovskemu a ti jsou oba uplne super a uz se objednavam jen k nim, pokud to jde. Jednou jsem byla na kontrole u Koutne a taky mi vubec nesedla. Pak mi delala transfer a to byla fajn. I embryo se chytilo 🙂 Sice z toho byl ZT, ale za to ona uz nemuze 🙂

misicka03
autor
11. lis 2020

@misicka03 děkuji moc všem co mi daly pozitivní ohlasy a naději! Moc si toho vážím! ❤️ Snažím se nedávat na řeči ostatních na konkrétní osobu zvlášť když ji neznám, ale víte jak.. 🤷‍♀️ Snad vše dobře dopadne a já budu konečně v klidu ☺️.

zuzicek2013
12. lis 2020

Holky znáte Mudr.Kućerovou? jaká je?mám jít v pondělí na Ultrazvuk před KET a vůbec jí neznám,tak ať vím co čekat,díky.a ještě jeden dotaz,když mám stimulovány KET podle čeho se stanovuje den transferu?jen podle výšky sliznice?

2hanah
12. lis 2020

@misicka03 Ivf v Olomouci je top, sama tam chodím na běžnou gyndu a to jsem jich vystřídala dost, profesionální a přitom velmi milý přístup od všech, odborníci na svých místech, mám s nimi bohatou zkušennost ještě než klinika vůbec vznikla a hlavně díky nim má moje švagrová opravdu dítě, na které čekala 15 let a nikdo si už nemyslel, že někdy nějaké bude mít, úplně zabitej případ a najednou fakt se jí i panu doktorovi Machačovi zadařilo a prostě má dvojčata, psychicky byla úplně v háji, rozhozená i imunitně z hromady pokusů a všechno zvládli, ale stálo ji to ranec, žije v cizině, takže tady platila úplně vše a započítávala i letenky, ale bylo 21 pokusů, z toho 15 dotažených k transferům embrya a prý milion našich korun.

zuzicek2013
19. lis 2020

Ahoj holky,prosím kdo měl tedy KET stimulovaný?chtěla jsem se zeptat kolik dní před transferem jste začali brát Progesteron/Utrogestan?já jsem dneska 15 DC a v papírech jsem měla napsáno,že zavádět 2-0-2,na transfer jdu 20 DC ,což je 6 den braní Progesteronu.cetla jsem ,že je nejlepší transfer 5 den branì,tak by mě zajímalo jak jste to měli vy a zda to může nějak ovlivnit úspěch/neúspěch.diky