ahoj holky,
mám za sebou 2 neúspěšné IUI pokusy, takže jdu snad v průběhu dubna na své první IVF. MM má azoospermii, takže máme vždy dárce. Pokud by jste se chtěly přidat se svými zkušenostmi, názory..budu moc ráda.
dakujem 😉, zo stimulaciou zacinam 2DC a to vyzera ze bude okolo 13.4.
Ahojky děvčata,včera jsem měla OPU,bylo 6 vajuch ztoho 4 kvalitní a dnes volam,zda se všechny oplodnily,tak uvidíme předpokládaný ET ve středu.
zazy 4 kvalitne vajucha, nadhera. priebezne informuj.
ahoj holky,
tak se hlásím do klubu, 3 IUI negativní , tak zítra začínám stimulovat Gonalem..
ahojky garp, ake mnozstvo si budes pichat?
pichart menopur 3x75 IU. pri IUI som mala Fostimon a reagovala som nejak slabo.
teraz cakam kym mrska dorazi, cca za 3 dni by mala dorazit, tak potom zacinam stimulovat.
zítra 225 j, pak do pondělí 150j a v uterý kontrola. Co ty? Už pícháš?
promiň odpově´d došla dřív..
tak to máme každá trochu jiné...měla jsi anovulační cykly?..
no ja som mala predtym anovulacne cykly (cca 11 mesiacov spet), potom na mna skusali clostibegit, tamoxifen a reagovala som vzdy jeden folikul, co je slaba reakcia. no a potom skusili hormony a mala som 3 folikuly. tkaze teraz skusaju ine hormony, ale v podstate to iste, len vo vecsej davke.
no jo, je to věda a nedá se dělat nic jen našim doktorům věřit
tak tak, co ine nam zostava 😉. ako my sme teraz mali cyklus bez liekov a jeden folikul tam bol. ale neni to pravidlo.
pocitam ze mrska dorazi 12.4. to je uz zachvilocku, a hned od utorka zacinam stimulovat. vraveli ze som kandidat na hyperstimulak. ze mam vela folikov, len nejak nedorastaju, tak sa boja ze ked mi zvysia davku, tak ich dorazstie habafura. aj nieco z krvi mam hranicnu hodnotu, tiez predzvest hyperstimulaku. tak uvidime. snad ziaden nebude a dosiahneme par poriadnych vajuch a budu s tho vysnene dvojicky 😉.
kolko si nechas zaviest embriji? ja dve.
já taky dvě(pokud budou), to je dobře , že ví o tom nebezpečí o to víc si tě pohlídají a žádnej hyperstimulák tě nepotká..
ahoj holky,
tak dnes ráno první injekce Gonalu! Jak jste na tom vy?
ja stale cakam, pocitam prvu injekciu v utorok 😉, uz to bude zachvilocku 😉.
pichas si to sama?
jojo, sama, je to jednoduchý. No úterek je tady cobydub.
ja nezvladam si pichat sama injekcie, mne je pritom zle, mam nejaku fobiu z ihiel.
som trosku nedockava 😉, uz by som chcela aby to bolo uspesne za mnou. este si pockam.
vyzera to ze IVF v dubnu pojdeme iba dve. zatial sa tu nik iny nehlasi, aj ked ono je este len zaciatok mesiaca.
pokud by jsi měla puregon nebo gonal, tak to je úplně v pohodě..je to jen pero..jehlička neni skoro vůbec vidět. To čekání je děs...ale stále jsme ještě v té lepší půli měsíce...ke konci to bude ještě horší..
😉 😉 😉
no sa si to radsej skocim pichat k sestrickam, oni ma maju radi 😉. raz mi pichal pregnyl manza a skoro sme obaja odpadli 😉, obom sa nam tocila hlava, potom sme mali s toho srandu, ale sme sa zhodli na tom ze pichat teda sami uz nie 😉.
davam celkom do IVF nadeje, som zvedava co a ako bude. mozno sa poznasim na to nemysliet, alebo apson na to mysliet co najmenej ale kto vie.
garp: ako preziva stimulaciu tvoj manza? resp. ako preziva IVF, pripravu a tak?
ahoj, přítel je v pohodě..mě dnes ovšem začala krutě bolet hlava. a co ty? dorazila ms?
ms zatial nedorazila, ani ziadne priznaky. tak kto vie kedy dorazi.
Ahoj přidávám se k Vaší diskuzi, jsem tu úplně nová.... mám za sebou píchání Gonalu a včera večer už i Pregnyl 5000, zítra mě čeká ICSI tak jsm trochu nervozní aby vše proběhlo v pořádku.Pokud bude vše ok o víkendu přijde první IVF 🙂
ahoj liny tak to ides zachvilocku na to 😉
kolko si mala folikulov pri kontrole?
Při nedělní kontrole jsem měla celkem 15 foliků,velikost foliku i sliznice dle Dr ok 🙂 . Na jak dlouho máš ten Gonal? Já měla na 8 dní (265 2x, 225 4x a 175 2x), jinak beru Prednison a doplňek Babyplan už 3 měsíc.
ja budem pichart menopur 3x75 IU. pri IUI som mala Fostimon a reagovala som nejak slabo.
a na ako dlho to neviem, zacinam od 2 DC a potom za 6 dni bude kontrola a potom sa uvidi na ako dlho. fostimon predtym som mala na 12 dni, ale slabsiu davku.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Držim palce,aby vam tie dvojicky vysli. A kedy by si mala zacat stimulovat? Ja až na konci aprila,este predtym predoperacne vysetrenia.