Jak jste se cítily po odběru vajíček?

anicka1211
12. čer 2016

Ahoj holky, v pátek jsem byla po stimulaci na odběru vajíček v CARU a jako dobrý, jen trochu pobolíval podbřišek. Dali mi kapačku a pak to bylo v pohodě, tak mě pustili domů. Během dne se mi ta bolest ještě objevila a včera úplně v pohodě. Ale večer mě začalo divně bolet v podbřišku, takový tlak, nevím jak bych to popsala. Zaváděla jsem večer utrogestan na doporučení z CARU a ráno mě bolelo břicho ještě víc.Do toho jsem nemohla pořádně na velkou, tak jsem si myslela, že mám asi větry nebo tím, jak jsem prodělala ten drobný zákrok - odběr vajíček, tak je to prostě propojený a je to citlivý. Nakonec jsem na velké byla, ale místo aby se mi po ní ulevilo, tak to bolí pořád, kdykoli si sedám, tak je to taková tupá bolest v podbřišku, nebo jakýkoli otřes - třeba hrbatá silnice, když jsme jeli autem . . .
Je to normální ta bolest po odběru, měly jste to tak taky? Nemám to radši zavolat do CARU a konzultovat to s nimi, nebo jít raději zítra na kontrolu?

micinkapraha
13. čer 2016

@anicka1211 Ahoj, pokud se nebudeš dál cítit, tak za zavolání do CAR a konzultaci nic nedáš... budeš i klidnější.. já mám tyto bolesti pokaždé, vždy bylo nejhůř po odběru a pak klidně tři dny byl cítit každý krok, stejné bolesti, jak popisuješ...