Poraďte lehká jídla na léto

teriszek
6. čer 2015

Poraďte prosím nějaká lehká jídla na léto.Snídaně,oběd,večeře.Jak je teplo je mě po všem hned těžko a bolí mě žaludek. ☹ Děkuji moc

ladyhacek
6. čer 2015

musíš vypozorovat z čeho ti těžko není.
Ke snídani vol třeba jogurt a ovoce. Jablka nadýmají takže spíše banán, jahody..... > drobné ovoce
oběd :
přírodní kuř. plátek s rýží nebo s kusem a zeleninou
ryba
> žádné omáčky a knedlíky
> přírodní plátky, zeleninové saláty (rajčata, okurky) já moc rajčata nejím, ale oblíbila jsem si rajče, kysel.okurka, cibule a majonéza a k tomu pečivo > můžeš zvolit jogurt nebo zakysanou smetanu
> těstovinové saláty (těstoviny zelenina, jogurt)

večeře
to samé co k obědu
spíše ty saláty (zelenina s kuskusem, šopský salát....)

ellen85
6. čer 2015

můžeš zkusit pomazánky,,jdou k snidani i k večeři.různé kojtejly z ovoce,meloun atd.ruzné variace s kuřecím masem😉 t

ellen85
6. čer 2015

můžeš zkusit pomazánky,jdou k snidani i k večeři.různé kojtejly z ovoce,meloun atd.ruzné variace s kuřecím masem😉

zo_ja
6. čer 2015

@ladyhacek U jablek nadýmá slupka, @teriszek doporučuju jablka loupat. Ale jestli je Ti po všem těžko, tak by to asi chtělo řešit - může to být jiný problém. Po všem by Ti těžko být nemělo. Zkusit můžeš vysadit lepek, kravskou bílkovinu... Tohle není ok.

lu777
6. čer 2015

@teriszek nejsi ve stresu?
zkoušela jsi vysadit cukr a mléko?
případně i bílou mouku?
to fakt dělá hrozně moc 😉 😉

ono když trávení nefunguje tak jak má, tak pak může vadit doslova všechno.... stačí nervy, jíst rychle, plácat věci dohromady apod. a pak se to nějaou dobu rovná

naomi6
6. čer 2015

@teriszek Poslední dobou jsem zjsitila, že mi nedělá dobře bílé pečivo - tedy pečivo z bílé mouky. Zkus na chvíli vysadit a uvidíš. Držím palce 😉

elusina
13. črc 2015
Uživatel elusina je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od elusina.

Ahoj, zaujala me moc takhle stranka, juknete nato, davam to sem jako rpiklad maji tam uzasne recepty,www.svet-zdravi.cz/recepty, svagrova k nim chodi na vyzivove poradenstvi, po porodu hrozne nabrala a nejde ji to dolu, sama to nezvladala tak musela vyhledat odbornejsi pomoc

hojda
13. črc 2015

@elusina Trošku to zavání reklamou, už asi 4 příspěvek na toto téma.....

reniiisek
14. črc 2015

Zeleninové saláty ...=) Receptů na webu najdeš hodně...=) A nebo zeleninové polévky...=)

sarkanova3333
20. črc 2015
Uživatel sarkanova3333 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od sarkanova3333.

mkrni na webovky pankrackeho rynku moc se mi libi jak tam vari, maji zdrave menu a ja se hodne od nich nechavam inspirovat co varit 🙂

market99
21. črc 2015
Uživatel market99 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od market99.

Elusina: Jaka pak reklama, tyhle stranky jsou vsude zname, a je to snad diskuze lehka jidla na leto? Je 🙂 Takze tu jde o to podelit se o sve zkusenosti!🙂 Oni kdyz nekdo neco zhubne, jako predpokladam ze jste zhubla temito recepty, clovek by to radosti rekl celemu svetu! 🙂 za me diky a jdu varit...:D

martinamarna
23. črc 2015
Uživatel martinamarna je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od martinamarna.

@sarkanova3333 Také jsem tam byla na jídle a byla jsem moc spokojená! Myslím, že budou i rozšiřovat sovji nabídku jídel, tak sleduju facebook kdy to nahodí. 🙂

elusina
27. črc 2015
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od elusina.

To je pravda, miluji tez zeleninove salaty a take i polevky, ale i tak to chce nekdy neco teplejsiho a trochu vydatnejsiho.🙂 Treba dneska jsem na snidani mela livanecky, delela jsem si tu zdravejsi formu..🙂

sannutri
5. srp 2015

Léto a vysoké teploty člověka přimějí nejíst, což pro tělo není zdravé! Jez vodnaté ovoce (meloun, ananas, lesní plody,...) a zeleninu (okurky, cukety, listové saláty,...) pro lepší hydrataci 🙂. Co takhle dát si k snídani cereálie nebo kus celozrnného pečiva, hrst ovoce a mléčný výrobek? K obědu či večeři vybírej maso spíše drůbeží a ryby. Jako přílohy zvol těstoviny, např. kuskus. Vhodné jsou také vařené brambory nebo rýže. Nepřejídej se a pij hodně vody!

ladyhacek
7. srp 2015

Lehká jídla no večer má opravdu chuť jen na salát popř. grilované masíčko 🙂. Manžel chce zhubnout a mám vařit lehká jídla, ale co? když nejí moc zeleninu, brambory............ ??

klarunkapus
13. srp 2015
Uživatel klarunkapus je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od klarunkapus.

Právě aj v tomhle teple je potreba neco jist, ja hodne zdlabu zeleninya ovoce a na vecer si udelam nejaky dobry teply jidlo, ikdyz i vecer se to vazne neda, tak ho jim skoro studeny..:D ale vetsinou to byva nejaka ryba nebo kureci, vcera jsem zkousela novy receptim od tud svet-zdravi.cz/recepty/grilovane-rybi-spizy-v-citrusove-marinade a vyyyyborny! 🙂

elusina
21. srp 2015

Pani no ty vypadaji dobre, mame je naplanovane na dnesni vecer si je udelat na grilecku, tak snad se nam povedou stejne tak dobre jak vypadaji na obrazku..🙂

klarunkapus
24. srp 2015
Uživatel klarunkapus je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od klarunkapus.

Jsou to uzasny receptiky, tak rychly a ani ne na ingredience narocny!