Poraďte prosím nějaká lehká jídla na léto.Snídaně,oběd,večeře.Jak je teplo je mě po všem hned těžko a bolí mě žaludek. ☹ Děkuji moc
můžeš zkusit pomazánky,,jdou k snidani i k večeři.různé kojtejly z ovoce,meloun atd.ruzné variace s kuřecím masem😉 t
můžeš zkusit pomazánky,jdou k snidani i k večeři.různé kojtejly z ovoce,meloun atd.ruzné variace s kuřecím masem😉
Ahoj, zaujala me moc takhle stranka, juknete nato, davam to sem jako rpiklad maji tam uzasne recepty,www.svet-zdravi.cz/recepty, svagrova k nim chodi na vyzivove poradenstvi, po porodu hrozne nabrala a nejde ji to dolu, sama to nezvladala tak musela vyhledat odbornejsi pomoc
Zeleninové saláty ...=) Receptů na webu najdeš hodně...=) A nebo zeleninové polévky...=)
mkrni na webovky pankrackeho rynku moc se mi libi jak tam vari, maji zdrave menu a ja se hodne od nich nechavam inspirovat co varit 🙂
Elusina: Jaka pak reklama, tyhle stranky jsou vsude zname, a je to snad diskuze lehka jidla na leto? Je 🙂 Takze tu jde o to podelit se o sve zkusenosti!🙂 Oni kdyz nekdo neco zhubne, jako predpokladam ze jste zhubla temito recepty, clovek by to radosti rekl celemu svetu! 🙂 za me diky a jdu varit...:D
@sarkanova3333 Také jsem tam byla na jídle a byla jsem moc spokojená! Myslím, že budou i rozšiřovat sovji nabídku jídel, tak sleduju facebook kdy to nahodí. 🙂
To je pravda, miluji tez zeleninove salaty a take i polevky, ale i tak to chce nekdy neco teplejsiho a trochu vydatnejsiho.🙂 Treba dneska jsem na snidani mela livanecky, delela jsem si tu zdravejsi formu..🙂
Léto a vysoké teploty člověka přimějí nejíst, což pro tělo není zdravé! Jez vodnaté ovoce (meloun, ananas, lesní plody,...) a zeleninu (okurky, cukety, listové saláty,...) pro lepší hydrataci 🙂. Co takhle dát si k snídani cereálie nebo kus celozrnného pečiva, hrst ovoce a mléčný výrobek? K obědu či večeři vybírej maso spíše drůbeží a ryby. Jako přílohy zvol těstoviny, např. kuskus. Vhodné jsou také vařené brambory nebo rýže. Nepřejídej se a pij hodně vody!
Lehká jídla no večer má opravdu chuť jen na salát popř. grilované masíčko 🙂. Manžel chce zhubnout a mám vařit lehká jídla, ale co? když nejí moc zeleninu, brambory............ ??
Právě aj v tomhle teple je potreba neco jist, ja hodne zdlabu zeleninya ovoce a na vecer si udelam nejaky dobry teply jidlo, ikdyz i vecer se to vazne neda, tak ho jim skoro studeny..:D ale vetsinou to byva nejaka ryba nebo kureci, vcera jsem zkousela novy receptim od tud svet-zdravi.cz/recepty/grilovane-rybi-spizy-v-citrusove-marinade a vyyyyborny! 🙂
Pani no ty vypadaji dobre, mame je naplanovane na dnesni vecer si je udelat na grilecku, tak snad se nam povedou stejne tak dobre jak vypadaji na obrazku..🙂
Jsou to uzasny receptiky, tak rychly a ani ne na ingredience narocny!
musíš vypozorovat z čeho ti těžko není.
Ke snídani vol třeba jogurt a ovoce. Jablka nadýmají takže spíše banán, jahody..... > drobné ovoce
oběd :
přírodní kuř. plátek s rýží nebo s kusem a zeleninou
ryba
> žádné omáčky a knedlíky
> přírodní plátky, zeleninové saláty (rajčata, okurky) já moc rajčata nejím, ale oblíbila jsem si rajče, kysel.okurka, cibule a majonéza a k tomu pečivo > můžeš zvolit jogurt nebo zakysanou smetanu
> těstovinové saláty (těstoviny zelenina, jogurt)
večeře
to samé co k obědu
spíše ty saláty (zelenina s kuskusem, šopský salát....)