Náramky proti komárům, máte zkušenost?

leg
18. čer 2015

Ahoj, objevila jsem v jedné drogerii náramek pro děti, který je napuštěný nějakou látkou proti komárům. Máte s ním někdo zkušenosti, případně které máte ověřené a kde je kupujete? Jo a jak dlouho vydrží účinkovat?

radkabrezikova
18. čer 2015

Ahoj, ja osobne mam s naramky velmi dobre zkusenosti i me siroke okoli, ale pouzivam pouze ty ceske ekologicke z eurony. V mejliku poslu vycerpavajici zkusenosti. Mohu i zaslat na objednavku, je to preze me levnejsi... 🙂

hohe
18. čer 2015

@leg v D-test totálně propadli - osobní zkušenost nemám...

radkabrezikova
18. čer 2015

Nevim ktere 🙂 my jednoduse klistata ni komary uz letos neresime, mame s naramky klid. kdyz jsem pozorovala proletujici hmyz nad sedici dcerou v zahrade, delal nad ni otocky. mit kameru tak to natocim... 😎

zanri
18. čer 2015

@radkabrezikova - náramky neznám, dívala jsem se na stránky a je to od 2 let, nevíte jaký to má dosah? Co kdybych to přidělala na kočár, místo na malého - odpudí to hmyz? A když je to zdravotně nezávadné a netoxické (jen levandule), proč to není pro menší děti? Nevíte prosím?

radkabrezikova
19. čer 2015

Dobre ranko, ano jsou urceny pro deti od 2 let, muze se totiz stat, ze po rozbaleni, kdy je intenzita nejsilnejsi...a miminkovska kuzicka je tak jemnunka, muze vzniknout reakce. Presne jak se ptate, maminky pouzivaji naramek tak, ze jej prispendli ke kocarku, stejne tak to delame i u stanu... 🙂 kamaradka loni zapomnela nar. ve stanu, zabaliti to na zimu do skrine...a letos meli pekne naimpregnovano levanduli.
Je pravda, ze po rozbaleni je vune velmi intesivni. Pokud jej nemate zavreny ve sklenicce, po dobu kdy jej nepotrebujete, tak je do 2 mesicu uz slabsi.