Dětské oční Praha Motol

ela2
27. čer 2018

Ahojte, ,prosím jak to chodí na očním v Motole? Byl jste tam někdo v nedávné době?
Syn má silný astigmatismus, naše oční tvrdí, že se s tím nedá nic dělat a máme přijít až na prevenci za rok...chodili jsme tam co půl roku, vždy mu dala o dioptrii na víc, tak si říkám, že rok je strašně dlouhá doba. Mudr tvrdí, že během roku nenastane určitě žádná změna a že mi s tím stejně nikdo nepomůže. Mladší dceru odmítla vyšetřit, že nespolupracuje (2 roky - mlčela, bála se a pak začala plakat) - na Plusoptixu vyšly samé křížky u dětské, když jsem to řekla dětské, že kvůli spolupráci nemohla být vyšetřena, tak mě hnala, at si najdu jiného očního, že prý už začíná šilhat...Prosím poraďte, kde mají výborné přístrojové vybavení v Praze, či okolí....Už jsme vyzkoušeli troje, kde se jen rozkape, podívá se na balonek a pak manualně...do Kukátka jsme taky chodili, ale nevyhovovalo nám, že co půl roku nás vyšetřoval někdo jiný (a každý naměřil něco jiného)...tam prosím neee. Dívala jsem se na MOtol, ale na temín si mám zavolat až příští rok, a mám donést veškerou dokumentaci od stávajícího lékaře. Tu jsem chtěla, ale nechce mi ji dát....Vzali by nás v MOtole i bez dokumentace? Syn nosí brýle od 2 let, ted je mu 7,5 a má 8 dioptrií. Dcera už má 3 roky a začíná šilhat...☹ V našem okolí nás nikdo nechce přijmout prý mají plno, tak mi zbývá už jen ten Motol nebo Kladno...Dnes jsme byli jen na konzultaci s jiným očařem, který nás ale do evidence vzít nechce, má plno a říká, že syn je těžký případ patřící do specializované nemocnice. ...Vlastně si říkám, kdyby někdo věděl o dobrém přístrojovém vybavení a kvalitním lékaři či specializovaném pracovišti na astigmatismus po celé české republice, budu velice ráda a vezmu na zřetel. Předem děkuji,

zuzkabou
27. čer 2018

@ela2 Na Vinohradech by vás nevzali? V Motole mají šílené čekačky, že nás tam naše liberecká oční ani neposílala, když bylo potřeba specializované vyšetření. Nebo pak risknout ježdění po republice. Dobří bývali ve Zlíně nebo v Opavě.

swetlusska
27. čer 2018

My už do Motola nikdy, neumí se tam k dětem vůbec chovat, to oční byl snad nejhorší zážitek ze všech vyšetření za jeho první rok života. Příště půjdu kamkoliv, i klidně kde se platí.