Kašel po spánku, jak se ho zbavit?

maxinkaa
8. únor 2016

Chci se zeptat, dcera už má 2týdny kašel, doktorka nám napsala sirup Endromed, zabral, malá kašle jen, když se probudí do té doby, než hleny vykašle. Máte prosím s tímto někdo zkušenost, jak se zbavit i toho asi 5minutového kašle po spinkání? Dávám jitrocelový sirup i cibulový.
Děkuji za odpovědi.

bleskova
24. únor 2016

Pokud je to jen kašel po ránu a rychle se hleny odkašlají a pak je v pohodě, moc to neřeším. Tělo se ještě dočišťuje a ve spánku se to prostě nahromadí. Kašel trvá delší dobu než třeba rýma.
Dcera toto mívá delší dobu po nachlazení, nebo jako důsledek zimního počasí (přechody teplo zima, panelákové topení). Dávám vitamíny, zvlhčuji vzduch na spaní, moc netopit. Přírodní odhleňovací věci - cibule, lípa, zvýšený přísun C. Ono s příchodem jara a tepla to zase odezní.

chloe86
4. bře 2016

souhlasim s belskovka.... naši kluci jsou astmatici a tzn. zvýšené množství hlenu v průduškách celý rok a máme stejný problém.... Já se hlavně vždy bojím, aby mi vzala učitelka kluky do školky... pokaždé musím vysvětlovat, že je to tak a tak.... unavuje mě to...