Krev ve stolici. Co dělat?

5. bře 2023

Ahoj,
chtěla bych se zeptat, zda někdo měl podobně a jak jste to řešily, když syn 6 m měl krev na plínce. Nejdříve jednu takovou žilku a na druhý den už toho bylo víc po celé plence a byla to jasně červená krev. Pediatra udělala stěr na viry- výsledky ještě nevíme, kdyby tam nic nebylo tak na odběr krve na alergie a pak kdyžtak gastro… Krev na plínce po 3 dnech už není a pediatra to už nebude chtít řešit. Prý když není problém není co.

Co bych mohla udělat. Co když je to problém, který akorát čeká na aktivaci?

lidija1234
5. bře 2023

A výsledky dopadly jak?

autor
5. bře 2023

@lidija1234 ještě čekám, ale kdyby tam nic nebylo tak už pediatrička neřeší.

mamikry
7. bře 2023

A ma prcek jine problemy? Kysele zapachajici plenka, ekzem, bolest briska? Krev ve stolici muze znacit potravinovou alergii, nejcasteji na mlecnou bilkovinu, ale i vejce a soju.

slunea
7. bře 2023

Taky bych popřemýšlela, jestli není problém v nějaké potravině. Má už prcek příkrmy? Nebo ty, nejedla jsi něco, co běžně nejíš? Jak se choval, byl spokojený nebo bylo vidět, že ho něco trápí?

autor
8. bře 2023

@slunea příkrmy i jídlo myslím celkem běžné co jíme ale byli jsme na venkově. Jinak krom té krve byl spokojeny a úplně normální. Teplota nebyla, nic.

autor
8. bře 2023

@mamikry plenka nebyla cítit kysele. Když by to přetrvávalo, což se neděje, tak mi dala rovnou žádanku na krev- na alergie