Lázně Jeseníky nebo Luhačovice. Které doporučíte?

luzca11
4. lis 2019

Maminky byla jste prosím některá v těchto lázních s dětmi? Nejspíše nám projde schválení přes pojištovnu a mám se rozhodnout mezi těmito .. Luhačovice máme blíže, ale prý jsou lepší na dýchací potíže Jeseníky a je tam prý i větší vyžití pro děti? Tak bych se chtěla zeptat na zkušenosti.. Starší dcerka má 5 let mladší bude mít 2 roky, tak se i bojím jak bych to s oběma zvládla, bojí se dost lékařů a starší chvíli neposedí 😀 Předem děkuji za odpovědi a názory 🙂

andelka
5. lis 2019

Ahoj,nemám zkušenost přímo s těmito,my jsme byli ve Zlatých Horách a v Metylovicích. Poprvé jsme jeli když starší měl 4,5 a mladší necelé 3 roky. Zvládli jsme to. Myslím že obojí bude dobré. Kamarádka je teď právě v Luhačovicích se synem. V Jeseníku jsem se byla kdysi podívat,líbila se mi Jubilejní vila a Mír, kolem je park, hřiště, byla tam i herna,dalo se jet vláčkem do Jeseníku do města.. Děti mají hlavně procedury, užiješ si to,že nemusíš vařit.

haha_ja
6. lis 2019

Nám byly doporučeny lázně Jeseník, že jsou čistější, co se ovzduší týče. Takže jsme se rozhodli pro ně. Termín už máme rezervovaný a teď budeme posílat návrh na pojišťovnu, tak snad nebude problém. A taky pojedu se dvěma dětma sama - 2 roky a 4 roky.