Třetí den zvýšená teplota po Hexe. Je to ještě normální?

evendolin
11. zář 2021

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dcera 3.5M,byla ve čtvrtek odpoledne na 1.davce hexy. Večer mela po odectu 37,5, po chvíli ji to kleslo na 37,2,celou noc pohodě, chování veskrze normální, možná se víc vzteka, ale asi i prožíváme bojkot kojeni🤦‍♀️. Myslela jsem, ze tím to u nas skončilo a byla jsem šťastná, ale každý večer ma zvýšenou teplotu 37,2, takže už 3 dny. Měla jste to taky některá? Je to jeste normální? V pondělí kdyztak zavolam Dr., když to neustoupi.
Děkuji

jana_zofie
11. zář 2021

@evendolin po ockovani nemam zkusenost, ale mala mela minule zvysenou (presne jsem ani nezjistovala kolik) asi 4 dny vzdycky odpoledne naprosto bez priciny. Ani ty blbe zuby ji nakonec nevylezly, jak jsem si puvodne myslela... 🤦‍♀️ Deti to maj proste nekdy podivne. Muze to souviset, nemusi.

vladenkamaminka
11. zář 2021

Dcera mívala 40 horečky 3 dny po každém ocku, pak cca 14 dni ještě špatně spala i jedla..

krasna_neznama86
11. zář 2021

Dcerka měla po první dávce hexy zvýšenou teplotu 5 dnů, ostatní dávky už v pohodě.

cilkat
12. zář 2021

Tři dny jsou tak standardní doba dětských "virozek". V pondělí bych zkontrolovala, jestli nenaskoci i nějaká vyrážka a pak doktorce brnkla. Ona vám stejně asi nic moc neřekne, ale tak pro uklidnění. Že by se po očkování teplota takle vracela mi přijde divné... Naopak virózy "půl dne klid, půl dne teplota" dělání běžně.