Mikulášská soutěž - bleskovka na úterý. Přidáte se?

misa_fisherprice
5. pro 2017

Hurááááá, je tu Mikuláš❤.

Představte si, že mi volal Mikuláš a prosí děti a vás rodiče o pomoc😉. Anděl si zapomněl svou krásnou zářivou hvězdu a nestihne se pro ní vrátit. Pomůžete jim?

Zadání soutěže: Vyrobte pro ANDĚLA zářivou hvězdu. Vše vyfoťte a pošlete nám do FP.

Trvání soutěže . Bleskovka na 5.12. od 10h - 12h (je to soutěž jen na 2 hodiny!!😅)

Výhra : 1x FP GLOBUS - Jednu nejpovedenější hvězdu vybereme a odměníme dárkem (GLOBUS od Fisher Price), který nám tu nechal Mikuláš 😍😇.
Vyhlášení výsledků - úterý 5.12. večer po 20hod

Tak tedy kamarádi, rodiče, děti .... Mikuláš se těší, že mu pomůžete a jeho ANDĚL bude večer zářit😇

Přeji vám mnoho zábavy, smíchu a radosti s dětmi. Doufám, že vás soutěž pobaví a budete mít krásnou atmosféru.
Míša🐭

luckamb
5. pro 2017

A zářivou hvězdou na hlavě má samozřejmě taky 😉

misa_fisherprice
autor
5. pro 2017

@denitek krásná básnička, moc děkujeme❤. Doufám, že budete soutěžit dále a budete nás zásobovat energii a nápady. Krásný večer, Míša

denitek
5. pro 2017

@misa_fisherprice dekujeme moc! určitě budeme ❤️ Moc se těšíme na další dny s Vámi Míšo - hračkami Fisher Price 😊

misa_fisherprice
autor
5. pro 2017

Krásný večer všem šikulům, děkujeme za dnešní tvoření a hvězdiček bylo opravdu moc a moc. Všechny byly krásné a nakonec si náš ANDÍLEK vybral tu od:
@hannicka32
Vaše výhra dnešní bleskovky je Globus od FP.
Prosím, pošlete mi vaše kontaktní údaje a též telefon.
Výhra vám přijde poštou.
Děkujeme všem a dobrou noc a zase zítra.
Míša

simasla
5. pro 2017

Gratulujeme výherkyni a těšíme se na další tvoření a soutěžení. Hlavně ať nikoho dnes neodnese čert 🙂.

hani1234
5. pro 2017

@hannicka32
Moc Vám gratuluji k výhře . To bude radosti 🙂

kolka357
5. pro 2017

@hannicka32 Moc s Natálkou gratulujeme k výhře 🙂

velkavera
5. pro 2017

Také moc gratulujeme 🙂

denitek
5. pro 2017

Moc gratulujeme 🙂

hannicka32
5. pro 2017

Jee, strašně moc děkujeme, mám ohromnou radost 🙂 Glóbus si moc přeje synovec, bude nadšený 🙂

matty.
5. pro 2017

Gratuluji ❤

klaarusa
5. pro 2017

Také moc gratuluji 🎉