Krásné odpoledne,
neodpustím si téma o Pejskovi a jeho sestřičce Pejsince.🍀
Já je prostě miluji.❤
A co vy? Co vaše děti, mají je v oblibě?😍
Já si prostě myslím, že Pejska a Pejsinku zbožňují všichni.🐶🐱
Mluví, zpívají, počítají, učí rozvíjet smyslové vnímání a jemnou motoriku, prostě nepostradatelní kamarádi.
A hlavně jsou tak krásní❤.
Ježíšku, podívej se, kde dětem chybí Pejsek a Pejsinka a přimlouvám se u Tebe, aby děti tyhle kamarády našly pod stromečkem.
Míša
Pejsinu pro dcerku nemám bohužel 😔 ale věřím že si s ní dítě vyhraje jak doma tak na cestách ☺️
u nás bude k Vánocům pejsinka😀
Máme pejsinku a je uzasna, jen si ji asi každý nemůže dovolit, díky vyšší ceně:(
Ano máme oba - pejska dostala Gábinka před dvěma lety k prvním narozeninám a pejsinku dostala Markétka teď v sobotu předčasně také k prvnímu roku. Jsou to bezva kamarádi a obě holky baví.
Nam ho.prinese jezisek🙂
Máme! Koupili jsme jej kdyz mel Lexík půl roku, prvně se ho bál a brečel, pak jej dlouho ignoroval a teď jej (14 m) nedá z ruky.
Nemáme ale uvažuji že koupíme pro miminko co se má narodit vždy jsem u dcery odolávala ale tentokrát asi neodolám ☺
My máme pejsinku☺
@denitek jeee, to je krásný hafííík, tak moc zdravíme a přejeme vše dobré. Míša❤
@claudie89 dobré ráno, možná dobrý nápad, vyřídíme a přejeme krásný den. Míša❤
U nas uz je pejsek zabaleny a ceka na stedry vecer,kdy rozzari ocicka synovi😍
My mame pejska v aute a ve vlaku. Mluviciho pysaka zatim nemame.
Máme pejsinku už od malička a je to top hračka.
Pejsek už je ve skříni. Čeká na 24.12. Myslím si, že bude mít 100% úspěch. Maxík teď miluje všechny hračky, co dělají zvuky. Ještě mu Ježíšek přinese tygříka. Je sice od 9měsíců, ale minulý týden jsem mu ho poštěla v krabici a byl nadšený.
Mame psika a sestricka by nas potesila pod stromcekom. Psik je asi najoblubenejsia hracka malych, sprevadza nas na vsetkych cestach (uz sa ani nepamatam, kedy sme boli cez vikend doma), pri nom zab
Pri nom zabudaju na kazdu boliestku, hlavne, ked idu zubky
Ano, Emička ji dostane v sobotu k narozeninám 🙂