Dny se značkou KiK jsou tu! Těšíte se?

klara_kik
Moderátor
22. říj 2018

Ahoj a přeji krásný den, maminky!

Jsem Klára a budu s vámi trávit celý týden. Už se moc těším! Jsem součástí týmu značky KiK, kterou jistě znáte. KiK je obchod s oblečením a různými doplňky. Najdete zde ale i dekorace, se kterými můžete ozdobit váš domov, abyste se v něm cítili co nejlépe.

V průběhu týdne vám představím několik výrobků, které by vás mohli zaujmout. Také se můžete těšit na několik soutěží a skvělé ceny. Na naše výrobky se můžete podívat zde: www.kik.cz

A na začátek bych se vás ráda zeptala, co jste si naposledy pořídili v KiKu a proč jste si to pořídili?

Vaše Klára

betelgeuzz
22. říj 2018

Sobě nevím, ale dětem jsem tam doplnila trička a legíny, protože už zase vyrostly 🙂 A k tomu rodinný kalendář, kupuju ho už několikátý rok a jsem spokojená.

tulikiss
22. říj 2018

naposledy to byla prskavka ve tvaru cisla na dort... na oslave byly vsichni uplne mimo ze se neco takoveho dela a moc se vsem libila, takze vsem doporucuju.

ajronka
22. říj 2018

Po velké rekonstrukci obývacího pokoje jsem pořídila naposledy deky a polštáře na sedačku, ať to máme doma zase o něco útulnější 🙂

joannah13
22. říj 2018

Punčochy pro kluky, protože už fakt přitihuje.

sitemaka
22. říj 2018

naposledy jsem tam šla pro mál maličkostí a odnášela tři lucerny,pár dýní,a spoustu věcí pro kluky

zanri
22. říj 2018

Naposledy to byla jednobarevná trička s dlouhým rukavem pro syna. A teď se chystám na punčocháče, snad seženu.

ewkad
22. říj 2018

Oblečení na cvičení 😎 A díky tipu @tulikiss tam budu muset znova pro prskavku s číslem 2 😝

mishka87
22. říj 2018

Naposledy jsem si udělala radost k svátku a koupila si tašku přes rameno. Už jsem nutně potřebovala větší 🙂.
A jako další mám v plánu koupit nějaké zimní věci na sebe, syna a možná i muže.

vecerinka
22. říj 2018

Dobrý den. Ja u vás kupuju pravidelně dětem. Sobě občas. Sem tam nějaký doplněk do bytu. Naposledy to byly košilky pro dceru. Ještě mám v plánu punčocháče pro děti.

marketa11112
22. říj 2018

U nas to byly dvoje rifle pro manzela. Na vysku 202 cm a 125 kilo malo kde neco maji. V kiku vzdy.

pletynkaa
22. říj 2018

Já tam nakupují často, jak pro malého oblečení tak díky tomu, že jsem drobné postavy, můžu zavítat i do dívčích věcí a koupit něco na sebe, v dospělém oddělení mám vše velké. 😂 Hodně tam nakupujeme i dekorace podle ročního období a SLADKÉ!!!

verrys
22. říj 2018

Naposledy jsem koupila softshellovou bundu pro syna. Sice je mu obrovska, ale tak hezkou bundu, za tak malo penez, jsem tam proste nechat nemohla 😀

petriisek
22. říj 2018

Dobrý den, nakupujeme v Kik pravidelně. Jak na kloučky, tak úžasné doplnky...naposledy to byly rukavice pro kloučky 🙂

kkaatte
22. říj 2018

Asi před čtrnácti dny jsem dceři koupila sněhule do školky a ve výprodeji triko s Elsou za 25,-

nikolka2017
22. říj 2018

Sobě trika a kalhoty a malé. Mikiny punčochy trika bodicko aanzrlovi trika

maddynka
22. říj 2018

Naposledy jsem šla naší malé koupit zimní kombinézu. Odcházela jsem domů s plnou taškou. Mimo kombinézky jsem vybrala i čepičku, punčochy a několik bodýček a dupaček 🙂

jenie
22. říj 2018

Naposledy jsem tam kupovala bodýčko pro naše dosud nenarozené miminko. Ale jinak jsem kupovala různé hračky pro děti známých, oblečení a ponožky pro manžela, pro sebe trička, fotorámečky a další a další 🙂

oveckaluky
22. říj 2018

Naposledy? Zimní kombinézky s medvídky, pro ty naše medvídky - ale dostanou je až pod stromeček, jsou větší 😉 Zatím mají chlupaté "medvědí pytle", taky z KiK 🙂

klaarusa
22. říj 2018

Naposledy saticky na foceni pro me dvě dcerky. Jsem moc rada, ze zde najdu stejne oblečení, které mohu dát starší i mladší dcerce.

lennnia
22. říj 2018

Naposledy jsem v KIKu koupila vánoční hrneček pro sebe a kamarádku? Proč? Udělala jsem radost sobě i jí, protože máme rády čaje z větších hrnků a Vánoce se blíží.. Koupila jsem i dřevěnou dekoraci (zimní příroda) na parapet okna nebo někam podobně s led diodama.

kiraatora
22. říj 2018

Naposledy jsem koupila dceři teplou bundičku když se blíží ta zima 😊

zaludova
22. říj 2018

Jééé, tak to se už mooc těším. KIK je závislost. Já ujíždím hlavně na dekoracích a bytových doplňcích. No a naposledy jsem si koupila hrneček "let it snow", který nutně potřebuju na horké zimní nápoje. Bílé a hnědé ozdoby ve tvaru jelena. Svíčky ve tvaru šišek. Krásné dárkové krabičky a dřevěný nápis Merry Christmas na poličku. 😍

chocomorocco
22. říj 2018

Zrovna minulý týden jsem se šla podívat, jestli neseženu nějaké boty. No a nakoupila jsem tunu vánočních dekorací 😀

makynaeliska
22. říj 2018

Dekorace a obleceni pro deti,kalhoty ,mikci atd 😉

drex951
22. říj 2018

Kořist ze včerejška... Louskáček na ořechy a drobnosti do adventního kalendáře pro dceru 🙂

jungmannka
22. říj 2018

Pro dceru spoustu malejch bodycek,mikinek,teplacku,protoze se mi narodila o mesic driv a nemela jsem zadne malinke velikosti a tam jsem byla moc spokojena. Jeste tam nakupuji dekorace a ted se tesim na tu vanocni😊

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@tulikiss Dort je opravdu povedený! 🙂 Určitě udělal velkou radost 🎂

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@sitemaka To znám! :D Také jdu vždy jen pro nějakou drobnou věc a odejdu s plnou taškou ;)

88petule
22. říj 2018

Já tam naposledy utíkala pro zimní bundu pro dceru, kterou máte v akci za 189 Kč. Bunda je opravdu perfektní. 🙂 ♥ Samozřejmě jsem si odnesla i několik věcí navíc. KiK mám moc ráda, hlavně i kvůli dekoracím.

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@oveckaluky Děťátka jsou nádherné 🙂. Kombinézky jim moc sluší a určitě do nich rychle dorostou ;)