Jaké je vaše nejoblíbenější LEGO DUPLO?

bara_lego
3. říj 2016

Moje kamarádky říkají, že LEGO DUPLO je závislost, a už mají doma několik boxů plných kostek. Prý se nedá vydržet jen u jedné stavebnice 🙂 Ale jaká je u vás ta nej? Vyhrávají u vás zvířátka, hasiči, vláček nebo třeba Disney postavičky?

Kostky LEGO DUPLO představují příjemný způsob, jak rozvíjet své děti a jejich schopnosti. Přinášejí dětem hru s nekonečnými možnostmi. Při hře děti rozvíjejí svou osobnost, sociální dovednosti, ale i kreativitu, jemnou a hrubou motoriku a schopnost řešení problémů a přemýšlení. A to vše je s LEGO DUPLO velká zábava!

marilyn5
3. říj 2016

U nas vedou disney postavicky , hlavne mickey a minnie 🙂

terkaz
3. říj 2016

U nas vede vlacek s cisly 🙂

pouzarovaj
3. říj 2016

u nás frčí zvířátka a panáčci

makynaeliska
3. říj 2016

Mame taky vlacek.

A MALA by strasne chtela tu dr.plysakovou,takze jezisek si to uz napsal na seznam 😊

petdv
3. říj 2016

U nás vede už od roku a půl velký růžový domeček. Dokoupili jsme nějaké dílky navíc, tak můžeme postavit i vícegenerační 🙂 Netrpělivě čekám, až se objeví novinky DUPLO na rok 2017, protože tam má být zbrusu nový set Family House a Nursery school (asi dětská školka), zatím jsem nenašla žádné fotky. Nevíte něco bližšího, nebo nemáte nějaký odkaz na fotky novinek 2017?

vrrdesign
3. říj 2016

Prostě všechno..jednou jsou kostičky dort, podruhé zase dům a tak, podle fantazie 😉

vanillka
3. říj 2016

I u nás už pět let vede lego na body. Průběžně doplňujeme naši výbavu o další sety, smysluplnému obdarovávání jsme už naučily i babičky 🙂 Důvod se najde mnohokrát v roce. Momentálně tady drandí traktor s vlekem a veze kaštany. Takže Lego Duplo považuji za plně kompatibilní i s dalšími poněkud netradičními komponenty. Je to "legální" a krásně barevný nepořádek. Máme ho rádi.

missa111
3. říj 2016

Tak my máme doma odhadem desítky sad. Zvířátka, hasice, popeláře, sanitky, policisty, vláčky, holčičí sady ( veterina, obchod...).
U mladší dcery frčí kočárek a miminka. A dále se snaží postavit co největší "diviznu" z kytiček postavených na sebe. Už zvládla cca 3/4 metr.
Starší má ráda letadlo a zvířátky. Nejčastěji staví ZOO přes celý pokojíček.

viky2007
3. říj 2016

nejoblíbenější je Zoo

billi
3. říj 2016

U nás nejvíc frčí popelářské auto a kamión u staršího syna a u mladšího syna je top karavan, letadlo a zvířátka.
Teď kluci touží po mašince a kolejích. Uvidíme, jestli to Ježíšek vyplní 😉

bimmka
3. říj 2016

U nás frčí zvířátka, začlo to legovýma, kterou měl plnou sbírku. Teď přechází na plastové gumové a tyhle přenechává sestře. Takže nejvíce se stavěla zoo a farma a ostatní kostky tvořily ohrádky🙂

bimmka
3. říj 2016

ještě jsem zapomněla, že u naší malé slečny frčí koleje a autíčka. Mašinku dokáže pozorovat hodně dlouho, takže se jí staví vláčkodráhy a ona je pak honí🙂)

tahejhula
3. říj 2016

Domecek, lego rodinka a figurky zviratek.

kspp1
3. říj 2016

U nás je to lego domeček, kdybychom koupili disneyho, už bychom se od dupla asi nehli 🙂

jijulka
3. říj 2016

u nás vede základní sada, obyč. kostičky, syn (34m) si rád staví podle fantazie, tématický kostičky ho moc nebaví, pouze jako doplněk k jeho výtvorům 🙂

kh
3. říj 2016

U mně obyč kostky a u syna hasiči, hasiči hasiči.

petra_pf
3. říj 2016

Lego domeček, ptala jsem se dcerky 🙂

brendamonique
3. říj 2016

U nás vedou naše oblíbená zvířátka, tedy hlavně Lego Duplo Zoo a pak "Ššš šš" mašinka/ vláček

bara_lego
autor
3. říj 2016

@petdv růžový domeček je i můj favorit 😉 Na LEGO DUPLO novinky na příští rok se také těším, žádné fotky ale zatím bohužel nemám..

olga_
3. říj 2016

U nás vedou dopravní prostředky (hasiči, loď, letadlo) a postavičky. Momentálně je nejoblíbenější eskymák ze sady cesta kolem světa. Minulý týden trpěl spavou nemocí, chránil ho medvěd, zkoušela ho oživit ryba i velryba, ale on si prostě vždycky znova lehnul a spal dál 😀 😀 😀.

iluss
3. říj 2016

Tak u nás vede z lego duplo velká farma, hasiči, nemocnice, policejní stanice a popelářské auto. Vždycky to všechno postavíme a děti z toho mají malé městečko a hrají si s tím najednou. Dokonce i má sedmiletá dcera si s tím se čtyřletým bráškou hodně vyhraje.

baraz
3. říj 2016

u nás vede Velká Zoo a Dům na hraní

veklincovam
3. říj 2016

My mámě nejraději ZOO. Zvířátka jdou s dětmi někdy i do postýlky nebo do vany 🙂

mina_
3. říj 2016

Kostek máme mámo, ale u nás vede pokladna a veci na nakupovaní, pak pes a velká hnědá kostka, která představuje jeho bobo 🙂 🙂

Byly jsme na vláčkách v praze, kde ji i duplo a to byla podívaná... nejvíce zaujala auta, letadla a zvířátka

bzanda
3. říj 2016

U nás vedou auta Cars - Blesk, Burák, kamion Mack a hasič Rudy a k tomu panáčci a panenky z dupla.

petit_grisu
3. říj 2016

Máme již několik sad a v posledních dnech je nejoblíbenější odtahovka. 🙂 Syn miluje všechna autíčka.. Od kamionu, přes policejní auta až po traktory. 🙂

pet16
3. říj 2016

U nás vede zatím motorka z policejní sady 🙂 A mimochodem doteď jsem netušila, že existuje Disney duplo, až díky téhle diskuzi jsem si ho vyhledala a Ježíšek už má super tip https://www.zbozi.cz/vyrobek/lego-duplo-10829-m... kombinace Mickeyho, auta a nářadí je pro nás úplně geniální 😀 takže díky za pomoc s Vánoci 😀

kalkulantka
3. říj 2016

U nás vláček a koleje - i když mame 2 holky a jako druhé Sofie a její zámek 👍

wendelinna
3. říj 2016

My mame zatim jen prvni housenku a do budoucna bych chtela poridit farmu.

drzticka81
3. říj 2016

dcera miluje sipkovou ruzenku _pry je to mama- a miminko s kocarkem, syn asi vlacky-letos jezisek donese intelky se vsemi kameny (muz dodelal i ty, ktere byly sice navrhnute, ale nevyrobene 🙂)))
a my s muzem milujeme kolekce stareho dupla- nejvice se mi libi divadlo, zvonek do domecku (kolekce skola), vybaveni domecku (mame i pracku, vysavac, zehlicku), do obchodu mame funkcni pokladnu (vydava zvuk), lanovka, proste duplo je vymakane, ale zda se mi, ze u starsich kolekci to bylo jeste vymakanejsi 🙂))))
a taky se tesim na novou 🙂))