Reklamace zájezdu - Itaka

geraltinka
24. zář 2019

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je zde někdo, kdo reklamoval zájezd, nejlépe v Itace, ale i kdyby někde jinde. Jaké máte zkušenosti? Uznali vám něco? My jsme letos byli v šíleném hotelu, který týden po našem odjezdu zkrachoval, všichni ubytování si neustále chodili stěžovat, delégátka už jenom stála a nechala na sebe řvát a přijímala reklamace.

marcicek84
24. zář 2019

@geraltinka no myslim,ze dulezite je mit podepssny papir delegatky v miste od ni podepsany,ze jste si stezovali,pak je dulezite mit vse nafocenl napr. nebo natoceno a pak musite mit promysleo co chcete reklamaci dokazat,vraceni casti penez,oni radi davaji slevy na dalsi zajezdy (tak se to stalo kamaradce),jinak preji hodne steati,at se vse povede...

babanci
25. zář 2019

My jednou chtěli. Byli jsme od Autoturistu ve Španělsku, zajistili nám sice dopravu, ale ubytování ne. Na místě nebyl delegát, ujala se nás delegátka jiné cestovky, ta nám nakonec náhradní ubytování sjednala, jeden pokoj namísto dvou. Po návratu jsme podali stížnost, ale dostalo se nám pouze omluvy. Každopádně, chceš-li reklamovat šílený hotel, musíš mít opravdu vše zdokumentováno, nafoceno, ideálně prohlášení někoho dalšího, kdo tam s Vámi byl, abyste měli dost nábojů.

geraltinka
autor
25. zář 2019

@tak bohuzel vyhoda je, ze jsme reklamace podavali jiz v prubehu zajezdu a tyden po nasem odjezdu hotel zkrachoval. Tak uvidime.

janedvorackova
20. led 2020

Dovolená přes itaku? Uz nikdy.5***** hotel.podle fotek urcite ne... chteji vratit 4200,- po druhe podané reklamaci.

geraltinka
autor
26. led 2020

A kde jste byli? já to řeším přes https://evropskyspotrebitel.cz/, no a v tuto chvíli nám nabídli něco přes 1000zl, tak uvidíme.