Víkend bez dětí, hledám kamarádku spolucestovatelku

vanilka_eva
21. říj 2015

Ahoj, hledám kamarádku spolucestovatelku na víkendový pobyt v ČR nebo na Slovensku. Moje představa je hlavně relax a nějaký výlet po okolí. Prostě si odpočinout od běžných starostí a od dítěte. Jestli to má někdo podobně, tak budu ráda za odpověď. Eva

bhrozen
21. říj 2015

Ahojky Evi. Jelikož jsme se přestěhovali a moc nových kamarádek nemám. Tak bych uvítala podobný relax ;) Klidně pisni do SZ ;) Zdraví Martina

blahova_andrea
21. říj 2015

Teda já bych vyrazila hned. Taky nemám s kým. Bohužel ale mladší zatím na víkend bez mámy nevydrží ☹

lv
21. říj 2015

fakt? já bych s někým, koho neznám, není mi blízký - nemusí mi sednout, nenavazuji kontakty levou zadní - víkend trávit něchtěla. S blízkou kamarádkou ano, ovšem..

blahova_andrea
21. říj 2015

@lv však nikdo nikomu nebrání, aby se ty dvě nejdříve seznámili na kratších setkání a pak se uvidí 😉 já třeba už blízkou kamarádku pořádně nemám. život nás rozesel různě, dál od sebe, já měla děti poslední, takže nejdřív jediná bez dětí, teď zas jediná s nimi doma a ostatní už v práci...už to taky není ono. poznat někoho fajn se dá přece i v našich letech 🙂

lv
21. říj 2015

@blahova_andrea jo, to máš pravdu

vanilka_eva
autor
21. říj 2015

Tak jasně že je lepší jet s kamarádkou, kterou znám, ale takovou bohužel nemám. Teda takovou která by jela, buď má malé děti nebo nemá čas a peníze 🙂
Už jsem si říkala, že pojedu sama, ale asi by mě to samotnou nebavilo. Ale ten relax by byl potřeba 🙂

pety91
22. říj 2015

Ať ti to výjde 😉

vanilka_eva
autor
27. říj 2015

Přidá se někdo? 🙂