Gynekolog Jan Jíra Praha - Horní Počernice. Máte zkušenost?

blackfox
12. lis 2019

Nemáte prosím někdo zkušenost s tímto gynekologem? Nemohu boužel dohledat žádné recenze a potřebovala bych najít gynekologa, který přijímá pacientky, v mém okolí. Děkuji 🙂

terezabinkova
12. lis 2019

Jestli to není jen shoda jmen, tak znám pana dr. Jíru z nemocnice v Roudnici. Teď už tam prý bohužel bývá jen sporadicky, možná právě proto, že působí jinde. Já si na něj nemohu stěžovat, je to mladý lékař, asistoval u mé operace tehdejšímu primáři, když mi šlo o život, s radostí jsem pak uvítala, když jsem zjistila, že má službu při porodu mého druhého děťátka. A ačkoli jsem ho jako porodníka neznala, tak jsem byla spokojená, porod nechal probíhat samovolně, řekla bych, že byl citlivý k mým potřebám, následně mi pak ještě prováděl operaci po šestinedělí. Ale jaký je jako praktický gynekolog posoudit tedy nemohu, nicméně bych se úplně nebála, pokud by něco nevyhovovalo, tak se dá asi vždy změnit.

angels87
15. pro 2019

@blackfox Komunikuje mile, ale to je tak vše! Zanedbal mi čípek. Neustale dražší cytologie, abychom věděli, jak na tom čípek mám. Jednou výsledky špatně, podruhé na hraně ,pak záhadně se to samo vyléčilo a na týden na to e-mail, jak to v laboratoři ještě zkoumali a vysledky opět nejsou úplně ok. Po nějaké době jsem to nevydržela a přestoupila k jiné gynekoložce. Výsledek???? Okamžitě k odborníkům na onkologii, vysledky CIN 3 nejvyšší stupeň, což je špatně, teď mě čeká nemocnice a domluvit termín na konizaci čípku. Doktor akorát ze mě tahal peníze ,,z těch lepších cytologií, což mi řekla moje gynekoložka, že se dělá ve věku 45 +. Jakmile tam vycházeli výsledky špatně mělo se to ihned řešit. Teď tiše doufám, že vše bude v pořádku. Tak že za mě zkušenost NE!

evunkas
16. pro 2019

@blackfox pridavan se k dotazu...po dlouhe dobe jsem presla od sveho gynekologa do Gyncentra Hloubetin a tam jsem strasne nespokojena...Takze hledam gynekologa idealne v okoli Pocernic a Cerneho mostu...

blackfox
autor
16. pro 2019

@angels87 Díky za zkušenost. Já se k němu nakonec přehlásila a byla tam zatím jednou a prozatím spokojenost, co se týká komunikace, tak uvidíme. Teď v těhotenství čípek tedy neřeším (měla jsem dělaný stěr u bývalé doktorky těsně před početím). No uvidíme dál... Držím palce, ať máš vše v pořádku!

angels87
17. pro 2019

@blackfox jo jo milej umí být. Jak jsem pochopila, nebyla jsem jediná, kdo utekl. Přeji vám, aby vše probíhalo v pořádku. Sestra je skvělá, ale jeho péči určitě nedoporučuji.

marinovo
20. pro 2019

Pan doktor je velice milý a ochotný, ale pouze pokud jste naprosto zdravá, chodíte jenom na prevenci a platíte veškerý nadstandard! Pokud ale s ním potřebujete cokoliv řešit a chraň Bůh odmítnete zaplatit nadstandard, tak se jeho komunikace a ochota jaksi vytratí. Pracuje se strachem a nadstandard tvrdě protlačuje. Peníze jsou na prvním místě. Vaš názor nerespektuje a dokáže být i poměrně netaktní. Takovéto chování považuji za profesní i lidské selhání. V nějaké diskuze jsem se dočetla, že je to nemehlo a to by tak sedělo. Vyšetření bylo u něho bolestivé, což jsem nikdy předtím nezažila. Sebevědomí mu ale určitě nechybí. Jsme z jeho chování velice zklamaná a určitě od něho uteču také. Mrzí mě to, protože tam před ním byla velice dobrá doktorka i sestřička je moc milá, ochotná a příjemná.

angels87
21. pro 2019

@marinovo Souhlasím!!!! A teď má člověk akorát zdravotní problém, diky zanedbání! Jsem u jiné gynekoložky a když jsem ukázala e-maily, bylo jasné, že léčba je o penězích. Byla v údivu. No držím pěsti, aby nadále nic nezanedbal...

evunkas
21. pro 2019

@angels87 diky za informaci.preju Vam,at jste zdravotne uz Ok.Muzu se zeptat,na jmeno Vasi soucasne gynekolozky?

marinovo
21. pro 2019

@angels87 Také budu moc ráda, pokud doporučíte dobrou gynekoložku.

angels87
25. pro 2019

Vůbec netuším jestli nabírá, ale jsem teď v rukách paní MUDr. Rozsypalové. 🙂 Věřím, že už jsem v těch dobrých rukou. 😊

marinovo
26. pro 2019

@angels87 Děkuji!

blackfox
autor
27. pro 2019

@angels87 MUDr. Rozsypalová je úžasná, několik let jsem k ní chodila... bohužel jsem teď potřebovala ze zdravotních důvodů někoho co nejblíž mému bydlišti. Ale s paní doktorkou budete věřím moc spokojená 🙂

jaja01k
27. pro 2019

@angels87 K MUDr Rozsypalové chodím už roky a jsem maximálně spokojená. Sice to mám přes celou Prahu, ale stojí mi za to k ní dojíždět.

evunkas
27. pro 2019

@angels87 děkuju moc.Bohuzel dle webovém paní doktorka nepřijímá😐

angels87
29. pro 2019

@evunkas Tak to mě moc mrzí. Určitě najdete dobrého gynekologa. Držím pěsti. 🙂

marinovo
7. únor 2020

Doporučuji opravdu odejít. Po přechodu k nové lékařce jsem zjistila, že zanedbal důležité vyšetření!!! Ptala jsem se na to několikrát. Údajně jsem vyšetření už podstoupila a mám být klidná. On to prý dělá v rámci nadstandardu, jenže naprosto nedostačujícím způsobem! Není mi líto tech peněz, ale toho, že péči zanedbává!

angels87
13. únor 2020

@marinovo To je strašný! Už jste v dobrých rukou a držím pěsti, ať je vše v pořádku. 🙂

marinovo
1. bře 2020

@angels87 Děkuji! Přeji všem pečlivé lékaře s svědomím a aby plnili to co při převzeti diplomu slíbili!

angels87
4. bře 2020

@marinovo Vám také 🙂 Děkuji moc 😉

jge
4. bře 2020

Ja jsem mela dobreho Gyddr ve Vinori. Je to jiz 3 roky zpet, prestehovala jsem, ale pan Dr Krupsa byl uzasny.

irenka15
18. bře 2020

@blackfox Já tedy k MUDr. Jírovi chodím, poté, co mi zemřel gynekolog, jsem nevěděla, ke komu se registrovat. Kamarádky mi pana doktora Jíru doporučily a já jsem zde maximálně spokojená. V ordinaci je milá sestřička, pan doktor mi vždy všechno vysvětlí, i když mám potíže, určitě mě neodbyde. A nabízejí lepší cytologii, ano, za příplatek, to je pravda.
Kamarádce vyšla cytologie špatně a byla ihned odeslána na specializované pracoviště.
Za mě tedy určitě doporučuji, pan doktor je opravdu milý a slušný.

angels87
15. dub 2020

@irenka15 No vidíte a my výše, takovou zkušenost nemáme. A proto jsme rády, že jsme pryč. Také jsem myslela, jak pan doktor je skvělý. Třeba mu zmizelo tolik pacientek, že musel změnit přístup. Což bych Vám přála. Sestřička byla vždy sluníčko, proti ní nelze říct nic špatného.

Tak ať jste nadále spokojená.

Bohužel já pana doktora doporučovat nemohu! Za mě velmi špatná zkušenost.