Candibene. Používala jste některá na vaginální mykózu?

nock
5. čer 2023

Zdravím, trápí mě vaginální mykoza a doktorka mi napsala na papírek jaký krém si mám koupit ale když jsme byli ve městě tak jsem si ho nevzala tak šel přítel do lékárny a řekl ze by chtěl něco na mykozu(čekala jsme venku s kočárkem) a oni mu dali takový krém candibene na obalu je nakreslená zelená noha tak jsem si přečetla všechno a nikde nebylo ze je to přímo na vaginální mykozu ale ze proste je to na mykozu a bakterie atd. Chci se zeptat jestli to někdo z vás používal? Jestli si v lékárně nemysleli ze ke to pro nej a nedali mu špatný krém? Několikrát jsem se s tím mazala a trochu mě to hrálo rak jsem myslela ze to tak má být a po několika dnec cca týden mi to stejně nepomohlo a asi se to zhoršuje takže vysazuji radši a ptám se.

lencaa11
6. čer 2023

@nock záleží zda tam je napsáno i vaginálně pokud ne tak to mu dali špatně

bereni
6. čer 2023

@nock a rekl primo vaginalni mykozu? 😂 pokud neni v pribalaku uvedeno ze je to na vaginalni, nedavala bych.

teenyel
6. čer 2023

Mam s timhle problem pokazde, kdyz dostanu antibiotika (i kdyz beru probiotika). A pokazde mi pomohl canesten combi (je tam masticka a tableta na zavedeni). Pomaha rychle. Toto pokud neni primo na intimni partie, tak bych to tam nedavala. Jinak ten canesten taky jakoby "hreje" mi pripada.

krisstina93
6. čer 2023

Ten je na plíseň nohou, to bych si jinam nemazala. Měl říct, ze potřebuje krém na intimní partie, pokud řekl jen název a ne pro koho to je, tak lékárníce asi předpokládala, ze je to pro nej.

nock
autor
7. čer 2023

@krisstina93 prej řekl pro přítelkyni něco na mykozu

nock
autor
7. čer 2023

Už jsem koupila jiný krém a pomáhá mi takže tamten byl pravděpodobně jen na plysen kožní