Clearblue digitální ovulační test. Máte zkušenost? 😊

25. lis 2020

Dámy, dnes 1 DC, takže nás za dva týdny čeká další kolo pokusů o mimčo. Zkoušela jsem klasické ovulační testy, ale vždy se nemůžu rozhodnout, zda už je nebo není pozitivní. Jakou máte zkušenost s digitálními ovu testy clearblue? A jak funguji (ukažou se jako pozitivní jen 1 den nebo více)? Proužkové se mi totiž jeví jako pozitivní i 2 dny po sobě. Poprosím Vás jen o odpovědi na mé otázky, to, že bych to měla vypustit atd. všechno vím, ale po více než roce snažení a potratech mi to prostě nejde...děkuji.

enyp
25. lis 2020

Ja mam dobrou zkusenost 🙂 .. ukazoval presne jak mel nejpreve 1-2 tydny tehotenstvi a pak 3-4 tydny tehotenstvi .. je sice drahy ale za tu jistotu to stalo ... koupila jsem ho po prohlidce u lekare, kdy mi rekl, ze nevidi srdicko a uplne me to rozhodilo .. test me tak alespon castecne uklidnil 🙂 ... jen skoda, ze za ty penize je jednorazovy .. a jeste si ho ni neschovate protoze vysledek zmizi 🙂

waisinka
25. lis 2020

@enyp pani se pta na ovu test

thalia
25. lis 2020

Proužkové jsem normálně měla pozitivní 2-3 dny, to se může stát. Dle BT u mě bývala ovulace první den pozitivity. Takže pokud ti testy ovulaci ukazují, držela bych se jich i postupu testování. Snažení bych časovala na první pozitivní den a pak dle chuti 🙂.