Toto téma je věnované všem těm komu se nedaří otěhotnět...jak už půl roku rok nebo po umělém oplodnění...Budu ráda když se přidáte
Ahoj holky, chci se podelit mym komentarem. My se "snazime" 8 mesicu....prvnich 6m. jsem to hrozne hrotila,porad na mimino myslela a po 3 neuspesnych testech a nervech uz sem si rekla dost! Uz mi je jedno kdy otehotnim....a abych pocitala kdy se mame snazit a kdy ne? tak to uz u me skoncilo. Proc bychom se mi zeny,ktere toho v zivote tolik protrpime jeste trapili tim ze se nam nevede otehotnet...vzdyt ti nasi chlapi to ani tak neresi..teda alespon ten muj ne...🙂 a tak devcata to nechavam osudu....a je mi mnohem lepe...budu vam drzet pesti at se vam to povede...a holky nenervujte se,pak je to mnohem horsi..pa
To je asi nejlepší, ale někdy je těžký na to nemyslet...no snad to nějak půjde..nejhorší to je vždycky před MS..tak ti přeju, aby ti těhotenství probíhalo tak, jak má a všechno bylo v pořádku 🙂
@sykorkaa Taky jsem se už přestala soustředit. I když teď mám dovolenou, takže ta mysl je trochu jinde než když jsem v práci, ale plány máme taky, kupujeme nový byt, do toho za měsíc a půl bude svatba, takže se mám pořád nač těšit. A miminko taky jednou přijde, i když to třeba nebude hned příští měsíc 🙂 Ovulaci mám pravidelnou, cyklus taky.... takže netestuju, neměřím, nesleduju...až to vyjde tak to vyjde, no ne??
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@venakab at tva sestricka zacne cvicit cviky podle Ludmily Mojzisove at si najde dobreho fizioterapeuta🙂) ja to cvicila mesic a do toho pila Nosifol a hned ten cyklus jsem otehotnila proste zazrak😄drzim palce!