Operace vejcovodu a otěhotnění

reezi
7. říj 2018

Ahoj,

jsem 3 týdny po operaci, prasklá cysta mi podráždila srůsty po operaci slepého střeva, kterou jsem podstoupila v dětství, po otevření zjistili, že cystička, která tam zůstala se přichytila na vejcovod a ten už se nedal zachránit. Doktorka mi řekla, že s otěhotněním nemusím spěchat, že komplikace mohou nastat i teď i pak. Chci se zeptat, po jak dlouhé době od operace jste se začlaly snažit a jak dlouho to trvalo? Přítel se zatím bojí, tak bych měla ráda i jiné názory než od doktorky.

Děkuji Reezi

weewisek
9. říj 2018

@reezi ahoj taky sem po. Operaci vejcovodu jeden mi museli vzít jelikož byla kolem cysta tak že to nešlo zachránit. A dr mi řekl že 3 měsíce po operaci můžeme normálně zkoušet otěhotnět. Snažíme se už 2 roky a stále nic. Chodíme do caru přítel má špatný spermiogram proto nám to nejde o když přítel už 2 děti má za pár dní budu podstupovat první ivf 3x iui a nic proto ivf.

reezi
autor
9. říj 2018

Díky za odpověď a držím pěstičky, aby to vyšlo

weewisek
9. říj 2018

@reezi není zač snad sem ti aspoň trošku ponohla

reezi
autor
10. říj 2018

@weewisek jj urcite akorat dnes prisly vysledky histologie a zjistili mi endometriozu tak to bude asi slozitejsi :-\

weewisek
10. říj 2018

@reezi juj to mne mrzí ale vím že holky co jí mneli a lsy na operaci tak to pomohlo a otěhotněly i přirozeně nevěš hlavu 🙂

reezi
autor
11. říj 2018

@weewisek naděje umírá poslední 🙂

sayast
14. říj 2018

Mam odebrany vejcovod pro praskle mimodelozni a muzem se zacit snazit po prvni probehle menstruaci