Příznaky oplodněného vajíčka den po ovulaci?

jirinafrymlova
14. lis 2021

Zdravím holky. Mám takový dotaz. Včera 17DC jsem měla pozitivní ovulační test a i pohlavní styk. Od té doby do teď mám bolesti v podbřišku, píchání a nepříjemný tlak na vaječníku? Myslíte že kdyby to konečně vyšlo to Mimi z této ovulace že by byly nějaké příznaky oplodněného vajíčka hned pár dní po ovulaci ? Jinak jsem měla brát od 15 DC do 25 DC lék PROVERA ale vysadila jsem.

michaelarousova
14. lis 2021

@jirinafrymlova ta bolest je spis to ze probiha ovulace☺️

jaja01k
14. lis 2021

@jirinafrymlova Taky bych řekla, že to je ovulace.

sorboni30
14. lis 2021

@jirinafrymlova popisujes ovulaci.. ja kdyz mela ovulaci, nemohla jsem ani sedet jak me bolel spodek..jinak doporucuju to co u nas... přirozeně jsem otěhotněla poprve az ted v 37 letech..jinak ve 30letech uspesne IVF a mam doma dvojcata. Každopádně s partnerem jsme spolu meli tyden pauzu a den pred ovulaci jsem si na sebe vzala kostymek.. eroticky.. přítel z toho byl uplne hotovy a tak nejak se to stalo. Proste jsme vypli a soustředili se na sex a co se nam líbí. Doporučuji se zacit soustredit na sebe jak byt pro partnera sexy, jak ho svest atd..zapomenes na "delani miminka" a pujde to samo. Vsechno je v hlave..A doporucuji precist si knihu "Proc k nam miminko nechce" od Wahlgrenis. 😉🙌 Napis ji. Ja ji napsala..a pomohla mi

izzylka
14. lis 2021

Ovulace nastává 12-48 hodin po pozitivním testu 🙈

veroniqess
15. lis 2021

Jsem podruhé těhotná, a poprvé i teď jsem měla dva dny po styku žaludeční nevolnost, střevní potíže a mega únavu. Teď podruhé už sem věděla, že se to chytlo, a taky že jo. To, co popisuješ, tak u mě probíhá ovulace, kterou vždy bezpečně poznám, mám velké bolesti, díky tomu obě těhotenství napoprvé.