Zdravim. Vim, ze je tu plno podobnych temat, ale nikde jsem nenasla, kolik tablet Pyridoxinu brat, aby mi pomohl prodlouzit lutealni fazi a jestli ho muzu zacit brat kdykoliv nebo az po ms, pokud by se ted podarilo? Momentalne mam LF asi 10-11 dni podle drivejsiho mereni BT a rada bych ji prodlouzila. Dekuji za odpovedi 😊
Můžeš začít už teď, já to zkoušela 4 tablety denně, ale za mě brání vitamínu B6 na prodloužení nestačí. A dneska se spíš doporučuje inositol, pyridoxin jen jako doplněk. Tys měla někdy dřív delší LF a zkrátilo se ti to, nebo proč máš pocit že to nestačí?
@phedr jak driv, to nevim.. Merila jsem bt chvilku koncem lonskeho roku a nejakou dobu zacatkem tohoto. Myslim si, ze u me nestaci, pac se u nas zatim nepodarilo.. Vim, ze problem muze byt i jinde, kvuli tomu jsem objednana na gyndu, ale myslim si, ze nemuze uskodit kdyz by se mi ji podarilo aspon o den dva prodlouzit.. Jinak nemuze ten Pyridoxin popripadne ublizit mimcu, kdybych byla ted tehu (ciste teoreticky)?
@snazimese Drzim pesti, me to ceka ve stejny den 🙂)) Jal dlouho se snazite? Ja vyzkousela kde co uz taky
Ahoj holky/dámy snažíme se s přítelem už asi rok příští týden jsem objednaná na gyndu abyc probrala s doktorkou co a jak.
Jak se tady zmiňujete o pyridoxinu. Je volně prodejny a jak by měl pomoct prosím? 🙂
@hanicka2310 ano, je volne prodejny 🙂 je to vitamin B6 a ve vyssi davce by mel prodlouzit lutealni fazi. Pripadne kdyz mas treba min progesteronu (kratsi lutealni faze, spineni) tak by mohl pomoci 🙂
@leymea jak moc dopředu je třeba jej brát? Jsem teď cca 4 dny dpo
@hanicka2310 nejlip od zacatku cyklu.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@snazimese ahoj, ja brala 3x20mg pyridoxinu a 1xb-komplex za den. Brala jsem cely cyklus a vzdy se hned zadarilo (i po vic jak roce snazeni). Lutealni fazi jsem mela tez 11 dni. Zkusila bych to, ale dlouhodobe bych asi nebrala 🙂