Jednou duch, pak negativní MS nikde

elzab
26. pro 2018

Ahoj, trochu se nevyznám ve svém těle. Hledám zkušenosti ostatních... Mám po jednom porodu. K otěhotnění bylo potřeba hormonů pro podporu růstu vajíček. Bez HA Jsem téměř nemívala MS. Nyní jsou malej 2 roky. Téměř 4 měsíce nekojim. A teď k jádru pudla. Sex 10.12 13.12 píchání ve vaječnících. 23.12 jsem si uvědomila, že už asi 2-3 dny světle hnedě špiním. 24 jsem si v noci udělala test a byl na něm duch. Vypila jsem sklenici vody a druhý test už negativní. Celý den jsem se, jak to říct,, prostě tehotně, nafoukle břicho, přítel ještě dodal, že se mu zdálo, že se mi zpevnili prsa atd. Druhý den ale už test opět negativní, večer na toaleťáku trocha světlé krve, ale MS se nerozjela. Tak teď nevím co se jako děje. Jak dlouho může trvat příchod MS po biochemickém těhotenství? Máte nějaká podobnou zkušenost?

sudylichozrout
26. pro 2018

@elzab Spíš v tom vidím nějaký skrytý gynekologický/hormonální problém. Obzvláště za situace, že tyhle problémy byly už před těhotenstvím. Objednej se když tak na gyndu a řešte to. Po antikoncepci jsi sice menstruovala pravidelně, ale ono nešlo o menstruaci v pravém slova smyslu. Říká se tomu pseudomenstruace a dochází k ní jen v důsledku změny hormonální hladiny. Ducha na testu můžou dělat právě i rozházené hormony, třeba zvýšená hladina fyziologického hCG. To se zvyšuje před menstruací a citlivé testy to dokážou zachytit, i když se o těhotenství nejedná.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru