Jsem dále těhotná, i když krvácím?

dixxie
19. led 2015

Ahoj. Jsem asi 26. den po oplodnění a testy mi v sobotu ukazovaly krásné dvě čárky. Ale v neděli jsem začala krvácet jako bych měla normálně menstruaci. Bolesti velmi mírné. Gynekoložka mi zítra nabere krev a uvidí se, zda HCG vzrostlo, bylo v sobotu 1536. Mám strach, jestli nepotrácím, udělala jsem si test dnes a stále pěkné čárky. Myslíte, že má cenu si ho dělat ještě ráno, abych kdyžtak byla připravena na to, co se dozvím odpoledne z krevních testů? Myslíte, že ráno by byla čárka slabší v případě, že bych potrácela... ach jo, jsou to nervy...

romantika
19. led 2015

zalezi jak moc krvácíte, v tehu to byva, spineni, nekdy ikrvaceni. asi se uz nestresujte a počkejte do zítra. ikdyz to je nemile, telo nekdy vi, co a proc dela. Druhé tehu jsem také krvácela, od zacatku to bylo divne prepodivne, i gynda to ještě nezazila, ze jsem tehu se potvrdilo az hodne hodne pozde, pak krvaceni atd atd. nakonec se ukazalo ze se mi tam prala placenta a spatne se ukotvila a vyvíjela, ale vse dopadlo v pohode. radeji si nic nemyslete a vyckejte do zítra, bude to tezke, ale verte v to nejlepší. drzim pesti.

daasenka85
19. led 2015

Krvácela jsem snad 3 týdny (s přestávkami od 14. dne po oplodnění a leckdy i strašně moc, i krevní sraženiny :-/ ) a díky Bohu to dobře dopadlo 🙂)) byla jsem po 2 nevydařených těhotenstvích, tak už jsem byla odevzdaná, ale Anetka je tu :-*** Držíme pěsti!

pavcza
20. led 2015

Možné je vše, může to být začátek konce, ale i nadále může v pořádku pokračovat těhu. Co se týče toho hcg, mně tenkrát u prvního těhu, které skončilo v 9. tt revizí dělohy a asi už 2 nebo 3 týdny se zárodek nevyvíjel, tak moje dr. mi furt brala krev, jestli stoupá hcg, i když v děloze nic neviděla a pak v nemocnici mi dr. řekl, že podle toho se to nepozná, že to hcg v tu dobu ještě je velké a může i stoupat, ale on na lepším utz už viděl, že to byl konec. Tak já bych ráno už netestovala. Držim palečky, jsou těhu, které i přes počáteční krvácení dojdou zdárného konce a pokud ne, nesmutněte, vyjde to příště, i když v tuto chvíli je to těžké, vím.

slaneckova
22. led 2015

Také mám otázku 🙂 mám 3 dny spozdeni, testy jsem dělala 3 a na všech druhá čárka ale slabá.. Dnes jsem ale začala krvácet sice ne nějak hrozně a bolesti jsou spis píchání a chvílemi slabší menstruační a krev je spise taková svetlounka.. Myslíte si ze je šance , ze se to udrželo? K dr mám jít az v pondělí :/ tak jsem lehce na nervy

maare
22. led 2015

Také jsem ze začátku slabě krvácela, u lékaře mi vždy řekli, že se to někdy ze začátku stává, je překrvená sliznice dělohy a také kvůli hormonálním změnám. Mě se to stalo několikrát ( poprvé cca 3 dny po vynechání menses, pak v 2 a 3 měsíci), vždy mě to vyděsilo, ale naštěstí to dopadlo dobře, většinou to bylo v termínu , kdy jsem měla dostat menses .... Snažte se být v klidu, odpočívat a polehávat. Držim palečky, ať vám to dopadne dobře.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru