Ahoj holky, píšu zde poprvé. Téměř 2 roky marného snažení, pod hormony. Teď cca 3 měsíce bez hormonu, pomalu jsme s klinikou začali plánovat, ze zvolíme cestu IVF, přestali jsme to s manželem řešit. Teď mam 4 dny zpoždění MS, zkusila jsem rano test a nevěřila jsem vlastním očím. Myslíte, ze je tedy nějaká naděje, ze to vyšlo? 🙂
Na 4 dny zpozdeni je hodne slaboucky. Ale mohla jsi mit dele ovulaci, tak zkousej, zda bude silit
Vypadá to že to tam je ☘️☘️❤️
Ano, to vypadá dobře 🍀🍀
@misha31 měla jsem prave cykly dost nepravidelne, ty 4 dny zpozdeni jsou odhadem dle dvou posledních MS, které byly po dlouhodobě nerizene bez hormonu, ale je možné prave, ze ovulace proběhla až déle 🙂
Upřímně ja jsem se nikdy poradne v těch dnech cyklu tolik neorientovala, kvuli ovulaci jsem chodila na ultrazvuky, ale nikdy to úspěch nemělo..
Ja ti drzim moc pesti, at ti to vyjde. My se snazili rok a kdyz uz jsme chteli jit na kliniku, tak najednou pozitivni test, ted jsem v 10 tydnu
Ahoj, tak jak to vypadá ? Sílí ? 🍀🍀🍀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Super, to vypadá, že to klaplo 🙏. Držím pěsti, ať sílí. 🍀✊️