Test negativní, MS nikde, ale jednodenní špinění

nikolka5_12
20. únor 2015

Dobrý den, už před týdnem jsem měla dostat MS, ale stále nic, včera ráno jsem měla našpiněné kalhotky, ale dnes už nic a včera po zbytek dne také "čisto". Nemám bolesti, že bych to měla dostat, vždy mívám bolesti s pocitem, že se nezvednu z postele. Test vyšel negativní, ani duch nebyl, o miminko se snažíme. Co může to špinění znamenat? Děkuji za případné odpovědi.

fillipepi
20. únor 2015

Tak mohlo by to být i uhnízdění vajíčka, řekla bych. Případně, pokud jste vysadila HA, tak můžete mí rozhozený cyklus.... Zkusila bych ráno udělat ještě jeden test. Pokud bude negativní nebo se menstruace nedostaví, zašla bych na gynekologii.

ronyx
20. únor 2015

Na zahnizďování mi to příjde docela pozdě,pokud máš spoždění už víc jak týden a testy pořád negativní,tak si myslím,že to s největší pravděpodobností těhotenství nebude,i když kdo ví 🙂 tady už bylo neuvěřitelných příběhů,které byly skutečné 😉 Tak jako tak,ať bude test pozitivní nebo negativní objednej se na gynekologii,buď ti z krve zjistí,že jsi těhu a nebo ti vyvolají ms.Hodně štěstí

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru