Kosmetika Zaija. Máte zkušenost?

14. kvě 2020

Holky mate nekdo ? Pripadne i recenze na tuto kosmetiku ohledne jejiho slozeni ? Objevila jsem ji nahodou, mam rada prirodni kosmetiku, ale to Polsko jako vyrobce a velmi nizka cena se mi uplne nezdaji.. Bylo by to super, objevit levnou a kvalitni kosmetiku.. Ale vzhledem k tomu, ze prirodni, jakoze ciste prirodni kosmetika se vesmes pohybuje radove o dve 0 s cenou vyse, radeji bych pred koupi a testovanim mela neci zkusenosti 🙂

petaov
14. kvě 2020

Zaija přírodní není. Kdysi jsem ji taky používala, ale pak jsem přešla na přírodní kosmetiku. Složení je běžně dohledatelné na netu. Třeba tady složení olivového krému: Složení:
Aqua (Water), Isohexadecane, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Glycerin, Sorbitan Sesquioleate, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Ceresin, Dimethicone, Magnesium Sulfate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Propylene Glycol, Hydrogenated Castor Oil, BHA, Sodium Benzoate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Parfum (Fragrance), Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Cinnamyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Limonene, Amyl Cinnamal, Citral, Citric Acid.
Z přírodních látek je tam třeba bambucké máslo, olivový olej, ricinový olej, ale je to doplňeno chemií...

squezy
14. kvě 2020

Ja používám vlasovou kosmetiku a hsem spokojená 🙂

pengli
14. kvě 2020

Ahoj, používám krémy na obličej - řadu proti vráskám 40+ a pak taky sprcháč, tělové mléko a krém na ruce z Kozí řady. Za mě spokojenost.

alkuska
14. kvě 2020

Měla jsem šampon a svědila mě hlava a začly se mi dělat lupy. Takže letěl.

astyna88
16. kvě 2020

Ja mam radsi bione,ceska,nebo Alverdre 😉 ziaju znam,ale.me.to vzdy prislo spis jak voda,jejich kremy...

byra
18. kvě 2020

Já teď začala používat šampon s ceramidy a bezoplachovy kondicionér proti elektrizování a jsem.hrozne spokojená. Vlasy vypadají hustší, nelitaji, pěkně voní

zelenaesmolda
19. kvě 2020

A co kosmetiku nahradit necim prirodnim?

jajulin
19. kvě 2020

Já z této kosmetiky používám pouze dvoufázový odličovač očí a za poslednich 15 let jsem nenašla nic lepšího. Každý jiný odličovač, který jsem koupila, letěl do koše, protože buď se mi s ním špatně pracovalo, nebo mi dráždil oči.

zelenaesmolda
19. kvě 2020

@jajulin zkusila jsi niveu?

autor
20. kvě 2020

@zelenaesmolda : mas typ na neco opravdu 100% prirodniho ? Sem s tim

jajulin
20. kvě 2020

@zelenaesmolda Popravdě už nevím, co všechno jsem vyzkoušela, Niveu možná ne. Ale dokud seženu svůj osvědčený odličovač, nemám důvod hledat něco jiného.

zelenaesmolda
20. kvě 2020

Tak zalezi o jakou kosmetiku jde.Vlasy se daji myt spoustou prirodnich veci,misto kremu muzes pouzit oleje atd.Ja si myju vlasy zloutkem

motley
25. čer 2020

Používám od nich řadu Ziaja Kozí mléko denní a noční krém, nicméně výsledky jsem začala vidět až ve chvíli, kdy jsem večer před aplikací nočního krému přidala hyaluronové sérum no.1 Gold od Di Angelo. To je úplnej zázrak. Dokonce se mi zmenšila vráska na čele od koukání do počítače, už není tak hluboká. Vyčetla jsem, že tohle sérum lze kombinovat s jakýmkoliv krémem a že účinky krému to podpoří. Pleť je vypnutější a hydratovaná a téměř bez akné, s kterým jsem měla velké problémy.