Káva při kojení. Pijete?

arwen666
5. dub 2022

Ahojte dáváte jsi kávu když kojite?🙂

arwen666
autor
5. dub 2022

@arwen666 já jsi dávám každý den po ránu jinak bych ty dva satany(3mesice a druhý 3roky) asi prodala🤣

martiniquest
5. dub 2022

Samozrejme

marimanta
5. dub 2022

Ano.

lacehea
5. dub 2022

bez problemu!!!!🙂

glk
5. dub 2022

@arwen666 bez kávy bych to nezvládla.

rendulik82
5. dub 2022

@arwen666 ano, 2* denně kávu musím mít.

ferda90
5. dub 2022

@arwen666 ahoj, nedávno jsem řešila taky to samé, dát si nebo nedat? Jelikož mám ráda kávu, necháváme si dovážet ze Slovenska z malé pražírny, tak si jednu za den dám. Než bezkofeinovou, tak raději klasickou. Nedávno jsme četla, že bezkofeinu je to docela chemka, takže mě přešla chuť 🙂 Myslím si, že jedna nebo dvě nevadí na kojení.

j.a.n.i
5. dub 2022

@arwen666 Tak já třeba při kojení nemohla, bylo to fakt to jediné, co dítku vadilo. Nadýmavé, pálivé, v pohodě, ale kafe prostě ne, tak jsem si ji holt odpustila, no.

jirovapa
5. dub 2022

@arwen666 ráda bych si kafe dala, ale prckovi vadí. 🙄 Nedávno jsem to opět zkusila a nebyl to dobrý nápad 🙈.

treasurka
5. dub 2022

@arwen666 Ano, zemřela bych...

cilkat
5. dub 2022

Ano, ale až po tom, co syn v poledne usne (takže až v pozdějším věku dítěte, kdy spí "předvídatelně")... U mladšího jsem si vlivu nevšimla, ale starší spolehlivě neusnul i po tom co, jsem si dala silnější čaj... A to jako že třeba do tří do rána neusnul...

elesse
5. dub 2022

Ano, snažím se napít víc než dvě denně, ale ne vždy to jde. Jinak bych to nedala

andelka
5. dub 2022

Prvních 6 týdnů ne, potom obvykle jedno normální z automatu a jedno Caro. Od cca roku dvě normální, jako předtím.

krisstina93
5. dub 2022

Dávám, ale slabší a ne úplně každý den, jenom když sem fakt úplně ko :D

cherie24
5. dub 2022

@arwen666 u první jsem měla za celé těhu možná tak 3 kafe ještě s výčitkami, při kojení jsem začala až někdy v roce, kdy měla fakt špatné spací období. A druhé těhu? 🤦 Kafe celé těhotenství, jinak jsem usínala za chůze a vzhledem k tomu, že je to ještě horší noční terorista než první a přes den už si taky nelehnu, tak po ránu potřebuju nutně kafe, jinak by mi nenaběhly systémy. I tak mám ty dopoledne takové slabší 😀 Takže každý den ...

lucka662006
5. dub 2022

1 káva v těhotenství denně, 1 káva denně při kojení. Snažila jsem se ji pít, když jsem třeba věděla, že 2 - 4 hodiny nebudu kojit. Děti spaly nádherně ve dne i v noci.

rubesovak
5. dub 2022

Teď jsem to ještě nezkoušela ale mňa prvního fungovalo kafe neuvěřitelně, vydržel pak fakr celou noc nespat. Pila jsme buď bezkofeinove nebo pak když jsem kojila jen 1x denně tak late z ristreta🙂 kamarádka si myslela že si vymýšlím a tak jednou když nám šla do kavárny pro kafe tak mi vzala normální a neřekla mi to. Malej byl celou noc vzhůru a já se druhý den chystala do kavárny je upozornit jestli nemají popleteny kafe, pak se kamarádka přiznala 🙂

j.a.n.i
6. dub 2022

@rubesovak No, uz by nebyla kamaradka...

arwen666
autor
6. dub 2022

@rubesovak tak na dceru to nevypada že by to na ní mělo nějaký vliv spi celou noc.

jjasmina
6. dub 2022

@arwen666 pila jsem.

terisek2222
6. dub 2022

ano pila jsem u obou a furt piju, posledni rok tak 3x denne a nastesti to u obou jim nevadilo od mala

sirinfirst
6. dub 2022

Ne, první dvě děti po něm nespaly, nemohla jsem ani zelený čaj. Teď malá sice nereaguje, (pila jsem tentokrát kafe v těhotenství, tak možná je zvyklá) ale kafe mám ráda s mlékem a jsem na abkm dietě.

j.a.n.i
6. dub 2022

@arwen666 Tak pokud to nemá vliv, není důvod si ho nedat.

meejja
6. dub 2022

3x denně slabší. Bez toho ani ránu 😉

inah91
6. dub 2022

Nedávám si vůbec - ani v těhotenství ani při kojení. Malý spí tak priserne, ze bych se fakt bala, ze si ještě prihorsim, ze mi to za to nestojí 😅😅

jjasmina
6. dub 2022

@inah91 tak u nás to horší bejt už ani nemohlo🤣

pampeklec
8. dub 2022

Na mě má kafe vliv až v takových dávkách, že to dobrovolně svému tělu nedělám a piju jedno, maximálně dvě denně kvůli chuti 🙂 Při kojení jsem na něj většinou chuť neměla, ale když náhodou jo, tak jsem si ho normálně dala a žádný rozdíl se spaním dětí jsem naštěstí nepozorovala.

kris_kubko
8. dub 2022

@arwen666 2-3 denně, bez kafe bych padla.

zuzineckah
8. dub 2022

@arwen666 jasně, pila jsem jak v těhotenství, tak při kojení u všech třech 👍