Noční děsy u měsíčního miminka, je to normální?

petras01
23. únor 2015

Chtěla bych se zeptat jestli je normální u měsíčního miminka noční děsy. Malá pláče ze spaní,hází sebou a vydává šílené zvuky. Máte s tím někdo zkušenost? Jak tomu předcházet. děkuji

jetynka
23. únor 2015

Normální je, že takhle malinké miminka pláčou, mají potřebu zavinout a pochovat, spíše než noční děs, tak malou bolí bříško, potřebuje si odříhnout, trápí prdíky. Ale když to není tohle tak má potřebu cítit tebe, slyšet tvé srdce a cítit teplo.

hojda
23. únor 2015

Taky spíš tipuju bříško.

lv
23. únor 2015

takhle brzy t nejsou ještě noční děsy, také si myslím.

mambav
23. únor 2015

Také si myslím že to nejsou noční děsy. Pořádně ji zaviňte do deky nebo velké pleny, pomasírujte ji zádíčka a bříško, popř. doporučuji Sab simplex kapičky na uvolnění bříška...prdíky a pochovejte ji jak nejčastěji to půjde. Miminkům se nelíbí když neslyší srdíčko maminky a necítí ji. Nebojte se nerozmazlíte ji, je na to ještě moc maličká.

cabo
23. únor 2015

Zkuste zavinovacku. Ne rychlo,ale takovoy ze ktere se nevykope. Ja si z porodnice donesla jejich zpusob zavinovani-nejprve rucicky zavinout do plinky a pak az zavazat do zavinovacky. Moje mama se nejdriv "zdesila" jak ho to vazu,ale kdyz videla,ze okamzite usne a v klidu spi a spi a spi,nemohla si to vynachvalit!

achjonetusim
23. únor 2015

Doporučuju knihu "Nejšťastnější miminko v okolí" od Harveyho Karpa 😉
https://blogging4baby.files.wordpress.com/2012/...

marrka
23. únor 2015

Ahoj maminky a co nocni děsy u 7 mesičniho miminka