ÚŘADY - Pomoc s papíry na porodné, rodičovský příspěvek a přídavek. Jak postupovat?

marketa_konval
21. říj 2019

Potřebovala bych poradit s úřadem už jsem byla asi 5x a furt nic. Mám problém s tím že chce papír příjmu od otce mé dcery kolik si vydělává jenže spolu už nejsme ani se nestýkáme tak kde ho mám vzít? Kdyby otec prý nebyl napsaný v rodném listě tak to nepotřebuji ale u syna jsem to nepotřebovala a taky byl otec napsaný v rodném listě a nežili jsme spolu a v kontaktu jsme taky nebyli. Syn a dcera má každého jiného otce.. Co mám dělat teď? Jak postupovat? Už jsem zoufalá.
Děkuji moc za rady ☹

katka_nedo
21. říj 2019

@marketa_konval Ano.Pridavek na deti se posuzuje dle prijmu obou rodicu.Tudiz pozadas sveho ex,aby ti to dolozil,popripade sam donesl na ten dotycny urad.Nevim,co je na tom nepochopitelneho.Pani urednice Vam preci musela rici proc.

lucifux
21. říj 2019

@marketa_konval já tedy nevím, ale moje máma, když na mě žádála tak nikdy nepotřebovala příjem mého otce. A taky ho mám uvedeného v RL. Tam se přece vypisuje společně posuzované osoby v jedné domácnosti, tedy aspoň co já vím. Kamarádka, taky pobírá tohle všechno a nikdy nikdo po ní tohle nechtěl.

dzejsy
21. říj 2019

Příjmy otce hlavně kvuli porodnemu

katka_nedo
21. říj 2019

@lucifux Mne bylo take receno,ze jsou treba prijmy otce nebo kdyz spolu neziji,tak ma stanovene alimentytakze uvest ten prijem.

marketa_konval
autor
24. říj 2019

@lucifux přesně já na první dítě jsem to také nepotřebovala a s ex spolu hlavně v kontaktu nejsme takže nevím kde je nic