Jak dlouho po porodu jste krvácely?

tjke
10. říj 2016

Rodila jsem normalne, ale spatne jsem tlačila a potrhala jsem se.Mam 3stehy.
Jak dlouho po porodu jste krvacely? Ja už 14 dni.Bude to tim sitim? Stačí mi větší namaha a už to tece znovu ☹ do toho mam hemeroid, který mi sestra u porodu hezky podrazdila jelikož na me zapomeli s klistyrem...

linee
10. říj 2016

@tjke ja tak 3 tydny vice, pak jsem uz spinila, celkem asi mesic. Siti se hoji hodne dlouho, pomahalo mi to natirat gelem z dubove kury, po WC jsem sla hned do sprchy a pak jsme jeste pila hylak forte, hodne mi to pomohlo. Ale uplne OK jsem byla asi az po 3 mesicich. Neboj, to bude dobre, jen to ted hodne boli:(
Jo a namocene ovesne vlocky na strevni floru.

sasui1
10. říj 2016

Myslim ze to neni zpusobeno jen sitim. Ja sice byla trosku sita u obou porodu. A u obou jsem krvacela/spinila skoro cele sestinedeli...

monikadejna
10. říj 2016

Stehy by podle me nemely krvacet vubec, jestli ano, je neco spatne a chtelo by to kontrolu. Ocistky jsou vec druha, ty jsem mela tak mesic. Siti se mi zdalo ok tak po sestinedeli (po sedmi tydnech jsme zkusili sex, sice jen opatrne a zlehka, ale bylo to bez vetsich problemu).

pajula123
10. říj 2016

Nekrvaci siti,ale cisti se deloha...od toho je sestinedeli. Ja krvacela/spinila pet tydnu.

ivis_b
10. říj 2016

@tjke jak je psáno výše, stehy by krvácet neměly, pokud ti něco teče ze stehů, šla bych zpátky do porodnice, ať to zkontrolují. Očistky jsou u každýho jinak, já je měla vlastně po celý šestinedělí. Taky jsem se natrhla a první cca dva týdny se mi blbě sedělo i s nafukovacím kruhem, ale během šestinedělí se to dalo do normálu. Hemeroid (aspoň myslím, že by to mohl být on) se mi udělal 3 týdny po porodu, někdy už je to dobrý, ale pak se to zase nějak pokazí a na toaleťáku je krev. Mažu gelem, zatím bez úspěchu.

nikolkaamarianek
10. říj 2016

A nejsou to fakt ocistky? Jestli krvaci siti, tak hned k doktorovi. Jestli to jsou ocistky, tak ja je mela 5 tydnu a chvilema jsem myslela ze uz ok a pak zase :-\...

michelette
10. říj 2016

Já jsem krvácela 5 týdnů a když už jsem si říkala huraaaa, že už dobrý, tak jsem hned druhý den dostala menstruaci. 😃

piccolopaja
10. říj 2016

@tjke tri stehy to je jeste dobry me sili 45minut bohizel se male moc nechtelo 😁 a hojilo se mi to dva mesice

piccolopaja
10. říj 2016

@michelette tak to sme meli podobne ja hnef po sestinedeli

lenatu
11. říj 2016

@tjke já měla 12 stehů a krvácela jsem 4 týdny, pak jsem 14dní špinila a když to přestalo tak jsem to za 2 dny dostala 😀. A jak psaly holky výše, jestli to jsou stehy hned k doktorovi 🙂. Jestli máš jen vnější tak se zkus juknout zrcátkem. Ja měla 10 vnitřních a 2 venku tak jsem to taky hlídala a bála se že to nepoznám kdyby něco 🙂. Stehy tě pálí, pnou, štípají (při čůrání nebo sprchovani)?

tjke
autor
11. říj 2016

Moc děkuji za Vaše názory.Hned jsem klidnější. Beru zrcátko a jdu zkoumat 😊

tjke
autor
11. říj 2016

Ještě by me zajímalo jak jste to měly se sexem?

karlajasmine
11. říj 2016

@tjke Ja jsem nemela zadne vnitrni poraneni ani stehy ale krvacela jsem vicemene cele sestinedeli. Posledni tyden sestinedeli jsem myslim jenom spinila a 7 tydnu po porodu uz nic. Sex po 7 tydnech a v pohode, nic nebolelo.

lenatu
11. říj 2016

@tjke jelikož jsem tolik šitá, tak jsme na to šli těch 7 týdnu po porodu a hodně opatrně a cítila jsem jizvu a jak když je to vše "namožené", ale chtělo to čas a teď už 6m po porodu je to skoro dobrý (ale na začátku to ještě trochu bolí), vřele doporučuji lubrikační gel (ten nám to hodně usnadňuje) 🙂.

monikadejna
11. říj 2016

Dobre je vyzkouset to nejdriv sama 😉.

stopobezite
11. říj 2016

U druhého dítěte, kluk 4 kg, jsem prokrvacela celé sestinedeli. A vykoupila jsem všechny vložky místním končícím obchodě.

betelgeuzz
11. říj 2016

Šití by už krvácet nemělo, po dvou týdnech by už měla být rána srostlá a stehy venku. Mně tahala stehy po 16 dnech PA, prý už byly zanícené. Pokud krvácí šití, tak určitě k dr. Jiná věc jsou očistky, ty můžou odcházet po celé šestinedělí a vůbec nesouvisí se šitím.
Já byla šitá po prvním porodu, u druhého dne a sex mě bolel u obou, v podstatě celou dobu kojení.

novisek
13. říj 2016

Já jsem nebyla nastřižená ani potrhaná, takže těžko říct, ale krvácela jsem asi týden..... držím palečky ať se brzy zhojíš..=)

blecha94
13. říj 2016

@tjke Porod s nástřihem, očistky jsem měla 10 dní, sex byl po 16 dnech od porodu a nic mě nebolelo. Chce to klid, nemít rovnou strach, že to nepůjde, uvolnit se, kdyžtak do foroty pořídit lubrikační gel a nejít přes mrtvoly. Když to bude bolet, tak zase pár dní počkat a znovu zkusit.