Málo železa v krvi. Čím to je?

icamana193
25. črc 2022

V těhotenství sem měla Hraniční množství železa v krvi myslíte že to byli jen hormony a nebo to mohu mít stále mám modřiny ani nevím od čeho a odpolední šlofík je nutností 😄na rozbor krve musím mít žádanku od doktora tak se chci zeptat aby ty odběry nebyli zbytečný mám hrůzu z jehel.

vendelinka08
25. črc 2022

Rozhodně to není k ničemu, mam trombocytopenii, malo krevnich destiček. A projevy jsou modřiny. Pokud je destiček malo6, může dojít k vnitřnímu krvácení. A železa mám stále nedostatek. Chodím na infuze. Únava je spojená s nedostatkem železa. Rozhodně si nechej udělat kompletní rozbor krve. Žádná sranda.

martulka88
26. črc 2022

@icamana193 Mám málo železa - po porodu jsem byla skoro doslova na nule a aj málo hemoglobinu. Určitě se neboj na to jít a rovnou si nech do odběrů i třeba déčko. Já když jdu na odběry, vždy si nahlásím navíc i třeba to déčko.

cilkat
26. črc 2022

Pokud jsi v těhotenství nedoplnovala a kojis, nedostatek pravděpodobně přetrvává... a "modřiny bez důvodu " nejsou sranda - určitě jdi k doktorovi

lenkalubina
26. črc 2022

Právě to řeším s dr. Věčně mi chybi železo a teď mám i málo hemoglobinu,takže jsem šla na krev a podle toho se bude řešit. Není to sranda. Měla jsem šílenou únavu a nezájem o cokoliv..

nina004
26. črc 2022

@icamana193 Mala som v tehotenstve nedostatok železa, po pôrode transfúziu a dali mi železo ešte na šestonedelia,potom už to bolo ok. Určite si zájdi na test, ak by to bolo zo železa,tak po liečbe sa budeš cítiť ako iný človek 🙂